Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ανοίγουμε την μπάρα και φεύγουμε. Η αστυνομία δεν μπορεί να μας κανει τίποτα

Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται να ανοίξουν την μπάρα στα διόδια της χώρας όταν βλέπουν ότι στον σταθμό τυχαίνει να βρίσκεται και αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Αλήθεια. Πόσο πρέπει να φοβόμαστε να ανοίξουμε την μπάρα και να πάμε στην ευχή του θεού παρόλο που στον σταθμό διοδίων μπορεί να υπάρχει και αυτοκίνητο ή και αυτοκίνητα τη αστυνομίας;

Η απάντηση είναι απλή...........

ΥΠΑΡΧΕΙ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπολικό στα διόδια εμείς ανοίγουμε την μπάρα και περνάμε. Όπως το κάνουμε και όταν δεν υπάρχει περιπολικό.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά.
Οι αστυνομικοί που είναι εκείνη την ώρα εκεί, (δεν είναι απαραίτητο να είναι) δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ να επέμβουν ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ. Δεν αποτελεί ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και δεν είναι ποινικό αδίκημα.
Γενικά το δημόσιο δεν έχει καμία εμπλοκή καθότι αυτό αφορά διαφορά ανάμεσα σε ιδιώτες.

Δια του λόγου του αληθούς βρήκαμε στο Youtube Video με άρνηση πληρωμής διοδίων την ώρα που στον σταθμό ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ της αστυνομίας.
Οπως θα δείτε και μόνοι σας ΟΥΔΕΙΣ αστυνομικός (παρά την ήχηση των σειρήνων) δεν ασχολήθηκε με το αυτοκίνητο και τον οδηγό του που δεν πλήρωσε διόδια.

Αυτές τις αηδίες που σας λένε οι εντεταλμένοι υπάλληλοι του Μπόμπολα και του Κάθε Μπόμπολα -που δεν φταίνε στην ουσία τίποτα αλλα τους αναγκάζουν τα αφεντικά τους να το κάνουν- ότι θα φωνάξουν την αστυνομία είναι τρίχες κατσαρές βγαλμένες από το κεφάλι του μεγαλοεργολάβου - μεγαλοκαρχαρία ιδιώτη που έστησε τους σταθμούς για να εισπράττει χαράτσι και αν το καρπώνεται ο ίδιος ο ιδιώτης.

Δείτε το Video



1 σχόλιο:

  1. tis proales perasa ta diodia mpainontas ston dromo ths patra kai otan eftase h seira mou na plhrwsw eipa oti dn thelw na plhrwsw logo ton polu kakou dromou kai h kopela sta diodia mou eipe oti dn uparxei problhma apla eprepe na parei thn pinakida kai ta stoixeia mou gia na mou anoixei kai mou eipe oti tha upostw kurwseis apo thn etairia pou ekmetaleuetai ton dromo....mporouse na mou kanei tipota h' auta pou mou elege htan anohsies????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.