Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Επιστολή Αποστολόπουλου σε Νίκα για Γ. Π. Σ.

Επιστολή στον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα απέστειλε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Αναστάσιος Αποστολόπουλος σχετικά με το Γ.Π.Σ.

Στην επιστολή του ο κ. Αποστολόπουλος την οποία κοινοποιεί στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και το Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε, ...........

Μετά τις τελευταίες τηλεφωνικές μας επικοινωνίες διαφαίνεται ότι προσανατολίζεστε
να απορρίψετε με εισήγησή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρότασή μας η οποία έγινε ως γνωστό σε μια τελική προσπάθεια εξεύρεσης λύσης αφού εκφράσατε αντιρρήσεις πάνω στην γνωμοδότηση του Πε.Συ.Χ.Ο.Π. παρά το γεγονός ότι δεν προβλεπόταν μια τέτοια διαδικασία. Εάν καταλήξετε σε μια τέτοια απόφαση, την οποία μπορούμε να αποδεχθούμε αφού δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε τις ενστάσεις σας ότι το όλο θέμα πάσχει από ουσιαστικά σφάλματα που τεκμηριώνονται στη βάση πλάνης περί τα πράγματα, με τις εξής προϋποθέσεις, όπως κατ’ επανάληψη και προφορικά σας έχουμε δηλώσει:

1. Να ανακαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο με τεκμηρίωση όλες τις προηγούμενες αποφάσεις Δ.Σ. με τις οποίες εξέφρασε θετική γνώμη ή θετική εισήγηση για την μελέτη

2. Να δεσμεύεται το Δ.Σ. ότι θα αναλάβει το οικονομικό κόστος της υπάρχουσας μελέτης καθώς αυτή χρηματοδοτήθηκε από το ΕΠΠΕΡ.

3. Να ζητείται ρητά να τεθεί ο φάκελος στο αρχείο και να αναληφθεί η δέσμευση ότι θα ξεκινήσει νέα μελέτη Γ.Π.Σ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να υπογράψουμε το ΓΠΣ και να το στείλουμε για δημοσίευση στο ΦΕΚ.

Η επιστολή αυτή να διαβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.