Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟ - ΑΕΚ 3 - 1 Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Την έκανε… ορεκτικό!

Η εκδίκηση -όπως και τα ορεκτικά- είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.

Ο Παναθηναϊκός τη «σέρβιρε» με συνοπτικές διαδικασίες στην ΑΕΚ (3-1) και αφού την ξεχρέωσε για το Κύπελλο, ετοιμάζεται να φάει… τα λυσσακά του την επόμενη βδομάδα για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο «Καραϊσκάκη»!

Λίγη η «Ένωση», έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα ..........

μόνο όταν ο Σκόκο μείωσε τα γκολ των Κατσουράνη και Βύντρα και είδε τον Σισέ να της δίνει τη «χαριστική βολή».

Πώς έπαιξαν

Εκπλήξεις επεφύλασσαν οι συνθέσεις που παρέταξαν οι δύο τεχνικοί.

Σε αυτή του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν βρισκόταν ο Νίνης (που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε και από την αποστολή), ενώ από εκείνη της «Ένωσης» απουσίαζε ο Νάτσο Σκόκο!

Έτσι, στο 4-3-3 του Πορτογάλου, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Καντέ και Βύντρα. Στα χαφ βρέθηκαν οι Σιμάο (σε ρόλο «σκούπας»), Κατσουράνης, Καραγκούνης και μπροστά τους οι Λέτο (αριστερά), Χριστοδουλόπουλος (δεξιά) και Σισέ (κορυφή).

Από την άλλη, στο… ιδιόμορφο 4-4-2 του Χιμένεθ, τερματοφύλακας ήταν ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γιάχιτς. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος και Ντιόπ -με τους Λαγό και Μίτσελ να πηγαίνουν στα πλάγια, αλλά να τους δίνουν βοήθειες. Στην επίθεση, δε, ο Μπαχά κινούνται λίγο πίσω από τον προωθημένο Λυμπερόπουλο.

Δείτε τα γκολ



1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.