Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τέλος ο Παναγιώτης Παναγόπουλος από την Εράνη.

Παρελθόν αποτελεί από χθές για την Εράνη ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος μετά και την ήττα της ομάδας από τον Πάμισσo για το κύπελλο Μεσσηνίας.
Ο κυπαρίσσιος τεχνικός μετά και την ήττα από τον Πάμισσο στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση η οποία έγινε αποδεκτή.

Το κλίμα για την ομάδα δεν είναι και το καλύτερο καθώς περνάει ίσως την μεγαλύτερη κρίση της. Κάτι τα αρνητικά αποτελέσματα σε εντός έδρας κυρίως αγώνες, κάτι η βαθμολογική θέση που βρίσκεται ήδη στην ζώνη του υποβιβασμού, -αυτό είναι αναστρέψιμο- κάτι η απώλεια του Κυπέλλου Μεσσηνίας που σημειωτέων η Εράνη είναι η πολυνίκης του θεσμού έχοντας κατακτήσει 7 φορές το κύπελλο έφεραν τον Παναγιώτη Παναγόπουλο να υποβάλει την παραίτηση του.
Είναι αλήθεια ότι η Εράνη περνά ίσως μια δυνατή κρίση σαν ομάδα και θα πρέπει να βρει το βηματισμό της έστω και στις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να σωθεί.
Όπως αποδείχτηκε αιτία για τα κακά ...........

αποτελέσματα που είχε η ομάδα στο νεο γήπεδο των Φιλιατρών δεν ήταν ούτε η θέση των κερκίδων, ούτε το πόσο κάθετη κλίση είχαν οι κερκίδες ούτε το πόσο μεγάλος ή μικρός ήταν ο αγωνιστικός χώρος.
Άλλωστε την περσινή περίοδο η Εράνη αγωνιζόταν στο νέο γήπεδο Φιλιατρών και είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση ισόβαθμη με το Ζαβλάνι με 51 βαθμούς. Θυμίζουμε ότι προπονητής της ομάδας ήταν ο Πατρίκ Ενγκεμά.
Δηλαδή τότε δεν υπήρχε το θέμα με τις κερκίδες και το πόσο απομακρυσμένες ήταν από το αγωνιστικό χώρο ή το πόσο κάθετη κλίση είχαν; Ξαφνικά αποκτήθηκε αυτό; Ή ήταν απλά μια δικαιολογία;
Βρισκόμαστε όλη την χρονιά στους αγώνες της ομάδας εντός έδρας (εκτός από δυο ή τρεις) και η προσωπική μας άποψη είναι ότι δεν έφταιγε για τα κακά αποτελέσματα το γήπεδο.
Μια ματιά στην προηγούμενη χρονιά (2009 - 2010) από τη σελίδα της Εράνης, μπορεί εύκολα κάποιος να το διαπιστώσει.

Το θέμα τώρα είναι τι θα γίνει με την ομάδα. Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα για τις υπόλοιπες αγωνιστικές και κατα πόσο μπορεί αν σωθεί και να παραμείνει στην κατηγορία.
Από πλευράς διοίκησης, αυτοί σίγουρα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την ομάδα μας, κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως αλλά και οικονομικώς δυνατόν να προσφέρουν το καλύτερο στην Εράνη μας.
Βέβαια για να είμαστε και απόλυτα δίκαιοι δεν φταίει η διοίκηση. Φταίμε και εμείς οι φίλαθλοι -βγάζουμε τον εαυτό μας απ΄ έξω- που φέτος ειδικά δεν ήμασταν στο πλευρό της ομάδας. Δεν ήμασταν εκεί στο γήπεδο να τους ενισχύσουμε την ψυχολογία, να τους ντοπάρουμε αν θέλετε ψυχολογικά ώστε να δουν και αυτοί ότι ο κόσμος έρχεται για εκείνους και εκείνοι με την σειρά τους να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν. Και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το καλύτερο θα μπορούσαν να το προσφέρουν.

Τι προτείνουμε εμείς.

Απόμειναν λίγες αγωνιστικές. Θα πρέπει και εμείς οι φίλαθλοι να βρεθούμε κοντά στην ομάδα, να την στηρίξουμε ψυχολογικά κυρίως. Να την ενισχύσουμε. Να την ντοπάρουμε αν θέλετε. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι να σώσουμε την ομάδα μας η οποία μας έχει κάνει υπερήφανους πολλές φορές.

19 σχόλια:

  1. Ε ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ φοβαμαι οτι τωρα πια ειναι αργα για την ομαδα. Η αλλαγη προπονητη επρεπε να εχει γινει νωριτερα για να εχει χρονο η ομαδα να συνελθει.
    Δυστυχως αυτα που γραφεις ειναι αληθεια. Ειδα τα αποτελεσματα των αγωνων της προηγουμενης χρονιας και την ελικη βαθμολογια και ειδα οτι εχετε δικιο σε αυτα που λετε.

    Ανηκω στην κατηγορια που δεν πηγαν φετος στο γηπεδο. Και γιατι να παω αφου η ομαδα δεν μπορει να προσφερει θεαμα και να με κανει να φυγω ευχαριστημενος απο το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ;
    ΚΡΙΜΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ 8Η ΚΟΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑDMIN?TΕΛΙΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ?ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ Ο ΕΝΓΚΕΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ!!!!ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!!! ΜΩΡΕ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΠΟΤΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΝΗ!!!ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ...ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ??!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 80.000ευρο ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΥ???ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ???ΜΟΝΟ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ??ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ!!!ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΜΩΡΕ ΝΑ ΦΕΡΝΑΜΕ ΣΕΝΤΡΕΦΟΡ???ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΙ????ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ..ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ!!!ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ..Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα να κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την Εράνη μας. Τώρα μας χρειάζεται όσο τίποτα. Νομίζω ότι κακώς την αφήσαμε μόνη της. Καμία ομάδα δεν επιβιώνει τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά όταν μέσα στο σπίτι της ΕΜΕΙΣ δεν την στηρίζουμε.
    Και εννοώ με την παρουσία μας, με την φωνή μας, με τα συνθήματα μας.
    Η Εράνη είναι η ομάδα που μας ομορφαίνει την ζωή, είναι η ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους, είναι η ομάδα που είναι η μόνη στην Μεσσηνία που έχει κατακτήσει 7 φορές το κύπελλο Μεσσηνίας, με αρκετά πίσω την δεύτερη ομάδα σε κατακτήσεις κυπέλλου. Μου διαφεύγει αυτή την στιγμή ποια είναι.
    Ολα αυτά πρέπει να μας κάνουν υπερήφανους για την Εράνη και να μας κάνει να είμαστε κοντά της.

    Ο χρόνος δεν χάθηκε. ΤΙΠΟΤΑ δεν χάθηκε. Εχουν απομείνει λίγες αγωνιστικές. ΟΛΟΙ μαζί στην ομάδα μας να την στηρίξουμε, να την ντοπάρουμε, να γίνουμε ο 12ος παίκτης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Κάκο62 κάνεις κάποιο λάθος. Δεν είπαμε ότι φταίει που έφυγε ο Ενγκεμά.
    Αναφερθήκαμε στην προηγούμενη περίοδο για να τονίσουμε ότι πέρσι η ομάδα έπαιζε στο νέο γήπεδο (θυμίσαμε ότι προπονητής ήταν ο Ενγκεμά) και τερμάτισε δεύτερη μαζί με το Ζαβλάνι στους 51 βαθμούς.

    Άλλωστε άποψη εκφράσαμε. Εαν έχετε διαφορετική γνώμη, όποια και αν είναι, εδώ είναι τα σχόλια μπορούμε να κάνουμε έναν σοβαρό διάλογο. Να πούμε τις απόψεις μας και να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε η ομάδα να συνέλθει άμεσα και να σωθεί στην κατηγορία.

    McH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pisteuw pws oi filiatrinoi pextes den voiuisan oso eprepe!!!ti na sou kanei kai o panagopoulos?na foresei ta papoutsia kai na paixeis aytos mpala?to mono pou xeroyn oi paixtes htan kaue prwth tou mhna na pernoun to misuoulh tous kai na to paizoun fhrmes!!!o panagopoulos isws na ftaiei se ayto.. den travixe to ayth se kapoious paixtes kai na tous valei sthn uesh tous... kati noumera sthn kyriolexia!!!pou to mono pou kanoun mesa ston agwnistiko xwro einai na vrizoun tous sympextes toys enw ta xalia toys den ta vlepoyn!! uelw na dwsw synxarhthria stous stauopouleous kai se olous aytous pou matosan oikonomika gi aythn thn omada!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. admin prwton dn einai idia ta xrimata me persi..kai deuteron persi me 51 vathmous vgikame 2 kai fetos me peripou 50 VAHMOUS POU THA MAZEPSOUME MPOREI NA PESOUME GI AUTO MIN ANAFEREIS VLAKIES.einai diaforetika ta 2 prwtathlimata...oso gia to gipedo an vreksei mia fora meta prepei na paikseis meta apo 1mina gia na einai ok..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κ. Παναγόπουλος έκανε πολύ καλή δουλεία, δεν θυμάμαι κανέναν να παραπονίεται οταν κερδίσαμε στην Κυπαρισσία και όταν πηγαίναμε καλά στον 1ο γύρο....και επίσης τότε ήταν από τον Αγρίλη(από όπου και κατάγεται), τώρα έγινε κυπαρρίσιος τεχνικός. Ανάλογα με το μπατζετ μπορείς να κάνεις και αντίστοιχα πράγματα. Μακάρι να σωθούμε αλλά προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν φέρει ευθύνη μόνο ο προπονητής απλά αυτός είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς εύκολα να αλλάξεις.
    Κ. Παναγόπουλε σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στην Εράνη και την δουλεία που κάνατε στα παιδικά τμήματα.
    Καλή συνέχεια.
    Με εκτίμηση
    Ενας γνήσιος φίλαθλος του τοπικού ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 50 VAHMOUS POU THA MAZEPSOUME .......
    Σιγά μην μαζέψουμε 250 βαθμούς...

    Κανονικά το σχόλιο σου θα έπρεπε να πάει για "ανακύκλωση" για μια κι μόνο λέξη.
    Οσο για το βλακείες που είπες πως λέω, καλό θα ήταν να προσέχεις λίγο τις εκφράσεις σου. Είπαμε να κάνουμε διάλογο και να πούμε απόψεις. Αν δεν μπορείς χωρίς να βρίσεις τότε θα λυπηθώ αλλά τέτοια σχόλια θα σβήνονται.

    McH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. an mazepsoume 48-50vathmous ti tha peis omws??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EYXARISTOUME TON PANAGOPOULO GIA TIN POLU KALI DOULEIA POU EKANE TOSA XRONIA STIS YPODOMES TIS ERANHS KAI STHN NIKH PLATHS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να μαζέψουμε 50 βαθμούς.
    Για να γίνει αυτό θα πρέπει στους επόμενους 7 αγώνες απο τους 9 να έχουμε νίκες.

    Οσο για τα στατιστικά και το αν πήγε καλα ή όχι στον Α' Γύρο.
    Μάλλον μοιρασμενος ήταν ο γύρος. και εξηγούμαι:
    Το πρωταθλημα έχει 34 αγωνιστικές.

    Πρώτος γύρος:
    Νίκες: 8
    Ισοπαλίες: 2
    Ήττες: 6
    Σύνολο 16 + 1 το ρεπό του πρώτου Γυρου 17 αγωνες.

    Β' Γύρος (Μέχρι στιγμής δηλαδή μέχρι και 25η αγωνιστική)

    Νίκες: 2
    Ισοπαλίες: 2
    Ήττες: 3

    Στις 8 πρωτες αγωνιστικές του δευτερου γυρου συμπεριλαμβάνεται και το Ρεπό)

    Πείτε μου λοιπόν πόσες ελπίδες έχει η Εράνη με βάση αυτά τα στατιστικά να πιάσει τους 50 βαθμούς όπως λεει καποιος υπεραισιόδοξος...

    ΕΑΝ γίνει το μεγάλο μπάμ και εχει νικες συνεχομενα τουλάχιστον 7 τότε ναι. Μπορεί να πιάσει τους 50. Αλλιώς... Δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.
    ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ.
    ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ξερω τι λετε εσεις... Εγω πάντως ξέρω ενα πράγμα για την Εράνη μας

    http://img15.imageshack.us/img15/4829/erani.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΩΗΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΟΥ.
    Η ΕΡΝΑΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ,,,,,,
    ΕΡΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ
    ΑΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟΝ 'ΜΟΥΡΙΝΙΟ'.....!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΓΚΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ(ΑΣΤΡΟ).ΤΟ ΛΕΕΙ Κ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.