Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Απεργία ετοιμάζουν οι περιπτερούχοι- καπνοπώλες

Στην έναρξη μαζικών κινητοποιήσεων στοχεύουν οι περιπτερούχοι καπνοπώλες «εναντίον όσων παίζουν παιχνίδια με τις τιμές και τα ποσοστά κέρδους των περιπτερούχων καπνοπωλών για τα διαφυγόντα κέρδη τους (τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ)».

Η Ομοσπονδία Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδας (Ο.Π.Κ.Ε.) έχει καλέσει όλους τους περιπτερούχους και τα σωματεία για γενική συνέλευση το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00 στο Επιμελητήριο Πειραιά, με κύριο θέμα την κλιμάκωση και υλοποίηση των κινητοποιήσεών του κλάδου.

Οι δράσεις στις οποίες θα προσφύγει ο .........

κλάδος πριν προχωρήσει σε μαζικές αγωγές, όπως σημειώνει, θα είναι: η δημοσιοποίηση στοιχείων για την ικανοποίηση από την κυβέρνηση των απαιτήσεων των καπνοβιομηχανιών σχετικά με τη διαμόρφωση της τιμής των τσιγάρων και διατύπωση αιτήματος έρευνας του θέματος των ποσοστών του κλάδου στην ελληνική επιτροπή ανταγωνισμού, στην ευρωπαϊκή επιτροπή και σε όλα τα διεθνή όργανα.

Σχεδιάζεται ακόμη να αποφασιστούν απεργιακές κινητοποιήσεις και «εμπορικά αντίμετρα μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιών αιτημάτων μας» όπως σημειώνουν οι περιπτερούχοι- καπνοπώλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.