Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση Σωτήρη παναγιωτόπουλου για τον θανατο του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου

Με την αναγγελία του θανάτου του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Με απέραντη θλίψη ο λαός της Μεσσηνίας, πληροφορήθηκε σήμερα την ανακοίνωση του θανάτου του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.
Ο Μεσσήνιος Έλληνας με την έντονη διεθνή οικονομική παρουσία του, ο μεγάλος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό και συμπατριώτης μας δεν υπάρχει πλέον κοντά μας.
Είναι μια πραγματικά μεγάλη απώλεια για τους .........

οικείους του, αλλά και για όλους τους Μεσσήνιους συμπατριώτες του που τόσο πολύ βοήθησε και προσπάθησε ακούραστα για να έχουν ένα καλύτερο αύριο.
Το μεγάλο δέντρο που φύτεψε για την τουριστική ανάπτυξη της Μεσσηνίας μας και όχι μόνο, η γλυκύτητά του και ο χαρακτήρας του, θα θυμίζουν πάντοτε έναν άνθρωπο με υψηλά ιδανικά και αισθήματα που δεν έκανε μόνο ένα απλό πέρασμα από τη ζωή, αλλά είχε τάξει εαυτόν εις την υπηρεσία του κοινού συμφέροντος .
Εκφράζοντας τους Μεσσήνιους ως εκλεγμένος αντιπρόσωπός τους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ως άνθρωπος που είχα την τιμή και την τύχη να τον γνωρίζω και να με θεωρεί φίλο του, εύχομαι αυτό το μεγάλο ταξίδι να τον οδηγήσει εκεί που πρέπει και του αξίζει, κοντά σε αυτούς που ευεργέτησαν και αγάπησαν τον τόπο και τον λαό τους. Κοντά στον θεό.

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου
Περιφερειακής Ενότητας Νομού Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.