Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Αντωνία Μπούζα. Μεχρι που θα φτάσει ο ...κατήφορος;

Οι δείκτες της ανεργίας της ύφεσης και των ελλειμμάτων αποδεικνύουν πως η πολιτική του μνημονίου που στηρίχθηκε από τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ του ΛΑΟΣ και την κ.Μπακογιάννη, ήταν εξ αρχής λανθασμένη και οδηγεί την Ελλάδα σε οδυνηρές περιπέτειες.

Σωρεία λαθών, άστοχων ενεργειών και επιπολαιοτήτων, έφεραν στη Χώρα τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Στο τέλος του 2010 η ύφεση έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ της τάξης του 7%.
Η ανεργία βρίσκεται στο 14,8% και το 39% των νέων ανθρώπων είναι χωρίς δουλειά.
Μέσα στο 2011 ένα ( 1 ) εκατομμύριο πολίτες έμειναν .........

άνεργοι, διότι οι επιχειρήσεις που απασχολούνταν εκλεισαν κάτω από το βάρος της ανισομερούς φορολόγησης, χωρίς να υπολογίζονται όσοι προσπαθούν να εισέλθουν για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας και δεν το επιτυγχάνουν.

Οι δείκτες της ποιότητας ζωής των εξαπατημένων από την κυβερνητική πλειοψηφία Ελλήνων πολιτών φθίνουν συνεχώς ,με αποτέλεσμα να υπάρχει διάχυτη η αίσθηση επερχόμενης καταστροφής.
Ας αναλογισθούν οι κυβερνώντες τη ζημιά που προκάλεσαν στη Χώρα με τις αστοχίες τους και τους πειραματισμούς τους και έστω και αυτή την ύστατη ώρα, ας απαλλάξουν τους Έλληνες από τη "φροντίδα" και τις υπηρεσίες τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, της επικινδυνότητάς τους, είναι η ασυννενοησία και η διχόνοια που επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, την ώρα που η Χώρα αργοσβήνει από την ανεύθυνη πολιτική που εφάρμοσαν και φόρτωσε τα βάρη στους οικονομικά αδύναμους Έλληνες.

Αποτέλεσμα του δημιουργηθέντος αδιεξόδου στις σχέσεις τους είναι, εν μέσω κρίσης, να παραιτείται ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών και παρά ταύτα ο αρμόδιος υφυπουργός, να έχει την άνεση να δίνει δυναμικά το παρόν σε κοσμοπολίτικες και πολιτιστικές εκδηλώσεις της εκλογικής του περιφέρειας!

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.