Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τέλος η Ριγήλλης. Τέλη Ιανουαρίου «μετακομίζει» στη Λ. Συγγρού η Νέα Δημοκρατία

Μια νέα εποχή αρχίζει για τη Ν.Δ. με τη μετακόμιση όλων των υπηρεσιών του κόμματος στο νέο κτήριο στη Λεωφόρο Συγγρού.

Στο τέλος του μήνα θα φύγουν και τα τελευταία στελέχη από το ιστορικό κτήριο της Ρηγίλλης, καθώς το 7.000 τ.μ. κτήριο στη Λεωφόρο Συγγρού 360 είναι καθ’ όλα έτοιμο για να φιλοξενήσει 640 άτομα, που απαρτίζουν ολόκληρο τον κομματικό μηχανισμό.

Η πρόσβαση στα νέα γραφεία μπορεί να .........

γίνεται από δύο εισόδους. Από το ισόγειο της οδού Δοϊράνης θα υπάρχει πρόσβαση στις υπηρεσίες συντήρησης του κτηρίου, στη Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος αλλά και σε μια μεγάλη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων.

Η αίθουσα αυτή έχει χωρητικότητα άνω των 520 ατόμων και εκεί θα γίνονται όλες οι ομιλίες και οι συγκεντρώσεις που μέχρι τώρα γίνονται σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας, με υψηλό πολλές φορές αντίτιμο.

Από το ισόγειο της Λεωφόρου Συγγρού υπάρχει πρόσβαση στον μεγάλο χώρο υποδοχής, ενώ στην αριστερή πλευρά υπάρχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με βιβλία που σχετίζονται με τον χώρο και το κόμμα και τα οποία τα στελέχη θα μπορούν να διαβάζουν ή και να δανείζονται. Δεξιά υπάρχει το εστιατόριο με πλήρες μενού, ένα μεγάλο σαλόνι, αλλά και όλες οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες του κόμματος.

Στο ισόγειο βρίσκονται και το press room, όπου θα πραγματοποιούνται οι δηλώσεις του προέδρου και του εκπροσώπου, αλλά και ο χώρος των δημοσιογράφων με τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και με πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο που υπάρχει σε όλους τους χώρους των νέων γραφείων του κόμματος.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει και μια μεγάλη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων και χωρητικότητας 120 ατόμων με σύγχρονο multimedia εξοπλισμό, όπου θα πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων και οι συνεδριάσεις κομματικών οργάνων, όπως της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Στον 2ο όροφο βρίσκεται όλος ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, όλες οι γραμματείες καθώς και αίθουσα μηχανογράφησης. Κάθε όροφος, μάλιστα, έχει ένα δικό του εκτυπωτικό κέντρο, μια κουζίνα, ένα αρχείο αλλά και τρεις αίθουσες συνεδριάσεων.

Στον 3ο όροφο βρίσκονται τα γραφεία του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του υπόλοιπου ηγετικού δυναμικού της Ν.Δ., δηλαδή τα γραφεία των αντιπροέδρων, Δημήτρη Αβραμόπουλου και Σταύρου Δήμα, ορισμένα γραφεία τομεαρχών, το γραφείο του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Λυκουρέντζου, και η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, το γραφείο Τύπου, καθώς και τα γραφεία του εκπροσώπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη, και των αναπληρωτών του.

Στο κτήριο υπάρχει κλειστό υπόγειο πάρκιγκ 150 θέσεων και υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας με κάμερες. Η πρόσβαση σε κάθε όροφο θα είναι διαβαθμισμένη με ειδικές κάρτες που θα έχουν τα στελέχη και οι επισκέπτες της Ν.Δ..

Παράλληλα, ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό δίκτυο δίνει τη δυνατότητα της επικοινωνίας με όλες τις περιφερειακές οργανώσεις του κόμματος με μηδενικό κόστος.

Μέχρι τώρα όλες οι υπηρεσίες της Ν.Δ. ήταν διασκορπισμένες σε 24 κτήρια και διαμερίσματα σε όλη την Αθήνα.

Το νεοκλασικό κτήριο της οδού Ρηγίλλης, πάντως, δεν θα ξενοικιαστεί. Θα μετακομίσει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ σε μια αίθουσα θα υπάρχει οπτικό υλικό από την ιστορία του κόμματος. Θα διατηρήσει επίσης εκεί γραφείο και ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, για «έκτακτες περιπτώσεις».

Ζοugla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.