Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

OTE TV: Έρχεται η δορυφορική τηλεόραση

Mε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΤΕ για την εκπομπή της δορυφορικής τηλεόρασης. Οι δοκιμές μετάδοσης συμβατικού και HD περιεχομένου συνεχίζονται και η προσπάθεια επικεντρώνεται η εμπορική λειτουργία να ξεκινήσει όχι μόνο γρήγορα αλλά και με καλές προϋποθέσεις.
Η ΟΤΕ TV θα στηρίζεται στην υποδομή της Hellas Sat, και σύμφωνα με τη 15ετή άδεια που έχει πάρει ο ΟΤΕ ο επιτρεπόμενος συνολικός χρόνος παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών ορίζεται καθημερινά σε χίλιες τριακόσιες ενενήντα δύο ώρες.

Παρότι ακόμη δεν υπάρχουν νέα αναφορικά με το .........

περιεχόμενο που θα προσφέρει η ΟΤΕ ΤV, αναμένεται ότι τη... μαγιά θα αποτελέσουν οι συνεργασίες που έχουν συναφθεί στο πλαίσιο του Conn-x TV.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια περίοδο που χαρακτηρίζεται μάλλον δύσκολη για τέτοια εγχειρήματα, ωστόσο στο τηλεοπτικό project δίνεται ιδιαίτερη σημασία από τον ΟΤΕ γιατί θεωρείται ότι μπορεί να έχει θετική συμβολή στην ενίσχυσή του σε επίπεδο προϊόντων.

Euro2day

1 σχόλιο:

  1. Το ακούμε τοοοοσο καιρό κι ακόμα στις ετοιμασίες είναι. Πως ακριβώς πιστεύουν οτι μπορούν να ανταγωνιστούν τη νόβα που έχει τόσο ισχυρή πελατειακή βάση και τόσο πλόυσιο πρόγραμμα που το εμπλουτίζει συνέχει ατα τελευταία 10 χρόνια? Ίσως γι' αυτό το καθυστερούν. Γιατί βλέπουν ότι μάλλον δε θα πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.