Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Προσεχώς ο ηλεκτρονικός υπολογισμός σύνταξης των ασφαλισμένων στο ΤΕΒΕ

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει ο ηλεκτρονικός υπολογισμός της σύνταξης των ασφαλισμένων στο ΤΕΒΕ καθώς για αυτή τη μερίδα πολιτών τα στοιχεία είναι πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε ο διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών ΟΑΕΕ , Γεράσιμος Βουδούρης.

Στο περιθώριο εκδήλωσης στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διευκρίνισε πως με τον ηλεκτρονικό υπολογισμό σύνταξης ο καθένας θα μπορεί να υπολογίσει πότε βγαίνει στη σύνταξη και το ακριβές ύψος του ποσού που θα λάβει.
Βέβαια για να μπορέσει κάποιος να αξιοποιήσει τη .........

συγκεκριμένη υπηρεσία, θα πρέπει να είναι ασφαλιστικά ενήμερος.

Μεταξύ άλλων, ο διοικητής του ΟΑΕΕ προανήγγειλε τη δημιουργία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υγείας, τονίζοντας ότι θα αφορά σε 9 εκατ. ασφαλισμένους. Όπως επισήμανε, θα είναι ένας συγκροτημένος φορέας με ένα δίκτυο περί των 25.000 γιατρών, από τους οποίους και ο ασφαλισμένος θα επιλέγει τον γιατρό του.

Ο κ. Βουδούρης εξέφρασε τέλος την πεποίθησή του ότι το «αύριο» του οργανισμού διαγράφεται θετικό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ενώ όλοι λέγανε ότι το 2010 ο φορέας θα χρεοκοπούσε, τελικά «έκλεισε» το 2010 με λογιστικό πλεόνασμα ύψους 30 εκατ. ευρώ.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.