Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ευχές μέσω sms!

Με γραπτά μηνύματα μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, επέλεξαν και φέτος οι Έλληνες να επικοινωνήσουν με φίλους και γνωστούς για να ανταλλάξουν ευχές την περίοδο των εορτών και ειδικότερα την Πρωτοχρονιά.

Όπως ανακοίνωσε η Cosmote, οι συνδρομητές της έστειλαν τις πρώτες επτά ώρες του νέου έτους, δηλαδή από 00:00, έως 07:00 της Πρωτοχρονιάς, πάνω από 21 εκατ. μηνύματα.
Η εταιρία μέσα από το πρόγραμμα «Θεσμός Αγάπης», που συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια, θα διαθέσει μέρος των εσόδων, ποσό που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, σε ιδρύματα για παιδιά από ολόκληρη τη χώρα.

Από την πλευρά της η WIND ανακοίνωσε .........

ότι την ημέρα των Χριστουγέννων οι κλήσεις στο δίκτυο της εταιρίας ξεπέρασαν τα 24 εκατομμύρια σημειώνοντας αύξηση 12% σε σύγκριση με τα περσινά Χριστούγεννα. Τις 3 πρώτες ώρες του 2011 οι συνδρομητές της WIND πραγματοποίησαν 5,5 εκατ. κλήσεις ελαφρώς αυξημένες σε σύγκριση με πέρσι.

Σε ότι αφορά τα μηνύματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η εταιρία για την περίοδο από 24 Δεκεμβρίου 2010 ως και την 1η Ιανουαρίου 2011 ξεπέρασαν τα 115 εκατομμύρια, αυξημένα κατά 5% περίπου σε σχέση με πέρσι. Τα γραπτά μηνύματα την ημέρα των Χριστουγέννων ξεπέρασαν τα 9,4 εκατομμύρια ενώ την Πρωτοχρονιά διακινήθηκαν 17,2 εκατομμύρια μηνύματα μειωμένα σε σχέση με πέρυσι. Την πρώτη ώρα του νέου έτους τα γραπτά μηνύματα στο δίκτυο της WIND έφτασαν τα 3,5 εκατομμύρια αυξημένα κατά 500% (!) σε σύγκριση με μία τυπική ώρα.

Η VODAFONE έχει ήδη ανακοινώσει ότι από φέτος δεν θα δίνει στοιχεία για την κίνηση της συγκεκριμένη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.