Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Έκπληξη προκάλεσαν στους τηλεθεατές της εκπομπής στο DRTV οι τοποθετήσεις των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Παπαφωτίου και Νικολάκου , σχετικά με τις προτεραιότητες, τα μελλοντικά σχέδια και τις άμεσες πρωτοβουλίες της Περιφέρειας.
Ενώ ο τόπος βουλιάζει στην ύφεση, στην ανεργία και ακόμη τα στοιχειώδη σχετικά με τη λειτουργία του νέου θεσμού δεν έχουν τακτοποιηθεί, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, περί άλλων τυρβάζουν.
Σκέπτονται πως θα ελέγξουν ήξ θα εξοντώσπουν όσα ΜΜΕ στην Πελοπόννησο..δεν τους αρέσουν..!

Με όλα αυτά εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο ..........

κ.Τατούλης, ο οποίος έχει δείξει δείγματα γραφής και έχει εκφράσει την αγωνία του για το μέλλον του τόπου.
Έχει λάβει πρωτοβουλίες για να αναδείξει την υστέρηση σε καίριους αναπτυξιακούς τομείς και όλοι μας ελπίζαμε , τα άτομα στα οποία έχει αναθέσει αυτόν τον καίριο για την υπάρξή μας τομέα , δηλ. της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση να έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτό και μόνο.
Αντιθέτως διεφάνη ότι οι υπεύθυνοι για αυτό το σχεδιασμό, λειτουργούν με τρόπο που δημιουργεί ερωτηματικά.

Το ότι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ αντί να σχεδιάζουν και να καταθέτουν προτάσεις που θα αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και θα τα κάνουν ανάπτυξη και πρόοδο , δημιουργεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό για τις προθέσεις τους.

Ιδίως όταν η κ.Νικολάκου , επί χρόνια συνεργάτης ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού ανακοινώνει στην εκπομπή ότι "Θα δείτε σύντομα κάτι πολύ μεγάλο στα περιφερειακά ΜΜΕ" μας ξενίζει και μας προβληματίζει. Και μας εκνευρίζει..!

Ο κ. Τατούλης , είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθούν παρατράγουδα που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα στην περιφέρεια στην οποία διεκδίκησε και έλαβε την εμπιστοσύνη των πολιτών της, επειδή ο κόσμος σε αυτόν είδε κάτι διαφορετικό και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ...!

Από το Diogenis Press

1 σχόλιο:

  1. Εγώ λέω να καταστρώσει σχέδιο ο Πετράν που λύσσαξα να υποστηρίζω -και θα το ξανακάνω- για την ανεργία στις παραγωγικές ηλικίες, να βοηθήσει στην δημιουργία αναπτυξιακών επενδύσεων, γιατί ζορίζουν τα πράγματα, και όλα τα άλλα θα έρθουν.
    Τη κυρία Νικολάκου, δε τη γνωρίζω μπορεί να είναι ευφυής, μπορεί όχι, μπορεί να είναι καλοπροαίρετη ή όχι, δεν το γνωρίζω!
    Το ύφος της με προβληματίζει κάπως, αλλά δεν θέλω να την αδικήσω, μπορεί να είναι σωστή στη δουλειά της.
    Ειλικρινά δεν έχω άποψη επί του θέματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.