Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η 15χρονη που έστειλε τους ελεγκτές του ΟΑΣΘ για κούλουμα στο τμήμα

Κόντρα στην χούντα του Ρέππα και των μεγαλοεργολάβων που υπηρετεί.

Την Κυριακή σας είχαμε ένα θέμα από την Zougla.gr με μια 15χρονη που δεν πλήρωσε εισιτήριο στο λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη και έστειλε τους ελεγκτές που την "τσάκωσαν" στο αστυνομικό τμήμα να κάνουν κούλουμα.

Στείλτε τους ΟΛΟΥΣ αυτούς που σας κάνουν τον καμπόσο, αυτόφορο. Η παρά τη θέληση σας κατακράτηση από ελεγκτή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και το αδίκημα ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ. Δεν χρειάζεται μήνυση από πλευράς σας

Δείτε και το Video με την μαρτυρία της 15χρονης.





3 σχόλια:

  1. Ωραία δασκαλεμένο είναι το μικρό. Θα έχει άξιους δασκάλους. Και άλλοι "επαναστάτες" στην Ελλάδα έτσι ξεκινήσανε και έκαναν μεγάλη καριέρα, μέχρι και υπουργοί έγιναν. Στείλτε τώρα το λογαριασμό σε όσα κορόϊδα πληρώνουμε (ακόμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην πληρώνεις ούτε εσυ. Το κορίτσι ενήργησε μια χαρά και έδειξε στους νταβατζήδες ότι δεν μασάει τίποτα. Ας τολμήσουν να ξανακάνουν παράνομη κατακράτηση σε επιβάτη που δεν πλήρωσε. Θα ξαναπάνε στο τμήμα για τα περαιτέρω.
    Επιτέλους οι νταβατζήδες των αστικών συγκοινωνιών θα πρέπει να κοιτάνε την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβάτη, την άνετη μετακίνηση του και φυσικά την γρήγορη μετακίνηση του.

    Στο πρώτο (καλύτερη Εξυπηρέτηση) να φροντίσουν να κυκλοφορούν επαρκέστατος αριθμός λεωφορείων με τακτικά δρομολόγια και να μην περιμένει ο επιβάτης 30 και 45 λεπτά να έρθει το άλλο λεωφορείο.

    Στο δεύτερο (ανετη μετακίνηση) να μην επιτρέπουν να στοιβάζονται σαν σαρδέλες οι επιβάτες και στο τρίτο (γρήγορη μετακίνηση) λεωφορειολωρίδες παντού με απαγόρευση κίνησης σε αυτές των ταξί, προκειμένου να μετακινείται το λεωφορείο γρήγορα και χωρίς εμπόδια.

    Αφού τα κάνουν όλα αυτά, τότε να ζητάνε εισιτήριο.

    Οσο για την κοπελιά.... Συγχαρητήρια για την ωριμότητα σου και για τα πιστεύω σου.
    Επιτέλους ας αρχίσει να αντιδρά σοβαρά στους νταβατζήδες η νεολαία.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΑΞΙΑ.

    Νίκος Αλεξάνδρου
    Μέλος του Δεν πληρώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ελεγχτές θέλουν ένα γερό ξυλοφόρτωμα ώστε να βάζουν μυαλό. Εμένα μου έτυχε να μη κόψω εισιτήριο και όταν έκανα να φύγω, εφόσον αρνήθηκα πρώτα να δώσω τα στοιχεία μου, ένας απο τους 2 ελεγχτές με άρπαξε απο το μπράτσο, εγώ φυσικά αντέδρασα σπρώχνοντας τον και λέγοντας του << κάτσε καλά μη σε πάρουν 4 απο εδώ >> ( με βοήθησε φυσικά και η σωματική μου διάπλαση ). Το ότι δεν έκοψα εισιτήριο είναι οτι κοστίζει ακριβά. Ας το κάνει το κράτος κάτω απο 1€ και εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα κόψω. Όταν χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ 1 φορά το χρόνο η 1 φορά στα 2 χρόνια, τότε πληρώνεις και 3 και 4 και 5€. Όταν όμως τα χρειάζεσαι 2 φορές την ημέρα, είναι δύσκολο να πληρώνεις καθημερινά 3€ και παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.