Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Παμπελοποννησιακή συγκέντρωση αγροτών τη Δευτέρα

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Τρίπολης και συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), με αφορμή την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για την προώθηση των πελοποννησιακών προϊόντων.

«Στην αντιλαϊκή πολιτική του περιφερειάρχη ..........

Τατούλη και της κυβέρνησης που τον στήριξε απαντάμε με συλλαλητήριο», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΣΥ, διεκδικόντας μεταξύ άλλων:

-Μείωση του κόστους παραγωγής και στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Απαγόρευση εισαγωγέων αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων που παράγονται στη χώρα μας.

-Θεσμοθέτηση ικανοποιητικών κατώτερων εγγυημένων τιμών και επιδοτήσεων για όλα τα γεωργικά και ζωοκομικά προϊόντα που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να διασφαλίζουν αξιοπρεπές εισόδημα.

-Σύνδεση των επιδοτήσεων με την παραγωγή και καμία παρακράτηση στις επιδοτήσεις.

- Κατάργηση όλων των άμεσων και έμμεσων περιορισμών στη φυτική και στην κτηνοτροφική παραγωγή. Επιδότηση των ζωοτροφών με μέτρα ενίσχυσης για αύξηση της κτηνοτροφικής παραγωγής και, τέλος,

- Διαγραφή των χρεών στους μικρούς και μεσαίους αγρότες'.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.