Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Δήμαρχου Τριφυλίας - με Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας

Συνάντηση με την ομοσπονδία συλλόγων Τριφυλίας είχε χθες το απόγευμα στο Ξενοδοχείο IMPERIAL ATHENS ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας.
Η συνάντηση - κοινή σύσκεψη που είχε μεγάλη επιτυχία έγινε παρουσία πολλών προέδρων και εκπροσώπων της ομοσπονδίας συλλόγων – συνδέσμων Τριφυλίας.
Στην σύσκεψη αναπτύχθηκαν πολλά θέματα και προβλήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες, ενημερώνοντας τον κο Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας από την .........

πλευρά του, καθόρισε τον τρόπο επικοινωνίας του Δήμου με τους συλλόγους και δεσμεύτηκε αφού ευχαρίστησε την διοίκηση της ομοσπονδίας και τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Λούτο, θα προσπαθήσει να έχει τακτική επαφή μέσω της ομοσπονδίας και η πόρτα του θα είναι ανοικτή.

Η κ. Χρυσομπόλη Διονυσία εκπροσωπώντας τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» της περιφέρειας, και υπεύθυνη του τομέα πολιτισμού μετέφερε τους χαιρετισμούς του περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη δηλώνοντας ότι η περιφέρεια θα είναι πάντα ανοικτή στον κάθε δημιουργικό Διάλογο και στα προβλήματα των Δήμων και των συλλόγων.

Σε δήλωση που παραχώρησε στο Φιλιατρά Νews ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας κ. Λούτας Παναγιώτης είπε ότι Είχαμε μια εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά από την ομοσπονδία Ηταν αθρόα η συμμετοχή των συλλόγων, υπήρχε αρκετός κόσμος και ο δήμαρχος ήταν αρκετά κατατοπιστικός, έγινε εποικοδομητικός διάλογος, τον οποίο δεσμευτήκαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε σε τακτά διαστήματα.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει κάτω ο Δήμος, εμείς τα προβλήματα που έχουμε σαν ετεροδημότες, οι σύλλογοι αναφερθήκανε σε προβλήματα τοπικά που εχει ο κάθε σύλλογος χωριστά και είπαμε με την καλή συνεργασία να βρούμε κάποια λύση.

Αύριο η ομοσπονδία κόβει τη πίτα θα είμαστε πάλι εδώ όλοι οι σύλλογοι, θα τιμήσουμε δυο άτομα τον Κώστα Νανόπουλο για την προσφορά του στην περιοχή και τον Νίκο τον Καλογερόπουλο τον ηθοποιό για την προσφορά του στην τέχνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.