Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

"Ο Ιουστινιανός και ο Τσιμισκής δεν ήταν Έλληνες" Τάδε έφη Πάγκαλος [ Video ]

Νέες φωτιές ανάβουν στην κυβέρνηση δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου που έρχονται στο φως και στις οποίες αναφέρει πως ο Ιουστινιανός, ο Τσιμισκής και οι Παλαιολόγοι δεν ήταν Έλληνες, ενώ χαρακτηρίζει τους Τούρκους «δυτικούς και Μεσόγειους» και τους Έλληνες απαξιωτικά «Ανατολίτες».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», .........

ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης μιλώντας στο έκτο Ελληνοτουρκικό συνέδριο ΜΜΕ που διεξήχθη στη Σμύρνη, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2010, προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις, ενώ εξέφρασε τον έντονο θαυμασμό του για τα κατορθώματα της Τουρκίας.

Ο κ. Πάγκαλος αρχικά ευχαρίστησε τους γείτονες για τη φιλοξενία τους και στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω ακούσει Τούρκους φίλους μου να μου λένε, ότι περνούσαμε πολύ καλά στην περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, που έδειχνε μεγάλη ανοχή σε όλα τα θρησκεύματα και σε όλες τις εθνότητες. Είναι γεγονός. Υπήρχε κάποια ανοχή. Εξάλλου και η Βυζαντινή αυτοκρατορία που προηγήθηκε έδειχνε μεγάλη ανοχή στις εθνικότητες. Υπήρχαν και αυτοκράτορες που δεν ήταν Έλληνες. Ο Ιουστινιανός δεν ήταν Έλληνας. Ο Τσιμισκής δεν ήταν Έλληνας και οι Παλαιολόγοι που μ’ αυτούς τελειώνει το Βυζάντιο μόλις είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι ήταν Έλληνες» και συμπλήρωσε: « Εγώ κάθε φορά που έρχομαι στην Τουρκία διαπιστώνω την πρόοδο που έχει γίνει εν τω μεταξύ, πόσο δυτικός και πόσο μεσογειακός λαός είναι τελικά οι Τούρκοι. Και πιστεύω πως οι Τούρκοι πηγαίνοντας στην Ελλάδα θα διαπιστώνουν με ευκολία πόσο ανατολίτικος λαός είναι οι Έλληνες. Και επομένως πόσο κοντά είμαστε οι μεν στους δε».

Όμως ο αντιπρόεδρος δε σταματά εκεί και προκαλεί περαιτέρω με δηλώσεις του στο ίδιο συνέδριο που αφορούν την Κύπρο λέγοντας: « όταν ήταν αγγλική αποικία, οι κάτοικοι, Τούρκοι και Έλληνες δεν ήταν δυσαρεστημένοι. Πήγαιναν σε αγγλικά σχολειά και μέχρι ενός σημείου θα έλεγα, ότι κάτι αποκόμισαν».

Όλα αυτά έρχονται στο φως την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν πως στο πρωθυπουργικό γραφείο έφτασαν μετρήσεις που δείχνουν πως ο αντιπρόεδρος με τη συμπεριφορά του δεν πλήττει μόνο τον ίδιο, αλλά και τον Πρωθυπουργό και γενικότερα την κυβέρνηση. Οι συγκεκριμένες μετρήσεις που έχει στα χέρια του το Μαξίμου αναφέρουν πως σε ερώτηση για το τι πρέπει να γίνει μετά τις προκλητικές δηλώσεις, η αποπομπή του κ. Πάγκαλου συγκεντρώνει ποσοστό που ξεπερνά κατά πολύ το 50% των ερωτηθέντων.

Δείτε τον και καμαρώστε τον



3 σχόλια:

  1. Ντάξει ρε Πάγκαλε...
    Είσαι μάγκας, τα λες, είσαι ο χύμα-ματσό τύπος, είσαι επαναστάτης, λεβέντης, παληκάρι, κάνεις τη διαφορά...
    Χαλάρωσε τώρα όμως, γιατί μας τα έπρηξες...

    Υ.Γ. Η αλήθεια καλέ μας κύριε Αντιπρόεδρε είναι εκθαμβωτική...
    Δεν κρύβεται η άτιμη, όσο και να το επιχειρούμε με λαϊκίστικες εξάρσεις και φανατικού περιεχομένου κοτσάνες, λυπάμαι...
    Να είστε καλά...
    Αλλά δεν "τσιμπάμε"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TON ΟΤΣΑΛΑΝ ΤΟΝ ...ΕΔΩΣΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...
    ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S-300 ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ..
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΛΛΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.36 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.