Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΟΧΙ τα σκουπίδια της Οιχαλίας στα Φιλιατρά

Του Πρώην Διαχειριστή μας

Αναστάτωση έχει φέρει στα Φιλιατρά η σημερινή δημοσίευση στο Θάρρος ενός θέματος που δημοσίευσε χθες το βράδυ το Trifylianews και το Φιλιατρά News σχετικά με το ενδεχόμενο τα σκουπίδια της Οιχαλίας να έρχονται στα Φιλιατρά για μπαλοποίηση.

Εξ όσων γνωρίζαμε η διαχειριστική ενότητα της Τριφυλίας θα αποτελούνταν από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας.

Μάλιστα η τότε απόφαση που ελήφθη και .........

μάλιστα από πολλών σημείων που είχαν προταθεί, ήταν η μπαλοποίηση να γινόταν στην χωματερή των Φιλιατρών και άμεσα η μεταφορά τους στην Κυπαρισσία στον χώρο της εκεί χωματερής.
Η Οιχαλία άνηκε σε άλλη σκουπιδοενότητα.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν περιλάμβανε την Οιχαλία στην σκουπιδοενότητα της Τριφυλίας και μας δημιουργεί απορία πως σήμερα η Οιχαλία θέλει να στέλνει εδώ τα σκουπίδια της για μπαλοποίηση.
Αυτό δεν πρέπει να το δεχτεί ΟΥΤΕ το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά ούτε οι πολίτες των Φιλιατρών.
Και εδώ πρέπει να αντιδράσουμε. Γιατί αν σήμερα επιτραπεί στην Οιχαλία και στον Δήμαρχο Μπάμη να φέρνει εδώ τα σκουπίδια τους στα Φιλιατρά για μπαλοποίηση θα ανοίξει η όρεξη και στον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα να τα στέλνει εδώ καθότι ο ίδιος μέχρι σήμερα φέρεται ανίκανος να λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών στην πόλη του η οποία έχει μετατραπεί σε απέραντη χωματερή. Και ποιος μου λέει ότι δεν θα ανοίξει και η όρεξη σε άλλον Δήμαρχο για παράδειγμα στον Δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και άλλους;
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΑ Φιλιατρά δεν θα τα κάνετε Μαραθόλακα, αλλά ούτε Κερατέα. Αν δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε ..... είναι πρόβλημα δικό σας. Όχι να το φορτώσετε σε εμάς.

Χρειάζεται ΑΜΕΣΑ μια ξεκάθαρη θέση από τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κόλλια αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο στο πρόβλημα όπως αυτό δημιουργείται τώρα πια.
Η Τριφυλία έχει ήδη πάρα πολλά προβλήματα από τον Δήμο - Έκτρωμα που δεν χρειάζεται να αποκτήσουμε και τα σκουπίδια των άλλων δήμων.

10 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΔΩ.ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΥΠΑΡΙΣΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδείς είπε ότι θα κόψουμε τον δρόμο. Αλλα σε καμία συμφωνία δεν υπήρχε μέσα η Οιχαλία. Τωρα απο που κι ως που θα μας φέρουν τα σκουπίδια τους απο την οιχαλία εδώ έστω και για μπαλοποίησηση???

    Σε λιγο θα ζητήσει και ο Νίκας από την καλαμάτα να τα φέρνει, θα ζητήσει και ο καφαντάρης να τα φέρνει θα ζητήσει ο Δήμαρχος της Μεσσήνης να τα φερνει... Κερατέα θα γίνουμε εδω???????
    Οχι φίλε. Δεν θα ήθελα κάτι τέςτοιο για την πολη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΡΩΗΝ?ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΜΠΑΛΟΠΟΙΗΣΗ????ΓΙΑ ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΛΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΕΣΥ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ.......ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!
    ΠΡΩΗΝ, ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ "ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΕΝΝΟΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ερθει διπλα απο το σπιτι σου θα δεις το προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω σε αυτόν τον άνθρωπο (τον πρώην διαχειριστή) καθώς πάρα πολλά από όσα λέει στον χρόνο βγαίνουν σωστά. Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να αντιδρούμε να λέμε την διαφορετική μας γνώμη αλλά δυστυχώς για πολλούς από εμάς ο πρώην Διαχειριστής βγαίνει σωστός.

    Κάποτε έλεγε όχι τα σκουπίδια στα Φιλιατρά. Κοιτάξτε τώρα τι συμβαίνει: Τα σκουπίδια θα έρχονται εδώ, θα έρχονται και από την Οιχαλία και ίσως θελήσουν και άλλοι να τα φέρνουν εδώ.
    Αρα πολύ σωστά το έλεγε κάποτε αυτός ο Άνθρωπος.
    Και μια προσωπική παράκληση: Σε παρακαλώ πολύ να επιστρέψεις στην διαχείριση. Το Φιλιατρά νιουζ δεν θυμίζει σε τίποτα το τότε φιλιατρά νιουζ που γνωρίσαμε με το ζωντανό του ρεπορτάζ.
    Σκέψου το φίλε μου και κανε την μεγάλη επιστροφή.
    Ξαναδώσε ζωή στο Φιλιατρά Νιούζ. Την αξίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΙΣΩΣ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ.ΣΑΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΕΙΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΝ ΠΟΛΗΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ Η ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ.ΜΙΝ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.