Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας. Εκοψαν την πίτα τους

Τιμήθηκαν οι Κων/νος Αρνόκουρος και Νίκος Καλογερόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων- Συνδέσμων Τριφυλίας.
Η συμμετοχή των Συλλόγων και των επισήμων προσκεκλημένων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όπως εχει καθιερωθεί βραβεύθηκαν και φέτος οι συμπατριώτες μας, κ. Αρνόκουρος Κων/νος επιχειρηματίας, για την προσφορά του στην περιοχή και ο ηθοποιός Καλογερόπουλος Νίκος για την προσφορά του στην τέχνη.
Τους Προσφώνησαν ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας........

- εκπαιδευτικός κ.Μερκούρης Γιάννης και ο γεν. γραμματέας θεατρικών συγγραφέων κ. Χριστοφιλάκης Γιώργης αντίστοιχα.

Οι τιμώμενοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δ.Σ. για την τιμή ,που τους έκαναν και μάλιστα ο Νίκος Καλογερόπουλος αφιέρωσε την πλακέτα στον αείμνηστο καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο. Τις πλακέτες απένειμαν : ο υφυπουργός οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς στον κ. Αρνόκουρο ενώ στον κ. Καλογερόπουλο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Λούτος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γεν Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Αδαμόπουλος Κων/νος. Διαβάστηκαν χαιρετισμοί του Μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας κκ Χρυσόστομου, των βουλευτών Γιάννη Λαμπρόπουλου & Χαραλαμπόπουλο Γιώργου, του αντιπερειφερειάρχη περιφ/κης ενότητας Μεσσηνίας κ. Μαλαπάνη Χρήστου & του πρώην πρύτανη του παν/ου Αθηνών κ. Δημόπουλου Κων/νου.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι , Τσίγγανος Παναγιώτης, Σαμπαζιώτης Γεώργιος, Φιλντίσης Γιάννης, και ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβ. Κ. Κατσαργύρης Γιάννης, επίσης, ο αντιδ/χος Αθηναίων κ.Αντωνόπουλος Αγγελος ,η πρόεδρος του Ο.Ν.Α του Δ. Αθηναίων κ. Ψαράκη Παναγιώτα, Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι των Συλλόγων Τριφυλίας και Μεσσηνίας γενικότερα , που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, ο πρώην νομάρχης Δημήτρης Δράκος ο διεθνολόγος κ. Θαλής Μυλωνάς, καθώς και η υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού της «Νέας Πελοποννήσου» για την Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Χρυσομπόλη Διονυσία.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κων/νος Κόλλιας, που απήυθηνε χαιρετισμό, ενώ την ευλόγησε ο συμπατριώτης μας ιερέας κ .Αργυρόπουλος Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.