Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Του σπηκάρισε 5 φωνήεντα και ......σούζα το αλογάκι

Πριν μερικές μέρες διαβάσαμε στο blog της Μερόπης Μεσσηνίας ένα θέμα με τίτλο "Και κερατάδες και δαρμένοι" στο οποίο blog φαίνεται να έχουν καταφθάσει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο επιστολές από αναγνώστες εκπαιδευτικούς εξαιτίας άρθρων του Γιώργου Παναγόπουλου που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στην εφημερίδα "Ελευθερία", οι οποίες, αν μη τι άλλο, προσβάλουν τους εκπαιδευτικούς, τόσο ως πρόσωπα όσο και ως λειτουργούς.

Το θέμα το "μυρίστηκε" το Δημοτικό Σαφάρι και άρχισε να κράζει τον αρθρογράφο της Ελευθερίας Γιώργο Παναγόπουλο για τις θέσεις που παίρνει μέσω της στήλης του.

Σε νεότερη δημοσίευση του, το Δημοτικό Σαφάρι .......

αναφέρει ότι έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο της Εφημερίδας από τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών.

Σε ακόμα νεότερη του δημοσίευση το Δημοτικό Σαφάρι αναφέρει ότι ο Γιώργος Παναγόπουλος έλαβε την εξοργισμένη αντίδραση από την γυναίκα του η οποία (όπως αναφέρει το Δημοτικό Σαφάρι είναι εκπαιδευτικός) λέγοντας του:

ΑΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πριν λίγο πήγε σπίτι του και του την έπεσε η γυναίκα του… τους άκουσε όλη η γειτονιά…. αν ξανά τολμήσεις και γράψεις για τους εκπαιδευτικούς μην ξαναρθείς σπίτι…

Δεν σέβεσαι το ψωμί που τρως του είπε έξαλλη…

Η γυναίκα του είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και σήμερα ενημερώθηκε από τους συναδέλφους της για το τι γράφει ο άντρας της στην αρθογραφία του…. Δεν διαβάζει πότε αυτά που γράφει διότι δεν κάθεται να χάσει τον χρόνο της διαβάζοντας τις φαντασιώσεις του… τους το είπε ξεκάθαρα…

Μπράβο της πάντως αμέσως με το που το έμαθε πήρε το μέρος των συναδέλφων της… της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια….

Εξάλλου τόσα χρόνια τον έχει μάθει καλά τον Παναγόπουλο…


Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, φαίνεται ότι η "μαγκιά" του Παναγόπουλου εξαντλείται στην θέα της γυναίκας του.
Μόλις του βάλει και λίγο την φωνή..... ΣΟΥΖΑ το αλογάκι. Επίσης αν ισχύει στο 100% αυτό που γράφει το Σαφάρι ότι η σύζυγος του Παναγόπουλου ενημερώθηκε απο τους συναδέλφους της για το τι γράφει το "στεφάνι της" στην εφημερίδα τότε Γιώργη Παναγόπουλε... Φασκελο-κουκούλωστα. Μάλλον μόνο εσύ διαβάζεις την στήλη σου.

Επιτρέψτε μας να δώσουμε τα εύσημα στο blog της Μερόπης για την ανάδειξη του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.