Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Αισιοδοξία αλλά και «αιχμές» στην πίτα!

Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!

Την αισιοδοξία ότι η Εράνη Φιλιατρών θα πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής εξέφρασαν διοίκηση και παίκτες στην κοπή της πίτας της ομάδας χθες το μεσημέρι, στα αποδυτήρια του παλιού γηπέδου.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του ........

Δ.Σ. Βαγγέλης Σταθόπουλος, η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου δεν είναι τυχαία, αλλά ήθελε να δείξει ότι η ομάδα, μια οικογένεια, αγαπημένη και ενωμένη, στο φυσικό της χώρο, κάνει μια λιτή εκδήλωση για την πίτα και για ανταλλαγή ευχών και απόψεων, αφού τις προηγούμενες χρονιές, που γινόταν εκδήλωση σε άλλο χώρο - αίθουσα, πολλοί πήγαιναν και έβγαζαν λόγους για στήριξη της ομάδας, αλλά έμεναν μόνο λόγια και τις υποσχέσεις.

Ο Πρόεδρος είπε πως και ο ίδιος και οι διοίκηση έχουν εμπιστοσύνη στους παίκτες και τους προπονητές και είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν! Ευχήθηκε σε όλους και προσωπικά στον καθένα υγεία, ευτυχία και ηρεμία στη ζωή του σημειώνοντας πως ο καθένας θα πάρει και ποδοσφαιρικά και στη ζωή του ό,τι του αξίζει! Ευχήθηκε στην ομάδα να έχει μια καλή, καλύτερη, συνέχεια, να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που θα έρθουν έχοντας όλοι στο μυαλό ότι θα περάσουν οι δυσκολίες και στο τέλος θα είναι όλοι ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι. «Ήταν προσωπική επιλογή την οποία το Δ.Σ. την ασπάστηκε να γίνει η κοπή της πίτας εδώ. Και αυτό είχε να κάνει με ένα πράγμα.

Δύο χρόνια είχαν έρθει καλεσμένοι ΕΠΣΜ, Δήμος, Υπουργοί, ήρθαν, είδαν, είπαν, έταξαν, φωνές πολλές, απαντήσεις καμία! Το λέω γιατί, πλέον, τα πράγματα είναι δύσκολα και ο καθένας και από τους φορείς και από εμάς και από εσάς θα αναλάβει κάποτε τις ευθύνες. Δεν νοείται να μη μπορεί να δοθεί λύση και να μην υπάρχει πετρέλαιο στο καινούργιο γήπεδο. Δεν νοείται να μη μπορεί να πηγαίνει το αυτοκίνητο στο γήπεδο…», τόνισε προσθέτοντας ότι «μας αξίζει αυτή η κοπή της πίτας να γίνει εδώ, ανάμεσά μας! Δεν έχω μάθει να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και πιο πολύ δε μου αρέσει να με κοροϊδεύουν».

Ευχήθηκε στους δύο προπονητές να έχουν τη σοφία και τη δύναμη να πάνε το καράβι, στη διοίκηση να βρουν τη δύναμη, μονιασμένοι όπως είναι, να συνεχίσουν και να κάνουν ακόμα καλύτερα ο καθένας με τον τρόπο του για την ομάδα που τόσο αγαπάνε και στους παίκτες, μετά από κάθε παιχνίδι να είναι γεροί όπως πριν ξεκινήσουν, τα παιδιά που έρχονται από μακριά να είναι γερά…» και επανέλαβε την πίστη τους πως ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει «και ’μεις, είμαι σίγουρος ότι θα το πάρουμε γιατί μας αξίζει!»

Ευτυχισμένος… Παπαθεοδοσίου

Ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου τόνισε πως είναι ευτυχισμένος και πως «αυτό που είπε ο Πρόεδρος, ότι το Συμβούλιο είναι μονιασμένο, το θεωρώ τη βάση για κάθε προσπάθεια και για κάθε επίτευγμα, ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού και πιο ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η ενότητα είναι εκείνη που θα μας πάει εκεί που θα μας πάει. Και μέσα σε οποιαδήποτε ατυχία ή ευτυχία ποδοσφαιρική, εμείς είμαστε μονιασμένοι, εμείς είμαστε εδώ. Και όσοι έχουν περάσει από αυτούς τους πάγκους που τους έχουν τιμήσει αλλά και έχουν τιμηθεί από αυτούς τους πάγκους, θυμόνται πάντα αυτή την οικογένεια. Εγώ, λοιπόν, είμαι ευτυχισμένος! Χρόνια τώρα, που δίνω τον εαυτό μου, τις ώρες μου και το κέφι μου σ’ αυτή την ομάδα και σ’ αυτά τα παιδιά τα καλά, που όλοι όσοι περάσανε και τώρα, πράγματι είστε καλά!»

Τυχερός… Ανδρεόπουλος

Ο αρχηγός Γιώργος Ανδρεόπουλος αφού ευχήθηκε σε όλους και στις οικογένειές τους σημείωσε πως, «είναι πολύ πιο όμορφο το συναίσθημα που κόβουμε την πίτα εδώ και το ζούμε πολύ πιο όμορφα και πιο έντονα. Κάτι τέτοιες στιγμές, σκέφτομαι πως είμαστε τυχεροί γιατί αυτό που αγαπήσαμε και παίζαμε μικροί το έχουμε κάνει άθλημα και εύχομαι στους μικρότερους από εδώ να έχουν την τύχη να το κάνουν και επάγγελμα. Όσο για την ομάδα μας, εύχομαι τα καλύτερα, και θα έρθουν!

Το φλουρί στον Κορμπή

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιάννης Κορμπής ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί και κέρδισε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό που πρόσφερε ο διοίκηση. Οι απουσίες ήταν ελάχιστες και αμέσως μετά την εκδήλωση ακολούθησε προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Παναγόπουλου και του συνεργάτη του, Ανδρέα Ζόμπολου.

Θάρρος

3 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΑΝΗ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AM PROEDRE DEN HXERES DEN RWTAGES???? ESY TOYLAXISTON EISAI EUELONTHS STHN PRAXH KAI ...... OXI STA LOGIA SAN KAPOIOYS ALLOYS ME........ LIGA KILA KAI OXI PARAPANISIA!!! RE PAIDAKI MOY MPOGOS EGINES!!!PWS KATANTHSES ETSI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.