Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Διακρίσεις για δυο Μεσσήνιους Chef

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκε τη βράβευση δύο εκλεκτών καλαματιανών Chef, του Κωνσταντίνου Βασιλειάδη και του Πέτρου Βρυώνη, οι οποίοι διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής, που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και έλαβε χώρα στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2011 στο Expo Athens.

Η σημαντική αυτή διάκριση στους δύο Μεσσήνιους ..........

Chef που κέρδισαν με τις γαστρονομικές δημιουργίες τους το Χρυσό και Ασημένιο μετάλλιο του Διαγωνισμού, δεν τιμά μόνο τους ίδιους αλλά και τη Μεσσηνία της οποίας η γαστρονομική παράδοση προβλήθηκε μέσα από μία παλέτα Μεσσηνιακών Γεύσεων: Μεσσηνιακές ποικιλίες κρασιού, Ελαιόλαδο Καλαμάτας, Ελιές Καλαμών, Σύγκλινο Μάνης, Ρίγανη Ταϋγέτου, Ταλαγάνι Μεσσηνίας, Balsamico Καλαμάτας και πολλά ακόμα προϊόντα της Μεσσηνιακή Γης.
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας το οποίο ως γνωστόν προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προβολή των προϊόντων και της γαστρονομίας της Μεσσηνίας, συγχαίρει τους δύο Αρχιμάγειρες γι’ αυτή τη σημαντική διάκριση αλλά και για τη γενικότερη συμβολή τους στην ανάδειξη της γαστρονομικής μας παράδοσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τους συγχαίρει επίσης για την συμμετοχή τους, με τη διάκριση αυτή και την ποιότητα της δουλειάς τους, στη γενικότερη προσπάθεια ενδυνάμωσης της Μεσσηνιακής Αγοράς, την προβολή της εικόνας του τόπου μας και την ανάδειξη της Μεσσηνιακής Γαστρονομίας ως αναπόσπαστο κομμάτι του θεματικού μας τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.