Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Wind: Τροποποιήσεις πακέτων καρτοκινητής τηλεφωνίας

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την από 9 Φεβρουαρίου τροποποίηση του υπάρχοντος σχήματος ανταμοιβής των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND Καρτοκινητή, το οποίο εφ’ εξής θα προσφέρει σε κάθε ανανέωση 10€ και πάνω, 600 δωρεάν λεπτά προς όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και Q, με διάρκεια ισχύος 30 ημέρες. Τα δωρεάν λεπτά καταναλώνονται ανά λεπτό. Ισχύει για ανανεώσεις έως 30/6/11.

Οι συνδρομητές θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ...........

κανονικά διπλάσιο χρόνο ομιλίας στις δύο πρώτες ανανεώσεις 10€ και άνω κάθε μήνα. Η διάρκεια ισχύος του δωρεάν χρόνου ομιλίας είναι 15 ημέρες.

Όλοι οι συνδρομητές της καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND Καρτοκινητή είναι αυτόματα δικαιούχοι του σχήματος ανταμοιβής χωρίς να απαιτείται εγγραφή.

Η WIND διατηρεί το δικαίωμα του τερματισμού του νέου σχήματος ανταμοιβής και της μετατροπής του χρονικού διαστήματος της προσφοράς ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Στην αναφερόμενη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23% και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Αλλαγές και στο Free 2 Go (F2G)

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την από 11 Φεβρουαρίου τροποποίηση του υπάρχοντος σχήματος ανταμοιβής των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας F2G (συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών που έχουν παλιά μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα καρτοκινητής της WIND), το οποίο εφ’ εξής θα προσφέρει σε κάθε ανανέωση:

Ποσό ανανέωσηςΔωρεάν Λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεωνΔωρεάν SMSΠροορισμόςΔωρεάν MBs για internet από το κινητόΔιάρκεια ισχύος
5-9€ 300’-F2G-30 μέρες
10€-19€600’-WIND και Q (συμβόλαια και καρτοκινητά)-30 μέρες
20€+1.200’1.200 SMSWIND και Q (συμβόλαια και καρτοκινητά)120 MB30 μέρες


Το ποσό της ανανέωσης αποτελεί προϋπόθεση και όχι χρέωση για την απόδοση του σχήματος ανταμοιβής και παραμένει στον λογαριασμό του συνδρομητή για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Για να μπορούν οι συνδρομητές να απολαμβάνουν την νέα προσφορά θα πρέπει να γραφτούν μια φορά με δωρεάν κλήση στο 1242. Όσοι συνδρομητές είχαν ήδη γραφτεί στην προηγούμενη προσφορά στο 1242 θα έχουν αυτόματα τη νέα προσφορά με κάθε ανανέωση χωρίς να χρειαστεί να γραφτούν ξανά.

* Τα δωρεάν λεπτά καταναλώνονται ανά λεπτό.
* Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ανανεώσεων για την απόδοση του σχήματος ανταμοιβής.
* Για να μάθουν το υπόλοιπό τους οι συνδρομητές θα πρέπει να κάνουν δωρεάν κλήση στο 1242.

Η προσφορά ισχύει για ανανεώσεις μέχρι 30/6/2011.

Η WIND διατηρεί το δικαίωμα του τερματισμού του νέου σχήματος ανταμοιβής και της μετατροπής του χρονικού διαστήματος της προσφοράς ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Στην αναφερόμενη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23% και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.