Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Γ. Πεταλωτής: Δεν υπάρχει λόγος για αγροτικές κινητοποιήσεις

"Αυτή η κυβέρνηση βλέπει με διαφορετικό μάτι το επάγγελμα του αγρότη και δεν υπάρχει λόγος να γίνουν κινητοποιήσεις, όχι γιατί οι αγρότες δεν έχουν προβλήματα, αλλά γιατί τα πολλά και χρόνια προβλήματα αρχίζουν και αντιμετωπίζονται με έγκυρο τρόπο και φυσικά η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος μέσα από συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις έχει γίνει ήδη".

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τόνισε ότι ο διάλογος είναι ήδη ανοιχτός και πως η κυβέρνηση διαλέγεται με τους αγρότες.

Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ακόμη ότι η ........

κυβέρνηση έχει συγκεκριμένες προτάσεις να προβάλει και πρόσθεσε ότι "δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει ταλαιπωρία των Ελλήνων πολιτών και μάλιστα σε περίοδο κρίσης".

Επιπλέον, ο κ. Πεταλωτής είπε πως τα προβλήματα της αγροτικής ζωής και των αγροτών είναι πολλά και ότι πολλά από αυτά είναι και δισεπίλυτα, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι "είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση έχει δώσει αποζημιώσεις στον πιο έγκαιρο χρόνο και με τον εγκυρότερο τρόπο" και ότι γίνεται σειρά βημάτων για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και την εξυγίανση των συνεταιρισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.