Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιάννης Καλκαβούρας πρώτος Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι διαδικασίες για την εκλογή Προεδρείου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας μέσα σε ένα ενωτικό κλίμα παρουσία 32 δημοτικών συμβούλων με μόνη απουσία εκείνη του κ. Πετρόπουλου. Την διαδικασία άνοιξε ο Παν. Τσίγγανος σχετικά με την μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε για την ανάδειξη του Προεδρείου όπως προβλέπει ο Νόμος και η Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών.

Νωρίτερα ο νέος Δήμαρχος Κώστας ............

Κόλλιας αναφέρθηκε στην νέα εποχή ζητώντας απο όλες τις παρατάξεις συνεργασία για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που θα προκύψουν στην εφαρμογή του Νόμου αλλά και την ανάπτυξη διαλόγου στην καθημερινή αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών μας. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Σωτηρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα ψηφίζει ότι είναι θετικό στην απονομή έργων και διαχείρισης του Δήμου, αλλά θα προτείνει ότι θεωρεί σωστό για το δημόσιο συμφέρον λειτουργώντας σε πνεύμα πολιτικού Πολιτισμού. Απο την πλευρά του ο κ. Σαρ. Κουκούμης εστίασε στα σκληρά μέτρα που φέρνει ο Καλλικράτης στην τοπική αυτοδιοίκηση θεωρώντας ότι θα υπάρξουν αντικειμενικές δυσκολίες ακολουθώντας κατά γράμμα τις επιταγές του Μνημονίου και της τρόικας.

Μετά την διαδικασία νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. αναδείχθηκε με 31 ψήφους υπέρ και 1 λευκό ο Γιάννης Καλκαβούρας ο οποίος στη σύντομη ομιλία του είπε ότι θα είναι Πρόεδρος όλου του Δημοτικού συμβουλίου εκφράζοντας γόνιμο διάλογο, Αντιπρόεδρος προερχόμενος από την μειοψηφία εκλέχτηκε ο Γιάννης Κατσαργύρης και Γραμματέας ο Σταύρος Αντωνόπουλος οι οποίοι δέχθηκαν τις ευχαριστίες του νέου Δημάρχου για την εκλογή τους.
Αμέσως μετά ακολούθησε η εκλογή των μελών στις Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής...

Από το radio 936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.