Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εράνη Φιλιατρών - ΑΟ. Κυπαρισσίας 1 - 0. Ιδανικό ντεμπούτο για Ανδρεόπουλο

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο έκανε το ιδανικότερο ντεμπούτο του ο Νέος προπονητής της Εράνης Θοδωρής Ανδριόπουλος καθώς αυτό ήρθε με Νίκη στο Τριφυλιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και στην ομάδα της Κυπαρισσίας.
Μια νίκη χρυσάφι για την Εράνη καθώς ξέφυγε από τις θέσεις του υποβιβασμού και πλέον μπορεί να βλέπει ευκολότερα και με αισιοδοξία την παραμονή της στην κατηγορία.
Η Εράνη ήθελε το παιχνίδι. Ήθελε τους 3 βαθμούς πάση θυσία και οι παίκτες το ήξεραν πολύ καλά. Κάτι που φάνηκε με την είσοδο τους στο παιχνίδι.

Η Εράνη μπήκε δυνατά και από την πρώτη στιγμή ..........

έδειξε τα δόντια της στην αμήχανη Κυπαρισσία.
Με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού η Εράνη κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του τερματοφύλακα της Κυπαρισσίας. Ο Δασκαλάκης ανέλαβε την απευθείας εκτέλεση αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά της έφτασε στον Βασιλόπουλο και εκείνος από πολύ κοντά την έστειλε στα δίχτυα βάζοντας τις βάσεις για την μεγάλη όπως αποδείχτηκε νίκη της Εράνης και ταυτόχρονα τον κόσμο της ομάδας που είχε δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο στον 7ο ουρανό.

Η Εράνη είχε και έναν επιπλέον παίκτη δίπλα της που δεν ήταν άλλος από τον κόσμο της που από πολύ νωρίς είχαν δημιουργήσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο ντοπάροντας με τον τρόπο του τους 11 παίκτες που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο.
Καπνογόνα, βεγγαλικά, συνθήματα είχαν δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα για τους παίκτες του Ανδρεόπουλου αλλά και φόβο ταυτόχρονα για τους παίκτες της Κυπαρισσίας.

Η Εράνη είχε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και να κλειδώσει την νίκη ενώ από την άλλη η Κυπαρισσία εκτός από δυο το πολύ τρεις κλασικές φάσεις σε όλο τον αγώνα δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Αλεξανδρόπουλο.

Δείτε φάσεις και δήλωση του προπονητή Θεόδωρου Ανδρεόπουλου



3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ VIVA ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ομαδα μας σας κερασε στο σπιτι σας , οταν τελειωνε το παιχνιδι,για να δειξει την ευγενεια της .εδω στο σπιτι μας σας κερασαμε αμεσως με την εναρξη του παιχνιδιου για να αισθανεσθε ομορφα,τρυφερα ,γλυκα, ...και οτι αλλο εσεις θελατε....η ευγενεια της ΕΡΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΚΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ;
    ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ BLOG ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.