Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας. [ Video ]

Το νέο πρόσωπο της ΝΔ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στα νέα γραφεία της ΝΔ επί της λεωφόρου Συγγρού.

Το νέο σήμα και λογότυπο του κόμματος .........

είναι λιτό, αποτελείται από τον τίτλο "Νέα Δημοκρατία" με μπλε και γαλάζια γράμματα και δύο γραμμές πορτοκαλί και πράσινο.

Το νέο λογότυπο και σήμα αποτελεί την καινούργια εικόνα του κόμματος, στον 21ο αιώνα, ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Πρόσθεσε ότι το νέο σήμα εκφράζει τις αξίες της ΝΔ: διαφάνεια, πρωτοπορία, ανθρωπιά, σιγουριά, ήρεμη δύναμη. Σημείωσε ότι το παλαιό σύμβολο δεν πετιέται, αλλά περνά στην ιστορία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε και το καινούργιο portal του κόμματος.

Το νέο πρόσωπο της ΝΔ, σηματοδοτεί την ανανέωση της παράταξης

Το νέο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Πρόκειται για το καινούργιο λογότυπο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τη νέα ιστοσελίδα, τα οποία, όπως τόνισε και ο κ. Σαμαράς, σηματοδοτούν την ανανέωση της παράταξης.

" Θέσαμε ορισμένες προδιαγραφές", υπογράμμισε, επισημαίνοντας πως πρέπει "να αντικατοπτρίζει τις αξίες της ΝΔ, όπως είναι η διαφάνεια, η πρωτοπορία, η ανθρωπιά, η σιγουριά, η ήρεμη δύναμη".

Ο κ. Σαμαράς, επισήμανε πως το κόμμα -σε ένα δύσκολο και αβέβαιο περιβάλλον- έχει ήδη κάνει πολλά βήματα μπροστά και πλέον, για να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα, θα πρέπει να ανταποκριθεί σωστά στις νέες συνθήκες.

"Το μεγάλο ζητούμενο είναι οι πολιτικές ιδέες για ένα κόμμα. Ποιό το νόημα να έχεις ιδέες αν δεν μπορεί να τις μεταδόσεις", διερωτήθηκε, τονίζοντας ότι δίνει μεγάλη έμφαση στην οπτική επικοινωνία.

"Ενα σήμα είναι ένας φορέας των αντιλήψεών μας και το νέο σήμα, με την απλότητά του, κρατά την ανάμνηση από τις καλές στιγμές και τις προβάλλει στο μέλλον" δήλωσε χαράσσοντας σαφή διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν.

" Το παλιό σύμβολο περνά στην ιστορία για να μας θυμίζει τις ωραίες, ευχάριστες, αλλά και δύσκολες στιγμές που έχουμε περάσει. Θα λειτουργήσει σαν μια πολύτιμη φωτογραφία με τα χαμόγελα όλων μας", τόνισε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ευχή "σύντομα ενωμένη η παράταξη να πανηγυρίσει για τις επιτυχίες της πατρίδας μας, ξανά και ξανά".

Ο πρόεδρος της ΝΔ, παρουσίασε και τις αλλαγές στην ιστοσελίδα του κόμματος στο διαδίκτυο, επισημαίνοντας πως η παράταξη θα έχει ένα σύγχρονο portal με πολλές πληροφορίες, το οποίο θα είναι και διαδραστικό. "Είναι ο κόμβος διακίνησης ιδεών, είναι το περιβάλλον που κινούνται οι νέοι, είναι το μέλλον".

Ο κ. Σαμαράς, εξέφρασε την ευχή το portal να γίνει σύντομα χώρος συνάθροισης πολιτών από όλο τον πλανήτη.

Δείτε το Video της παρουσίασης του Νέου Σήματος της Ν.Δ.



1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.ΓΕΙΑΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ.Α. ΣΟΥ!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ.ΗΘΕΛΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΗΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ - ΜΑΓΑΖΑΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΝΕΑ ΝΔ ΣΑΣ!ΚΑΤΑΝΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.