Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δεν τόλμησε να πατήσει στα Φιλιατρά ο Νίκας

Δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην πόλη μας ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, προφασιζόμενος ξαφνική ασθένεια....
Τόσο ξαφνική που σήμερα ήταν στο γραφείο του κανονικά και να δεν κάνουμε λάθος μετείχε και σε σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Αν όχι ο Παναγιώτης Νίκας, τότε συνεργάτης του διάβασε την δημοσίευση μας για τις "εκπλήξεις" που περιμένουν τον Νίκα κυρίως από την πλευρά των μικροπωλητών ενημερώνοντας τον για το περιεχόμενο της δημοσίευσης μας στην περίπτωση που πατούσε το πόδι του στα Φιλιατρά.
Δημοσίευση που έκανε τον Νίκα σήμερα το πρωί να ...........

προφασιστεί ξαφνική ασθένεια (Οξεία φοβίτιδα γιουχαρίσματος) και να μην παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους την στιγμή που παρόντες ήταν αν όχι όλοι τότε οι 4 από τους 6 Δημάρχους της Μεσσηνίας.

Τεράστια η πατάτα που έκανε λίγες μέρες πριν με την εμμονή του στο να μη γίνει πανηγύρι στην Υπαπαντή συρόμενος πίσω από τα μπατζάκια του Λαγανάκου προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.
Βέβαια ο Λαγανάκος και άλλοι όμοιοι του είχαν ζητήσει την λήψη αυτής της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ μπας και δουν λίγο περισσότερο κόσμο στα μαγαζιά τους. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι όχι κόσμο δεν είδαν στα μαγαζιά τους οι έμποροι αλλά ούτε πετούμενη μύγα.

Πάντως πολλοί Καλαματιανοί ήρθαν στο πανηγύρι μας και ψώνισαν αυτά που ο Δημοκράτης Δήμαρχος τους φέτος τους το απαγόρευσε.
Φίλοι Καλαματιανοί ψάξατε πολύ για να βρείτε αυτόν τον "παντελονάτο" Δήμαρχο;

1 σχόλιο:

  1. Οι μικροπωλητές δεν γιουχάρουν πρόσωπα επιθυμητά και εκλεγμένα από τις τοπικές κοινωνίες διότι και πολιτισμένοι είναι και ευαισθησίες έχουν, πόσο μάλιστα όταν οι εκλεγμένοι έχουν απόλυτο δίκιο, ακόμα και αν αυτές οι αποφάσεις που παίρνουν είναι εις βάρος της ίδιας τους της εργασίας. Τώρα αν θέλετε να μάθετε γιατί η απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας ήταν ορθή ρωτήστε τις γκαγκστερικές συμμορίες των αυτοαποκαλούμενων συνδικαλιστών των μικροπωλητών με ποιόν τρόπο κατάφεραν πέρυσι και έφαγαν τα χρήματα από τον Δήμο της Καλαμάτας στο πανηγύρι της Υπαπαντής ενώ έπρεπε να τα καταθέσουν στον Δήμο ή ρωτήστε ακόμη τους απλούς υπαλλήλους του Δήμου Καλαμάτας να σας τα πουν με λεπτομέρειες. Επίσης αν είστε περίεργοι ρωτήστε τους πόσα ήταν αυτά τα χρήματα(μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ).Όσο για τις απειλές του γουχαρίσματος εκτοξεύθηκαν από τους τους ίδιους κυρίους που οι ίδιοι οι μικροπωλητές τους αποκαλούν νονούς και νταβατζήδες, και ο λόγος ήταν απλούστατος: διότι φέτος ο Νίκας με την κατάργηση του πανηγυριού δεν τους έδωσε την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν για μια ακόμη φορά εις βάρος του μικροπωλητή και φυσικά του ίδιου του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.