Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Άννα Διαμαντοπούλου: Προτείνετε τρόπους αναπλήρωσης ωρών από απεργίες και καταλήψεις

Επιστολή προς τους Προέδρους των Ομοσπονδιών των Εκπαιδευτικών (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ) με την οποία ζητά να προτείνουν, μέχρι τη Δευτέρα 28/03/2011, τρόπους αναπλήρωσης των χαμένων ωρών διδασκαλίας από απεργίες, στάσεις εργασίας και καταλήψεις απέστειλε η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Με βάση τις προτάσεις των εκπαιδευτικών και σε συνεργασία με το Υπουργείο θα γίνει η αναπλήρωση των μαθημάτων, προς όφελος των μαθητών.
Βασικό επιχείρημα της Άννας Διαμαντοπούλου ........

είναι ότι υπάρχον παιδιά που έχουν διδαχθεί λιγότερες ώρες σε σχέση με άλλους μαθητές κάτι το οποίο αποβαίνει εις βάρος των μαθητών. Και ζητά από τους διευθυντές των σχολείων να υποδείξουν συγκεκριμένους τρόπους αναπλήρωσης των ωρών που έχασε κάθε σχολείο ξεχωριστά.

ΣΧΟΛΙΟ Φιλιατρά News
Η k. Άννα Διαμαντοπούλου μαζί με την υφυπουργό της την κ. Χριστοφιλοπούλου έχουν προκαλέσει με τα καμώματα τους, τεράστια αναστάτωση στην μαθητική κοινότητα αλλά και τους γονείς των μαθητών. Και αντί να βρουν ένα τρόπο να ηρεμήσουν τα πράγματα με σοβαρή διαβούλευση και βάζοντας κάτω κάθε περίπτωση χωριστά για τις συνενώσεις, αυτή εφαρμόζει αυτό που λέει η παροιμία... "Τον λύκο τον κουρεύανε... βρε πούθε παν τα πρόβατα...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.