Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Οδυσσέα Βουδούρη σε Κορώνη - Χαρακοπιό

Με κατοίκους και παράγοντες της Κορώνης και του Χαρακοπιού συζήτησε ο Βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ιδιαίτερα τοπικά προβλήματα καθώς και να ανταλλάξει απόψεις για την γενικότερη πολιτική κατάσταση.

Στην περιήγησή του στο χώρο του λιμανιού Κορώνης, ο κ. Βουδούρης ενημερώθηκε για τις χρόνιες ανάγκες προστασίας του λιμανιού και τη διάβρωση της ακτογραμμής, αλλά και τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία. Σχετικά με τα αιτήματα των κατοίκων, όπως την ένταξη των έργων διαμόρφωσης του λιμανιού στο ΕΣΠΑ, την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης, την ενίσχυση του Περιφερειακού Ιατρείου Κορώνης με νοσηλεύτρια και ασθενοφόρο, ο κ. Βουδούρης δεσμεύτηκε να ενισχύσει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες για την επίλυσή τους.

Ακολούθησε η συνάντηση στο Χαρακοπιό, όπου εκτός ...........

από προβληματισμούς και θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, η συζήτηση περιστράφηκε στην ενίσχυση των τιμών των αγροτικών προϊόντων και ιδιαίτερα του λαδιού.

Πιστεύοντας ότι σημαντική πτυχή του ρόλου του Βουλευτή είναι να αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και τους θεσμούς της πολιτείας, ο κ Βουδούρης εντάσσει τις επισκέψεις αυτές στον ευρύτερο προγραμματισμό περιοδειών στο Νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.