Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ρουμάνος έκλεψε από Αλβανό 1 αλυσοπρίονο και 1ποδήλατο στα Φιλιατρά.

Αστυνομικοί του Τμήματος Φιλιατρών συνέλαβαν έναν 24χρονο Ρουμάνο γιατί έκλεψε από το σπίτι Αλβανού 1 ποδήλατο και 1 αλυσοπρίονο.
Η κλοπή έγινε χθες στις 10.50 το βράδυ.

Ελευθερία Online

ΣΧΟΛΙΟ
Τελικά μάλλον έχουμε δίκιο σε αυτό που .........

γράψαμε σε προηγούμενο θέμα με τον τσακωμό των μαύρων κάτω από τον πύργο του Άϊφελ.
Το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών χρειάζεται ενίσχυση με προσωπικό αλλά και την δημιουργία τμήματος αλλοδαπών όπως είχε ζητήσει με επιστολές του ο τέως Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας.
Ελπίζουμε η πολιτεία να πράξει αυτό που πρέπει.

9 σχόλια:

  1. Ποια ενίσχυση ρε παιδια , αφού μέχρι το Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα έχει κλείσει στον Καλλικράτη που θα γίνει για τα ΑΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν τολμήσουν να κλείσουν το αστυνομικό τμήμα των φιλιατρών να πάρουμε τις καραμπίνες και όπου βλέπουμε πολιτικό του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ να του ρίχνουμε στο ψαχνό. Και ειδικά του ΠΑΣΟΚ που πάει να διαλύσει την Ελλάδα.
    Απλά ο νόμος στα χέρια μας μετά.

    Filiatrinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΠΝΑΤΕ !!!ΤΙ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΕΤΕ.ΑΠΛΑ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΓΡΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ;
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο να τους πετάξουμε έξω από την Ελλάδα. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
    Αρκετά τους ανεχτήκαμε και τους κρατήσαμε.

    McH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PASOKARA reeeee lefteria ston kantafi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξω ρεεε!Αλλα εμεις τα λεμε εμεις τα ακουμε.Γιαουρτακι σε οποιον πολιτικο ερχεται,μαλλον τολμα να ερχεται στα φιλιατρα.Μας διαλυουν μας υποβαθμιζουν μας κανουν χωριο,ολα για την Κυπαρισσια και θα δεις αν ερθει κανενας απο δαυτους ποσοι παρατρεχαμενοι απο δω θα τρεχουν πισο τους να φανουν....ξερασματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από λόγια χορτάσαμε!Ας είναι καλά η κυβέρνηση του Γιώργου που θα μας ενώσει στο τέλος -θέλω να πιστεύω-Εδώ συγχωνεύτηκαν δήμοι σε λίγο σχολεία,νοσοκομεία,ομάδες κ.α. και θα κολλήσουν σε Α.Τ. Φιλιατρών?Και καλώς θα πράξουν αφού έχουν πλειοψηφία και δεν μιλάει κανένας!!!Ρε ποιός φιλιατρινός εν γένει Τριφύλλιος θα ρίξει γιαούρτι στον Κουσελά κ.α.???ΚΑΝΕΝΑΣ!! Είδαμε του Αγίου όλοι χαιρέτούρες ήταν!!Στο καρπούζι?Εκεί να δείτε!!Να το πράξετε και στις εκλογές αυτό.Γιαούρτι όμως και στον Φιλιατρινό που πάει να βολευτεί διαμέσου των πολιτικών.Α αυτό δεν βολεύει συγνώμη!!!Και το Α.Τ. θα κλείσει και κανένας δεν θα μιλήσει άντε 5-10 οι υπόλοιποι θα κουτσομπολεύουν στα καφενεία και στα σπίτια!Χωρίς ένωση δεν υπάρχει αντίδραση συνεπώς αποτέλεσμα!!! -----ΑΓΓΟΥΡΑΣ-----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε λίγο θα ακούς ιθαγενής Έλληνας έκλεψε Πακιστανό για να φάει!!Γουστάρω πολυπολιτισμό είμαι αλληλέγγυος ψηφίζω ΠΑΣΟΚ όπως είμαι Νικη Πλάτης,κόμμα και ομάδα δεν αλλάζουμε λέμε!Ρε που οδεύουμε ,και μάλιστα με διόδια?Ελα υπομονή ,δούλευε, πλήρωνε, φόρους ,ασφάλεια ,για να περνάνε κάποιοι καλά και να απολαμβάνουν τους κόπους μας!Άμα γίνω γιαουρτάς,εγώ θα φταίω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.