Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ε.Σ.Α.μεΑ. :Ιδρύεται Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Ε.Σ.Α.μεΑ. με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων ΑμεΑ και Γονέων αυτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Συμμετείχαν φορείς και σύλλογοι από την Αρκαδία, την Αργολίδα, την Κορινθία, την Λακωνία και την Μεσσηνία.

Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στα ζητήματα της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας και έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ζωή των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την χώρα. Στην σύσκεψη συμφωνήθηκε ο σχεδιασμός και .........

η αγωνιστική συσπείρωση και επαγρύπνηση όλων των εμπλεκομένων μερών, για να μην χαθούν κατακτήσεις ετών του εθνικού αναπηρικού κινήματος.

Παράλληλα αποφασίστηκε η δημιουργία Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και καταγράφηκαν οι απαραίτητες κινήσεις για τις προσεχείς εβδομάδες, οπότε και θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το θέμα.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Αντώνης Χαροκόπος, οργανωτικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας, ο κ. Σωκράτης Μαυροκορίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και η κα. Αθανασία Καρούνου, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.μεΑ. Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.