Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η οικονομική συγκυρία δεν επέτρεψε καταβολή επιχορήγησης στα σωματεία Β’ και Γ’ κατηγορίας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Είπε ο κ. Νικητιάδης σε ερώτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου που κατέθεσε στις 22/12/2010

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικητιάδης, στην απάντησή του σε αναφορά που είχε καταθέσει η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου στις 22/12/10, σχετικά με την επιχορήγηση των Σωματείων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, ανακοίνωσε ότι, «δυστυχώς, η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας δεν παρέχει δυνατότητα επιχορήγησης για τα άλλα Σωματεία της Ε.Π.Σ., πέρα από αυτά της Α’ κατηγορίας».

Συμπληρωματικά, ο κ. Νικητιάδης ενημερώνει την κ. ..............

Γιαννακοπούλου ότι «στο πλαίσιο των επιχορηγήσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προς τα αθλητικά σωματεία, έτους 2010, για τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας ανδρών εκδόθηκε προς την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας απόφαση επιχορήγησης ποσού ύψους 38.400 ευρώ.

Το ποσό αυτό αφορά αποκλειστικά και μόνο τη συνολική τακτική επιχορήγηση έτους 2010, αγωνιστικής περιόδου 2008 – 2009, των σωματείων της Α’ κατηγορίας τοπικό ανδρών, σε κάθε ένα από τα οποία αναλογεί το ποσό των 2.400 ευρώ.

Το τυχόν αδιάθετο ποσό θα παραμείνει στην Ένωση μέχρι νεωτέρας από τη Γ.Γ.Α. λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν επιτρέπεται η διάθεσή του χωρίς έγκριση της Γ.Γ.Α. για σκοπό διαφορετικό από εκείνο για τον οποίο εκδόθηκε η επιχορήγηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.