Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Marc: Μπροστά το ΠΑ.ΣΟ.Κ., μειώνει τη διαφορά η Ν.Δ.

Σταθερό προβάδισμα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά με την «ψαλίδα» να κλίνει ελαφρά προς τη Ν.Δ. καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας «Marc», που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταγράφει 27,7%, η Ν.Δ. 20,9%, το Κ.Κ.Ε. 7,8% , ο ΛΑ.Ο.Σ. 4,8%, ο ΣΥΝ 3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,0%, άλλα μικρότερα κόμματα 4,% και οι αναποφάσιστοι 8,7% ενώ Άκυρο, Λευκό και Αποχή καταγράφουν 16%.

Οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό 81,2%, τάσσονται...........

υπέρ της ολοκλήρωσης της θητείας της κυβέρνησης, ενώ το 15,8% υποστηρίζει ότι θα είναι καλύτερα για τη χώρα να γίνουν πρόωρες εκλογές μέσα στο 2011.

Παράλληλα, το 80,3% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την τοποθέτηση του «φράχτη» στην παραμεθόριο του Έβρου, ενώ οι 9 στους 10 ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. συμφωνούν με τη θέση να γίνει επιχείρηση-σκούπα στο κέντρο της Αθήνας.

Η δημοσκόπηση καταγράφει ποσοστό 65% στην απάντηση: «Είναι δυστυχώς επιβεβλημένες και πρέπει να εφαρμοστούν», οι μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στο Δημόσιο, στις μετατάξεις στις Δ.Ε.Κ.Ο., στις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, ενώ το 30,2% συμφωνεί με την απάντηση «Πρέπει να εμποδιστούν με απεργίες και μαζικές διαδηλώσεις».

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.