Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Οι επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια προς τους πολιτικούς φορείς για το κλείσιμο του ΙΚΑ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων

Επιτολή προς του πολιτικούς παράγοντες της Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά, Υφυπουργό οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, Βουλευτές του νομού Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέα Βουδούρη, Γιάννη Λαμπρόπουλο έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, με την οποία ζητά την παρέμβαση του καθενός ξεχωριστά για τα προβλήματα καταργήσεων υπηρεσιών και σχολείων που υπάρχουν σε πόλεις της Τριφυλίας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας εκφράζει μέσα από τις επιστολές του την αγανάκτηση των δυο κοινωνιών (Φιλιατρών και Γαργαλιάνων) για τις καταργήσεις και ζητά την προσωπική παρέμβαση του καθενός ξεχωριστά ώστε να αναστραφεί η επίθεση ερημοποίησης που δέχονται πόλεις του Δήμου Τριφυλίας.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Κώστα Κόλλια αναφέρει:

Κυπαρισσία 4-3-2011

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΡΟΣ:
1. Τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , Πρόεδρο της Ν.Δ. και Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Αντώνη Σαμαρά
2. Τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Δημήτριο Κουσελά
3. Την κα Νάντια Γιαννακοπούλου Βουλευτή Μεσσηνίας
4. Τον κ. Οδυσσέα Βουδούρη Βουλευτή Μεσσηνίας
5. Τον κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο Βουλευτή Μεσσηνίας
6. Τον κ. Πέτρο Τατούλη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Σου στέλνω συνημμένως τα υπ. Αριθμ. Πρωτ. 3845/16-2-11 και 4364/26-2-11 έγγραφα που εκδόθηκαν ύστερα από ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σε ενημερώνω ακόμη ότι με πρόσφατη όλως αιφνιδιαστική χωρίς επιχειρηματολογία και χωρίς καμία διαβούλευση απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ οδηγούνται σε αναστολή λειτουργίας τα Παραρτήματα ΙΚΑ Γαργαλιάνων και Φιλιατρών.

Το κλείσιμο των σχολείων αποτελεί βίαιη παρέμβαση σε βάρος των μικρών μαθητών, των γονέων και των τοπικών κοινωνιών.

Η κατάργηση των Παραρτημάτων του ΙΚΑ πλήττει βάναυσα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Η ενδεχόμενη τέλος κατάργηση των τριών Εφοριών Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας και Φιλιατρών δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ήδη αναστενάζουσα τοπική οικονομία.

Θεωρούμε δεδομένη τη στήριξή σου και την ουσιαστική και αποτελεσματική σου παρέμβαση στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, παρέμβαση προς την οποία προσβλέπουν οι συμπολίτες μας και η Δημοτική Αρχή.

Συν.: 6 φ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕΤΑ ΟΛΑ!!ΕΦΟΡΙΕΣ,ΙΚΑ,ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ Ο κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά δεν τα καταργεί ο Δήμαρχος. Δεν είναι στη δικαιοδοσία του ούτε σχολεία, ούτε εφορίες, ούτε ΙΚΑ να ιδρύει ή να καταργεί. Αυτά τα αποφασίζει (αν τα αποφασίζει η ίδια ) και τα εκτελεί η ευαίσθητη σοσιαλιστική μας κυβέρνηση!
    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετα τρεξτε να ψυφησετε οι δεξιοι παλυ τους δεξιους και οι κεντρωοι πολυ τους πασοκτζιδες,δεν αναφερομαι στην αριστερα γιατι εννοω κοματα εξουσιας.Την ωρα της καλπης τα ξεχναμε ολα.Παρτε το χαμπαρι υποβαθμιζουν την ζωη μας μας βλεπουν ως νουμερα και ποσοστα.Μαυριστε τους ολους !Αυτο θα πρεπει να εχουμε σημαια μας απο δω και περα.Ουστ!Τουλαχιστον την συνηδηση μας καθαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.