Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια όλης της χώρας

Σε πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων, ακόμη και στην Αττική οδό, έως τις πέντε το απόγευμα προχώρησαν την Κυριακή τα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Η απόφαση είχε ληφθεί τον προηγούμενο μήνα, κατά τη συνεδρίαση του πανελλαδικού συντονιστικού επιτροπών αγώνα κατά των διοδίων.

Η μαζική κινητοποίηση στα διόδια όλης τη χώρας ξεκίνησε από το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά από τις 5 το απόγευμα.
Μέλη εργαζόμενων και κατοίκων από Μεσσηνία και Λακωνία, άνοιξαν τα διόδια στην ΑΣΕΑ (Μάναρη) το μεσημέρι, ενω πολίτες και φορείς από όλη την Πελοπόνησο άνοιξαν τα διόδια μέχρι και την Κόρινθο.

Στα διόδια της ΑΣΕΑΣ βρέθηκαν περίπου 60 μέλη του ........

κινήματος δίνοντας και αυτοί το δικό τους ηχηρό μήνυμα προς τον τζαμπατζή υπουργό της κυβέρνησης και ταυτόχρονα υπουργό των μεγαλοεργολάβων Δημήτρη Ρέππα που και αυτός μαζί με όλους τους υπόλοιπους απολαμβάνει τα πάντα χωρίς να δίνει ούτε ένα cent του Ευρώ και όλα τα πληρώνει γι αυτούς ο πολίτης.

Το άνοιγμα των διοδίων στην ΑΣΕΑ πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα. Στο διάστημα αυτό πέρασαν χωρίς να πληρώσουν τα διόδια περίπου 600 αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.