Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Θέλει και 4η θητεία στο επιμελητήριο ο Καραμπάτος. Ετοίμασε «Συμαχία» για την εκλογή του.

Με σύνθημα και με σλόγκαν αρκετά έξυπνο και χρησιμοποιώντας ειδική εταιρεία μάρκετινγκ από την Αθήνα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Καραμπάτος γυρνά με μια πανστρατιά συμβούλων και στελεχών όλη τη Μεσσηνία. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, προετοιμάζοντας έτσι την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση της 4ης !! για αυτόν τετραετίας, στην Προεδρία του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Καραμπάτος επέλεξε όχι τυχαία την καμπάνια αυτή στη Μεσσηνία που έχει τίτλο «Συμμαχία για την ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς», καταβάλλοντας στην εταιρεία αυτή άγνωστο μέχρι τώρα ποσό και χρησιμοποιώντας έτσι τις αρκετές ημερίδες και διασκέψεις σε ολόκληρο το νομό και για την προσωπική του προβολή.
Πολλοί πλέον αναρωτιούνται μετά και τις .........

τελευταίες αναφορές επαγγελματιών και πολιτών πως ο κ. Καραμπάτος επέλεξε τώρα να δώσει το παρών στη Μεσσηνία – ενώ τον υπόλοιπο καιρό έκανε το... γύρο του κόσμου – η απάντηση απ’ ότι καταλαβαίνετε είναι ευνόητη.

Έρχονται σε 70 ημέρες οι επιμελητηριακές εκλογές... Αξίζει να σημειώσουμε όμως ότι ο τίτλος «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» είναι της Ντόρας… κ. Καραμπάτο μήπως έχετε καμία σχέση?

Best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.