Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ανοίγουν Πανελλαδικά τα διόδια στις 20 Φεβρουαρίου.

Με ανακοίνωσή του το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων, εξήγγειλε νέες κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα τον αποκλεισμό των διοδίων πανελλαδικά, στις 20 Φεβρουαρίου. Με αυτό τον τρόπο στέλνουν «ένα μήνυμα αγώνα ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του κινήματός μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Το κίνημά μας παλεύει για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια, υπερασπιζόμενο το Σύνταγμα και τις διατάξεις περί ελεύθερης μετακίνησης.
Παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους και .........

τους αγρότες ενάντια στην κερδοσκοπία και την ασυδοσία και απευθύνει κάλεσμα σε όλους για την κινητοποίηση της 20 Φλεβάρη και για κοινούς αγώνες για να αποτραπεί το ξεπούλημα και η ισοπέδωση της χώρας», συνεχίζουν τα μέλη των επιτροπών.

Κατά τις κινητοποιήσεις, οι διαδηλωτές αναμένεται να σηκώσουν τις μπάρες και στη Γέφυρα Ρίου - Αντίρριου και στην Αττική Οδό, από τις 14:00 ως τις 18:00.


ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ - ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ !!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???????? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!!ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????????? ΑΡΑ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.