Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

"Μορέας" Έδιωξε όλους τους Μεσσήνιους εργαζομένους

Την πόρτα εξόδου φαίνεται πως έχει δείξει στους Μεσσήνιους εργαζομένους η Κοινοπραξία Μορέας από τα εργοτάξιά της για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου και του περιμετρικού της Καλαμάτας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης το Σωματείο Οδηγών και Χειριστών ............

Μηχανημάτων, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Σωτήρη Τσώνη, επισκέφτηκε τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη, τον οποίο ενημέρωσε για την κατάσταση, επισημαίνοντας ότι η Κοινοπραξία έχει σταματήσει τη συνεργασία της με Μεσσήνιους και απασχολεί συναδέλφους τους από την περιοχή Αγρινίου, με τους οποίους συνεργαζόταν και για την κατασκευή της Εγνατίας Οδού.

Ο κ. Μαλαπάνης έστειλε χθες επιστολή προς την Κοινοπραξία με την οποία την καλεί να έχουν συνάντηση για το όλο θέμα, ζητώντας της παράλληλα να μη διακόπτει τη συνεργασία με Μεσσήνιους.

Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Απάντηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ σε αυτή την ενέργεια της παράνομης εταιρίας πρέπει να είναι μία και μόνη.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΑΣ.
Εφόσον η εταιρία του Μπόμπολα θέλει πόλεμο, θα πρέπει να τον έχει από τον κάθε Μεσσήνιο ως συμπαράσταση στους εργαζόμενους που χάνουν την δουλειά τους.

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στους μεσσηνιους στη τριπολη κοιμονται και ας εμειναν ανεργοι απο την κοινοπραξια μωρεα και αφηνουν τους αλλοδαπους να εχουν μεροκαματο και εγω ανεργος εχω μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.