Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Επίκαιρη ερώτηση του Γιάννη Λαμπρόπουλου για για τον δρομο Τσακωνα Παραδεισια - Εστειλα τον φακελο στον εισαγγελεα!!!!!

Επικαιρη ερωτηση του Βουλευτη Μεσσηνιας Λαμπροπουλου Ιωναννης της 21-03-2011 ημ. Δευτερα, για τον δρομο Τσακωνα -- Παραδεισια.

Ψευδών ημερομηνιών και εντυπώσεων , που θα οδηγήσουν σε κατάρρευση του μοντέλου χρηματοδότησης από τις τράπεζες και ελπίζω πως όχι σε κατάρρευση του δρόμου και να επαναληφθεί η ιστορία για ακόμα μια φορά με τραγικές συνέπειες.

Έχει ολοκληρωθεί το 75% των εργασιών ..........

και έχει χρηματοδοτηθεί κανονικά το έργο διαφορετικά θα είχαν σταματήσει οι κατασκευάστριες εταιρείες την κατασκευή του και οι τράπεζες την χρηματοδότηση του δρόμου πριν από το 2009, αφοί όλα τα χρήματα προέρχονται μόνο από Εθνικούς Πόρους και έχουν ήδη δεσμευτεί από τον Κρατικό Προϋπολογισμό - γιατί η Ευρωπαϊκή Άνωση δεν χρηματοδοτεί ένα αποτυχών έργο που οι ευθύνες ανήκουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και οι παραλείψεις έγιναν από τον δικό τους ΕΡΓΟΛΑΒΟ. Όσο άφορα για την μελέτη και κατασκευή του δρόμου Παραδείσια-Τσάκωνα με ανάλογες επίκαιρες ερωτήσεις του, είχαν τονιστεί τα ακόλουθα:

{1} Όταν ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες Καθηγητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ένας εκ αυτόν με επώνυμο, κ.Μαρίνος) είχαν εκφράσει επίσημα την αντίθεση τους για το έργο το 1995.

{2} Το 1999 πάλι αρμόδιοι πανεπιστήμονες και πολίτικοι μηχανικοί ήταν κάθετα αντίθετοι με την παράδοση του δρόμου.

{3} Και το χειρότερο είναι οι εγκληματικές κακοτεχνίες του δρόμου --που έγιναν από τους κατασκευαστές Βιλών σε Μεγάλους Πολιτικούς-- για ανίσχυρο μπετόν, για έλλειψη σιδηροκατασκευών, για άχρηστες υπόγειες υδροροές κ.τ.λ....όλα παραβλέφθηκαν!!!

Δείτε την Ερώτηση του κ. Λαμπρόπουλου



1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΟΥΡΤΙ Γαργαλιανιώτικο με πέτσα στον Μαγκριώτη γιατί πέτσα δεν έχει επάνω του!!!!Πρόσθετο κόστος 40 εκατ ευρώ!!!Από Εθνικούς πόρους (από τις συντάξεις?)!!Ντροπή!!Περίμενε ο Κουσελάς να βοηθήσει όπως βόηθησε στον Καλικράτη!!Εδώ χρήζει κρέμα Βορρίση!Το μόνο που μπορούν να δεσμευτούν είναι για τα διόδια .Άκουσε εισαγγελέα ο Μαγριώτης και είπε να απαντήσει.Υπάρχουν λεφτά και θα ολοκηρωθεί το φθινόπωρο και να μην ακούμε τους εργολάβους.Ρε κατολίσθηση από γιαούρτι που θέλεις.Να το χαιρόμαστε!!!το golden boy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.