Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε η 25ης Μαρτίου στα Φιλιατρά [ VIDEO ]

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα και με την βοήθεια του ηλιόλουστου καιρού, γιορτάστηκε και φέτος στα Φιλιατρά η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών κ. Πούλος Αναστάσιος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας αλλά και σύμβουλοι της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της αστυνομίας και πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το ..........

πρωί, τελέσθηκε όπως κάθε χρόνο επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών, και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Πεσόντων από τους φορείς της πόλης, ενώ αμέσως μετά τον πανηγυρικό της ημέρας ανέγνωσε ο Γυμνασιάρχης κ. Νίκος Αθανασόπουλος
Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής μας παλιγγενεσίας έκλεισαν με την μεγαλοπρεπή μαθητική παρέλαση παρουσία των αρχών της πόλης και παρουσία πλήθους κόσμου.

Δείτε ολόκληρο το Video της παρέλασης



23 σχόλια:

  1. XRONIA POLLA STHN PATRIDA MOY.
    XRONIA POLLA STA FILIATRA MAS,
    EIDA STO VIDEO THN NEOLAIA THS POLHS MAS NA KANEI YPERHFANH PERELASH KAI DAKRYSA.
    EIMAI STHN NEA YORKH KAI OSO NA TO KANEIS THN PONAW THN PATRIDA MAS.
    THELO NA DOSO SUGXARHTHRIA STO aFILIATRA NEWS POY MAS DEINEI THN DYNATOTHTA NA MATHENOYME NEA APO TON TOPO MAS.
    SAS EYXARISTOYME POU KANETE OTI MPOREITE NA MAS KRATATE KONTA STA FILIATRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιο video.
    Χρονια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι μπραβο, τωρα σταθηκατε στο υψος του ονοματος σας. Οχι οπως του Αγιου...Ωραιο βιντεο, σας ευχαριστουμε. Και εγω δακρυσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια μας πολλά!
    Να είναι καλά η Παναγιά, να βοηθάει με τη χάρη Της τη πατρίδα μας την πανέμορφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!!!!!!!!!! ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΡΙΒΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδυαντω να κατανοήσω τον λόγο που ορισμενοι σαν τον παραπανω ανωνυμο (12:22 π.μ.) ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια αλλα βρήκε τη όρεξη να γκρινιάξει.
    Τελικά κάποιοι φαίνεται ότι ζούν μέσα απο το να γκρινιάξουν. Να γκρινιάξουν για το οτιδήποτε....

    Όσο για τον ανώνυμο 8:34μ.μ.
    Σ' Ευχαριστω για το καρφί σου αλλα το θεωρώ άστοχο.
    Θα πρέπει να ξέρεις πως όταν έχεις να διαχειριστείς ένα αρχείο εικόνας πολυ μεγάλο σε μέγεθος και αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, απο το οποίο πρέπει να δημιουργήσεις ενα Video 30 - 35 λεπτών δεν ειναι απλό. Κόψιμο στα κομματια που θελεις, μετα συνενωση των κομμενων κομματιών κλπ κλπ.
    Μετα αναλογα με το μέγεθος του αρχείου πρέπει να ανεβει στο Youtube. Δεν ειναι γρηγορη αυτή η διαδικασία. Θελει χρόνο. κια οσο μεγαλύτερο το αρχείο τόσο περισσότερο χρόνο θελει.

    Σε ολα αυτα συνυπολόγισε ότι δεν κανουμε επαγγελματική επεξεργασία εικόνας, και ότοι για ανδ εις αυτο που βλέπεις καποιος - καποιοι έστρωσαν κωλο και το εκαναν. Αν μη τι άλλο να σκεφτόμαστε και άλλες παραμέτρους.
    Για εμενα μακάρι να μπορούσαμε να το μεταδώσουμε ζωντανα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε Πρωην μαλλον με παρεξηγησατε.. Απλως ειπα οτι σαν Filatra News θα πρεπει να μας ενημερωνετε και να μας δειχνετε κατι απο τα Φιλιατρα οπως το ωραιο βιντεο απο την σημερινη παρελαση. Αντιθετα, ανημερα του Αγιου Χαραλαμπους αναζητουσαμε φωτογραφιες και βιντεο απο αλλα blogs και συγκεκριμενα το Κopanakinews. Τι να πω, ισως μας καλομαθατε τα προηγουμενα χρονια, ισως επειδη βρισκομaστε πολυ μακρια απο τα Φιλιατρα και βασιζομαστε σε εσας να μας φερετε λιγο πιο κοντα στην πατριδα μας. Εαν δεν θελετε το blog, μη χανετε το χρονο σας να προσπαθητε να δικαιολογηθητε. Ισως δεν χρειαζεστε το blog πια....

    USA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Bravo kai tou xronou.Oi Proskopoi ligoi einai.8umamai prin 20 xronia eixame toulaxiston 40 paidia sthn parelash.Lambadromies to vradi kanoume?

    apo Chicago.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο σε ολη την ομαδα,
    συμφωνω απολυτα με τον πρωην,
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μου απο την Αμερική (3:54π.μ.)
    Τα Φιλιατρά δεν βγάζουν καθημερινά ειδήσεις καθαρά Φιλιατρινές αν εξαιρέσεις θανάτους και κατι άλλα που δεν αποτελούν ειδήσεις.

    Και λέω ειδήσεις σαν αυτό με το πολύ πρόσφατο ατύχημα που έχασε την ζωή του ένα 19χρονο παιδί μας.
    Σε διαβεβαιώ ότι όσο ημουν μέσα στην διαχείριση, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ να σας προσφέρω ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορούσα.

    Τωρα που δεν ανήκω στο κομμάτι της διαχείρισης, Εξακολουθώ να στηρίζω το Φιλιατρά News (το blog μας) όπως μπορώ και όσο περισσότερο γίνεται.
    Ευλογα θα ρωτούσες, γιατι έφυγες. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να αναφερθώ σε αυτό. Ο λόγος είναι γνωστός σε αυτούς που πρέπει να ξερουν. Οι τωρινοί 4 διαχειριστες και δυο - τρεις άλλοι. Φτάνει μέχρι εκει.
    Οι υπολοιποι δεν χρειάζεται να ξερουν.

    Αυτό για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι αγαπώ το blog αυτό, και θα εξακολουθήσω να βοηθάω την τωρινή ομάδα όπου και όπως μπορώ. Αυτό που έχω κανει τον τελευταίο σχεδόν 1 χρονο απο την αποχώρηση μου.
    Και θα προσπαθω να σας προσφέρω μονο το καλύτερο.
    Από εκεί και μετά το Blog όπως το έχουμε ξαναπεί και παλαιότερα, είναι ανοικτό σε νεες συνεργασίες απο Φιλιατρά αλλά και Γαργαλιάνους ακόμα.
    Νομίζω ότι η δική μας περιοχή εχει αναγκή απο πιο δυνατή και καθαρή φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ελάτε βρε στην Κυπαρισσία να δείτε μεγαλεία και οργάνωση!!!! Θέλατε να γινετε και εδρα του Δημου...πόσο πίσω ειστε θεε μου...αυτο που ξεχωρίζει πάντως ειναι η βλαχιά των κυριων με τις μεγάλες τσάντες το πλατινέ μαλλί και τα 12ποντα...αυτα καλε θέλουν και το ανάλογο περιβάλλον....
    παντως καλο το βιντεάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αδερφέ Κυπαρισσιώτη 10.57 και συνδημότη μου χωρίς να με ρωτήσουν,χαίρομαι που ασχολείσαι με μας άρα μας υπολογίζεις .Όσον αφορά την ένδυση δεν είμαστε έδρα αλλά για στείλε μου μια φώτο σου να σε δω να σε χαρώ και να πάρω ένα δείγμα έδρας!Είσαι μειοψηφία σε αυτα που λες ,στην Κυπαρισσία και δεν πρέπει να είσαι και ντόπιος οπότε άντε στις Βρύσες να δείς αν τρέχει το νερό!Α να πας και μια βόλτα να γνωρίσεις και την Τριφυλία γιατί δεν πρέπει να έχεις βγει από το σπίτι σου Κωστέτσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ 6-7 ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε 12.20 με τον Ξύγκα ασχολείσαι ακόμα τόσο πολύ σου λείπει άντε να τα πεις στο Φαρμακείο αν μπορείς.Ακόμα δεν κατάλαβες ότι οι εκλογές τελείωσαν?Από όλη την παρέλαση αυτό σου έκανε εντύπωση?ΣΠΕΝΤΖΑΣ-ΓΚΟΤΣΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΞΥΓΚΑΣ οι τελευταίοι Φιλιατρινοί δήμαρχοι ... αν και ο τελευταίος έχει ακόμα μέλλον.Και ο νοών νοείτω!!!Προς το παρόν γράψε ΚΟΛΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε πρώην θέλεις να γίνει συγχώνευση?Πες μας τον λόγο που αποχώρησες !κριτική άσε να κάνουμε οι υπόλοιποι και αν θες να βοηθήσεις στην προσπάθεια των άλλων παιδιών βοήθησε καλοπροαίρετα!!Και άσε το πρώην και γράψε ανώνυμος να μη δημιουργεις υποψίες και να σπέρνεις έριδες ή να αφήνεις να πλανώνται διάφορα.Φιλάκια. Και πρέπει όλοι μαζί να το στηρίξουμε και να κάνουμε καλύτερο !Ερανάρα για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ''Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας αλλά και σύμβουλοι της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών'' δεν το κατάλαβα αυτό καλά!Ή Θα έπρεπε να αναφέρετε όλα τα ονόματα ή απλώς μια αναφορά ότι παρευρέθησαν εκπρόσωποι του δήμου Τριφυλίας(άκαι σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο) γιατί δεν είμαστε Αθήνα, λες και είναι πολλοί.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ το ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS για το video γιατί εμείς που δεν μπορούσαμε να έρθουμε ήταν σαν να είμασταν εκεί.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να απαντήσω στον καθέναν ξεχωριστά:

    Ανωνυμε 12:51 μου άρεσε πολύ η απάντηση σου. Τρέλα ήταν. Εισαι Super.

    Ανωνυμε 1:01 Εχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς. Αλλωστε αυτό απαιτεί η Δημοκρατία και ο διάλογος.
    Νομίζω ότι τον λόγο πρέπει να τον κρατήσω για εμενα κατα βάσην και για αυτούς τους 6-7 που έπρεπε αν τον μάθουν. Δεν ξερω τι θα κερδίσεις αν μαθεις τον ακριβή λόγο.

    Προς τον ανωνυμο 1:12
    Πότε ειπα ότι θελω να γίνει συγχώνευση και δεν το ξερω? Μην βαζεις λόγια στο στόμα μου που δεν ειπα ΠΟΤΕ. Αν εννοείς το συνεργασία δεν ειναι τωρινό. Απο πολυ παλία είχα γράψει ότι αν ενδιαφέρονται καποιος ή κάποιοι ακόμα και απο Γαργαλιάνους να κάνουν δημοσιεύσεις εδώ μπορούν να έχουν μια θέση συντάκτη. (περιορισμενα δικαιώματα πρόσβασης σε σχεση με τους διαχειριστές που εχουν πλήρη πρόσβαση)
    οσο για τον λόγο αποχώρησης επετρεψε μου να τον εχω για τον εαυτό μου. Πάντως σίγουρα δεν ειναι γιατι σηκώθηκα μια μερα και ειπα ετσι στα ξεκουδουνα αποχωρω. Σε διαβεβαιώ. Αλλος ειναι ο λόγος.

    Σαν τι υποψίες δημιουργω και τι έριδες σπέρνω και τι διάφορα αφήνω να πλανώνται; Ειληκρινά δεν το κατάλαβα.
    Εγω πρώτος εξακολουθώ να το στηρίζω, να είμαι κοντα στην ομάδα διαχείρισης, να μιλάμε στο Skype, να να να...
    Μπορούμε αν το κανουμε ακόμα καλύτερο απ ότι ειναι; Εμπρός λοιπόν. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
    Πως εννοείς να το στηρίξουμε και να το κανουμε καλύτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παρευρέθησαν εκπρόσωποι του δήμου Τριφυλίας(άκαι σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο)
    Αυτό ακριβώς εννοούσαμε.

    Filiatrinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. re 8a mou apanthsei kapoios?
    Lambadromies kanoun akoma sta FILIAtra OI PROSKOPOI?

    Afhste ta politika ! ELEOS !

    Chicago edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΠΟ ΣΙΚΑΓΟΟΟΟΟΟ

    ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΜΠΑΔΗΦΟΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ - Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ . ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ .( χαχαχα ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ....ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩΩΩΩΩ.......ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.