Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πετράν, τράβα λίγο τα γκέμια σε καποια ατίθασα "άλογα" της περιφέρειας. Πάνε να σε εκθέσουν. ΠΡΟΣΕΧΕ.

Μέσα από αυτό το blog έχουμε υποστηρίξει όσο τίποτα τον Πέτρο Τατούλη και την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Πιστέψαμε στον Πέτρο Τατούλη χωρίς να δούμε το πολιτικό του χρώμα το οποίο ΔΕΝ ΜΑΣ ενδιέφερε και γνωρίζοντας το πόσο ντόμπρος είναι τον στηρίξαμε ανεπιφύλακτα. Και δεν το μετανιώνουμε. Αυτό είναι γνωστό και δεν το κρύψαμε ποτέ. Γιατί ΠΟΤΕ δεν παίξαμε τίποτα πίσω από την πλάτη των αναγνωστών μας.

Σήμερα επισκεπτόμενοι το αγαπημένο μας και το πλέον έγκυρο blog "Diogenis Press" είδαμε πράγματα που δεν μας άρεσαν καθόλου σχετικά με την Περιφερειακό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Ντίνα Νικολάκου.

Σε δημοσίευση του το blog Διογένης αναφέρει: .......

Ούτε λίγο, ούτε πολύ η κα Νικολάκου εμφανίστηκε χθες βράδυ ως η σταυροφόρος της εξυγίανσης των περιφερειακών ΜΜΕ.

Μετά τις παραινέσεις για το πως πρέπει να κάνουν "σωστά" τη δουλειά τους, πάνω στον ενθουσιασμό της, κάτι της ξέφυγε.

"Θα δείτε σύντομα κάτι πολύ μεγάλο στα περιφερειακά ΜΜΕ" είπε, την ώρα που εμβρόντητη την παρακολουθούσε η Σουκαρά.

Αυτό το "μεγάλο" κα Νικολάκου, να πάμε στο "ΑΡΑΓΜΑ" για να το μάθουμε ;

Κύριε Τατούλη έχετε ενημερωθεί για τα σχέδια της Περιφερειακής σας συμβούλου κ. Ντίνας Νικολάκου; Τι είναι αυτά που λέει στις τηλεοράσεις και διαβάζουμε σε blogs; Θέλει - ονειρεύεται η κ. Νικολάκου να το παίξει ρυθμιστής των ΜΜΕ και των blog; Ας μαζευτεί η κυρία λίγο. Ή μαζέψτε την εσείς. Τραβήξτε της λίγο τα χαλινάρια. Δεν είναι κακό.
Πετράν είσαι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ άνθρωπος, μάγκας, που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του. Ενας άνθρωπος που δεν κώλωσε να τα χώσει στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή λέγοντας του αλήθειες. με το γνωστό αποτέλεσμα της διαγραφής σου. Και πάλι δεν μάσησες.

Αγαπητέ Πέτρο και σε αποκαλούμε με το μικρό σου όνομα γιατί σε θεωρούμε δικό μας άνθρωπο. Κάποιο "άλογο" σου τρέχει πολύ περισσότερο απ ότι αντέχουν τα πόδια του.
Φρόντισε να κρατήσεις τα γκέμια σε αυτά τα ατίθασα άλογα σας γιατί πολύ σύντομα σε βλέπω να σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Για την Κ. Νικολάκου λέμε και τον ακόλουθο της τον κ. Φλαούνα.....

Καλό θα ήταν να ήξερες ανά πάσα στιγμή τι μαγειρεύει η Ντίνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.