Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δύο κακοποιοί με μαχαίρι λήστεψαν 72χρονη στην Τερψιθέα

Διαρρήξεων, κλοπών και ληστειών συνέχεια στην περιοχή της Τερψιθέας στην Κυπαρισσία, με δύο νέα κρούσματα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, δύο άτομα μπήκαν στο σπίτι 72χρονης, την ξύπνησαν και με την απειλή ενός μαχαιριού που βρήκαν μέσα στο σπίτι τής ζήτησαν να τους δώσει χρήματα και ό,τι πολύτιμο είχε. Οι άγνωστοι δεν φορούσαν κουκούλες, ούτε γάντια. Μονάχα ο ένας φορούσε την κουκούλα της μπλούζας του, χωρίς να καλύπτει το πρόσωπο του. Μπήκαν στο σπίτι στις 4.30 τα ξημερώματα σπάζοντας τα σιδερένια κάγκελα και παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας. Στη συνέχεια πήγαν στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 72χρονη γυναίκα και την ξύπνησαν.

Ο ένας από αυτούς κρατούσε κοντά στο λαιμό της ένα μαχαίρι που βρήκε μέσα στο σπίτι και ο άλλος στεκόταν από πάνω της. Της είπαν ότι δεν θα της κάνουν κακό και της ζήτησαν να τους δώσει χρήματα, λέγοντάς της «ξέρουμε ότι έχεις λεφτά». Ψάχνοντας όλο το σπίτι και ανοίγοντας όλα τα συρτάρια βρήκαν τελικά και πήραν 150 ευρώ, ένα κινητό και ένα ασύρματο τηλέφωνο, καθώς επίσης κάτι χρυσαφικά. Στη συνέχεια διέφυγαν και πάλι από το μικρό παράθυρο της κουζίνας.

Να σημειώσουμε εδώ ότι και η 72χρονη που τη λήστεψαν τα ξημερώματα της Κυριακής εγκατέλειψε πλέον το σπίτι της στην Τερψιθέα και πήγε να μείνει με τα παιδιά της στην Αθήνα.


Κ.Μπ.

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους ας γίνει κάτι με την αστυνόμευση ή με τον περιορισμό των λαθρομεταναστών και γενικά των αλλοδαπών αλλιώς αν δεν μπορούν να μας το πουν και να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.