Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η... εξέγερση του κόσμου [ VIDEO ]

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΑΒ.

Η κατάσταση πλέον αρχίζει και ξεφεύγει. Ο κόσμος υπό το βάρος των μέτρων αλλά και της ταλαιπωρίας που υφίσταται, ξεσπά κάθε φορά που βλέπει μπροστά του κρατικό λειτουργό.

Είναι πρόσφατο το περιστατικό με τον ..........

βουλευτή της ΝΔ, Κωστή Χατζιδάκη, και τον προπηλακισμό του από διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας.

Καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία, καταγράφονται περιστατικά με φραστικές κυρίως επιθέσεις σε υπουργούς και βουλευτές, που βρέθηκαν σε κάποια ταβέρνα και δέχτηκαν στην καλύτερη περίπτωση την έντονη κριτική του κόσμου και στην χειρότερη την απαίτηση να αποχωρήσουν από τον χώρο.

Σήμερα ο Χρήστος Πρωτόπαππας δέχθηκε επίθεση στην Ηλιούπολη και χάλασαν τη φιέστα που είχε οργανωθεί για τη «στέψη» του «πράσινου» δημάρχου στο δημαρχιακό θώκο της πόλης του Ήλιου. Οι απολυθέντες συμβασιούχοι του Δήμου Ηλιούπολης, οι οποίοι βλέποντας τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να μπαίνει στην αίθουσα της εκδήλωσης βγήκαν από τα ρούχα τους και άρχισαν να του σέρνουν τα εξ αμάξης.

Παρόντες ήταν βουλευτές, συνδικαλιστές και πρώην υπουργοί για να δώσουν μαζί με τους κατοίκους της περιοχής χρώμα στη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ηλιούπολης.

Αντί κλίματος γιορτής όμως είχαμε άγρια γιουχαΐσματα και σκληρές βρισιές κατά του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Β’ Αθήνας αλλά και πρώην συνδικαλιστή, Χρήστου Πρωτόπαπα.

Η κατάσταση εκτονώθηκε μόνο, όταν ο πρώην υπουργός εγκατέλειψε το χώρο και μάλιστα από την πίσω πόρτα.

"ΘΥΜΑ" ΚΑΙ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ

Με μπουκάλια νερό και πολλές φωνές υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι στην ΕΑΒ τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη. Περίπου 40 εργαζόμενοι τον περίμεναν και μόλις αυτός εμφανίστηκε άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα για τη κυβερνητική πολιτική στις αμυντικές βιομηχανίες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας φυγαδέυτηκε σε αίθουσα της ΕΑΒ και αφού ηρεμησαν κάπως τα πνεύματα, πήρε μία ντουντούκα και μίλησε στους εργαζόμενους!

ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ... ΕΚΡΗΞΗ

Λίγη ώρα νωρίτερα, στο ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας, οι ουρές που είχαν σχηματιστεί από τα ξημερώματα εξόργισαν τους ασφαλισμένους που περίμεναν με τις ώρες και τελικά έκλειναν ραντεβού για εξέταση ενάμισι μήνα μετά.

Όταν λοιπόν εμφανίστηκε μπροστά τους ο διοικητής του ΙΚΑ, Ρ. Σπυρόπουλος, ξέσπασαν.

Δείτε τι έγινε στο βίντεο



News Day.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.