Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Β' Τοπική 1ος όμιλος. Αποτελέσματα 10ης Αγωνιστικής




Η βαθμολογία της 10ης Αγωνιστικής




Το σωματείο 'ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ' έχει -2 βαθμούς.
Το σωματείο 'ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ' έχει -6 βαθμούς.


Εράνη Φιλιατρών - Πάμισος 1-0. Video με φάσεις από τον σημερινό αγώνα.





Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Αποτελέσματα 14ης Αγωνιστικής




Η βαθμολογία της 14ης Αγωνιστικής




Σημαντικό τρίποντο για την Εράνη. Κέρδισε 1-0 τον Πάμισο

Μπορούσε να βάλει και περισσότερα γκολ.

Σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια εξασφάλισε σήμερα το απόγευμα η Εράνη κόντρα στον Πάμισο στο νεο γήπεδο των Φιλιατρών.
Η Εράνη μπήκε πολυ καλά στο παιχνίδι, έκλεισε ολους τους χωρους του παμίσου γεγονός που έκανε την φιλοξενουμενη ομάδα να μην μπορεί να φτάσει στα καρέ του Αλεξανδρόπουλου.
Αλλά και όσες φορές έφτασε 4ή 5 φορές δεν κατάφερε και πολλά πράγματα γεμίζοντας τόσο με άγχος του παίκτες του Παμίσου όσο και λάθη. Λάθη στην άμυνα, στην επίθεση, λάθη παντού.
Η Εράνη με καθαρό το μυαλό της και .........

πειθαρχημένη είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας, εκμεταλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου της και κατάφερε να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων.
Θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα τουλάχιστον δυο με τρία ακόμα αλλα κάπου συνετέλεσε και ο παράγοντας της αστοχίας για να μην διευρύνει το σκορ.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα μετά απο μια φάση απο το πουθενά η Εράνη παραλίγο να δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης αλλα η εμπειρία των παικτών της ομάδας αποσώβησε τον κινδυνο κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης έκανε ο Λυμπερόπουλος στο 25' με κεφαλιά.

Με αυτή της την Νίκη η Εράνη ανέβηκε στην 6η θέση στον πίνακα βαθμολογίας του 6ου ομίλου της Δ' Εθνικής.

Λίγο αργότερα θα έχουμε και video από τον αγώνα.

Από την Εράνη Φιλιατρών

Εκλογές σήμερα στον "Μαυροπίνακα"

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιεί σε λίγη ώρα, ο σύλλογος Διαφύλαξης Σχολικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Ο Μαυροπίνακας"
Μετά την ίδρυση του συλλόγου το 2008, κυρίως απο εκπαιδευτικούς, αλλά και άλλα
άτομα που ενδιαφέρονται να διαφυλάξουν και να αναδείξουν την σχολική πολιτιστική κληρονομιά και ο κυριότερος σκοπός του είναι η ίδρυση Μουσείου Σχολικής Ζωής στα Φιλιατρά.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ........

καλεί τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να γραφούν μέλη, να προσέλθουν την παραπάνω ημερομηνία στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών (πρώην Ι.Ε.Κ) για να ψηφίσουν.

Η Δώρα Λουίζου Δημιουργεί στην Κυπαρισσία το «Σπίτι της διαφορετικότητας»

Νέα, όμορφη, γλυκύτατη, καλλιεργημένη, ταλαντούχα, με φωνή που ξεχωρίζει (χαρακτηριστικά που αποτελούν «εκρηκτικό» συνδυασμό), αλλά και με ευαισθησίες και πάθος για τη ζωή και την προσφορά στα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Ο λόγος για τη Δώρα Λουίζου, η οποία αποφάσισε συνειδητά και δημιουργεί το «Σπίτι της Διαφορετικότητας» στην Κυπαρισσία!

Η Δώρα αφιερώνει ένα κομμάτι του εαυτού της σε αυτούς τους συνανθρώπους μας για καλύτερη ποιότητα ζωής κι ένα μεγάλο μέρος από τον, περιορισμένο, ελεύθερο χρόνο της σε εθελοντική δράση για τη στήριξη και την ψυχαγωγία τους!

Από τις σπουδές, στη μεγάλη πίστα και από ........

εκεί, δίπλα στα ΑμεΑ, με αγάπη, σεβασμό, φροντίδα, κατανόηση και την πεποίθηση πως «όλοι έχουμε δικαίωμα στη διαφορετικότητα! Όλοι έχουμε δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες, στην ισότιμη διαβίωση... Όλοι πρέπει να είμαστε πολίτες πρώτης κατηγορίας».

Με ευχαρίστηση αποδέχθηκε την πρότασή μας να συζητήσουμε για τους λόγους που την έκαναν να ασχοληθεί ενεργά με τα ΑμεΑ, την πρωτοβουλία που ανέλαβε και την απόφασή της για τη δημιουργία της ΜΚΟ «Το Σπίτι της Διαφορετικότητας», την επιλογή της Κυπαρισσίας για τη δράση της, τα επόμενα βήματα, τις εκδηλώσεις - δραστηριότητες που θα αναπτύξει το προσεχές διάστημα... Παράλληλα, μέσα από το «Θ» στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλους τους πολίτες που θέλουν να συνδράμουν και να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας, τονίζοντας πως «“Το Σπίτι της Διαφορετικότητας” είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους τους συνανθρώπους που θέλουν να μας βοηθήσουν»!

Πώς αποφάσισες να δημιουργήσεις «Το Σπίτι της Διαφορετικότητας»; Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση και γιατί; Τι θα είναι «Το Σπίτι της Διαφορετικότητας»;

«Αποφάσισα να δημιουργήσω το “Σπίτι της Διαφορετικότητας”’, αρχικά ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για τις ανάγκες των ΑμεΑ, με εξειδικευμένο προσωπικό και μέσα, με σκοπό την ημι-αυτόνομη διαβίωση και τις ευχάριστες διακοπές, μέσα από κατασκηνωτικά προγράμματα. Κι αυτό, επειδή, συνοδεύοντας παιδιά με αναπηρία σε κατασκηνωτικά προγράμματα, συνειδητοποίησα πως η προσβασιμότητα δεν ήταν καθόλου εύκολη και οι συνθήκες “ακατάλληλες” για να μας φιλοξενήσουν».

Νέα, όμορφη, ταλαντούχα, με σπουδές και επιτυχίες στο τραγούδι, τι σε έκανε να ασχοληθείς με τα ΑμεΑ και να αφιερώσεις σε αυτούς τους συνανθρώπους μας ένα κομμάτι του εαυτού σου και μεγάλο μέρος από τον, περιορισμένο, ελεύθερο χρόνο σου;

«Ο λόγος που με “παρότρυνε” να ασχοληθώ, να σεβαστώ και πολλές φορές να υποκλιθώ στους ανθρώπους με αναπηρία είναι βιωματικός. Στα σχολικά μου χρόνια, σε μια περίοδο εξετάσεων πιάνου στο Ωδείο μου, περίμενα τη σειρά μου για να παίξω. Πριν, εξεταζόταν κάποιος άλλος μαθητής. Το συναίσθημα και η δεξιοτεχνία του με έκαναν να κρυφοκοιτάξω για να δω ποιος είναι… Έμεινα αποσβολωμένη μόλις συνειδητοποίησα πως το αγόρι ήταν τυφλό! Δε μειονεκτούσε πουθενά! Αντιθέτως, σε μάγευε με την ερμηνεία του! Για καλή μου τύχη, είχαμε την ίδια καθηγήτρια και μου έλυσε όλες τις απορίες, μου έδειξε τον επίπονο τρόπο που μελετούν, τον γνώρισα και πήραμε μαζί τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάμε στην πρόβα μας. Εκεί κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο κόσμος μάς κοιτούσε έντονα, περίεργα και ψιθύριζαν. Ένιωσα πολύ άσχημα, αλλά ο καινούργιος μου φίλος με καθησύχασε, λέγοντάς μου πως έχει συνηθίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές και σχόλια. Στην επιστροφή, μου έδωσε και το λευκό του μπαστούνι και με καθοδηγούσε εκείνος. Μόλις μπήκα στη “θέση” του, μου γεννήθηκε η ανάγκη και η επιθυμία να ασχοληθώ ενεργά με τις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μου και το ανακοίνωσα στους δικούς μου ανθρώπους…».

Γιατί επέλεξες την Κυπαρισσία για την ίδρυση και τη δράση της Μ.Κ.Ο.;

«Οι λόγοι είναι πρακτικοί και προσωπικοί! Η Κυπαρισσία είναι ένας παραθεριστικός προορισμός προσβάσιμος και αρκετά κοντινός, πλέον, από την Αθήνα. Διαθέτει υπέροχες θάλασσες, νοσοκομείο και υποδομές για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων - χρήσιμες για ΑμεΑ, όπως το κολυμβητήριο, θεραπευτική ιππασία, καλλιέργεια ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Τελευταίο και σημαντικό, στην Κυπαρισσία υπάρχει η δυνατότητας κατασκευής των εγκαταστάσεων από παραχώρηση δικής μου έκτασης - χώρου για το σκοπό αυτό. Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και έχω υπέροχες αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία. Ακόμη και σήμερα, η Κυπαρισσία αποτελεί, για εμένα, τον ιδανικό προορισμό!».

Ποια είναι τα επόμενα «βήματα» της Οργάνωσης;

«Μέχρι σήμερα “Το Σπίτι της Διαφορετικότητας” έχει αναγνωριστεί επίσημα από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας ως ΜΚΟ με έδρα την Κυπαρισσία και απαριθμεί αρκετά μέλη - φίλους μας. Τα επόμενα βήματά μας είναι η συνεργασία μας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συλλόγους και φορείς για ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών, αλλά και η παραχώρηση χώρου για δωρεάν μαθήματα μουσικοθεραπείας και χορωδίας ΑμεΑ…».

Οι δράσεις και δραστηριότητες; Ετοιμάζεις κάποια εκδήλωση;

«Η Οργάνωσή μας, στην Αθήνα, προετοιμάζει μια μεγάλη εκδήλωση με bazaar από γνωστούς καλλιτέχνες και με τη συμμετοχή -έκπληξη διάσημων ποδοσφαιριστών, με την ευγενική προσφορά των ΠΑΕ τους. Σύντομα θα κοινοποιήσουμε και τις λεπτομέρειες...».

Πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους συμπατριώτες μας;

«Το “Σπίτι της Διαφορετικότητας” είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους τους συνανθρώπους που θέλουν να μας βοηθήσουν! Γίνετε εθελοντές, εγγραφείτε και γίνετε μέλη της παρέα μας και της προσπάθειάς μας, υιοθετήστε μια δραστηριότητά μας, χαρίστε μας μόνο το χαμόγελό σας! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε μας, από το νέο έτος, στην καινούργια μας σελίδα spitidiaforetikotitas.gr».

---

Η Δώρα Λουίζου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κυπαρισσία, την οποία πολύ συχνά επισκέπτεται. Διαθέτει πτυχίο κλασσικού πιάνου και τραγουδιού, ενώ έχει κάνει σπουδές με Παιδαγωγική Κατεύθυνση, στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής, Δημιουργίας και Έκφρασης (υποτροφία) και στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, καθώς και κύκλο σπουδών μουσικοθεραπείας και μουσικοκινητικής C. Orff.

Έχει συνεργαστεί και τραγουδήσει δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος κ.ά. Συμμετέχει, ερμηνεύοντας τραγούδια, σε δίσκους καλλιτεχνών, ενώ γράφει στίχους. Προσφέρει μουσική θεραπευτική παρέμβαση - μουσικοθεραπεία στο Κ.Η.Φ. «ALMA» σε παιδιά με αυτισμό και άλλες διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

Συμμετέχει στον Οργανισμό Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πρόγραμμα μουσικοκινητικής Orff για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών. Παραδίδει μαθήματα ορθοφωνίας και τραγουδιού σε παιδιά με προβλήματα όρασης (ΚΕΑΤ) και διοργανώνει καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε λέσχη δημιουργικής απασχόλησης ΑμεΑ.

Θάρρος

On-line εισιτήρια από το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας

Εξυγχρονίζεται πλέον και το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας αφού ενεργοποιήθηκε εδω και λίγες μέρες η υπηρεσία των on-line εισιτηρίων.

Πλέον μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο σας τώρα μέσω της ιστοσελίδας

Περισσότερες πληροφορίες στο .........

http://www.ktelmessinias.gr

Eπαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες ξεκινούν στην ΑΤΕ bank.

Σε διαρκείς 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ bank όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΕΑΤΕ).
Η Ενημέρωση που μας απέστειλαν σήμερα αναφέρει:

Οι υπαγορευμένες, πλήρως, από την τρόικα αποφάσεις της κυβέρνησης για την Αγροτική Τράπεζα, την οδηγούν στη συρρίκνωση και τον αφανισμό, προς όφελος των ιδιωτών ανταγωνιστών.

Στο επικαιροποιημένο μνημόνιο επιβάλλεται .........

μια δραστική (θανάσιμη) μείωση του ενεργητικού και ένας πρωτοφανής περιορισμός των λειτουργικών δαπανών, την ώρα που η Τράπεζα παρουσιάζει τα μεγαλύτερα λειτουργικά κέρδη στην ιστορία της.
Αποφασίζονται και διατάσσονται η απόσυρση της ΑΤΕ από εργασίες (αυτές του δημοσίου) και η αναγκαστική τιτλοποίση δανείων της.

Η απαραίτητη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μπαίνει στις καλένδες και μπλέκει με διαδικασίες άκρατου ερασιτεχνισμού, ενώ η πολυεξαγγελμένη (και από τον πρωθυπουργό) ίδρυση του κρατικού τραπεζικού πυλώνα, ματαιώνεται !

Στη βουλή επιχειρείται – με αντισυνταγματικές διαδικασίες και νόμο – να νομιμοποιηθεί η αφαίμαξη των νόμιμων και συμβατικά κατοχυρωμένων αποδοχών μας, με προπαγανδιστικά ψέματα, ακόμα και για τα ποσοστά (λέγοντας για μειώσεις 10%, ενώ κλέβουν πάνω από 20%, ΚΑΙ από χαμηλόμισθους...).

Οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ, αντιδρούμε στη λαίλαπα που πλήττει την Τράπεζα και απεργούμε, κατερχόμενοι σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες, πανελλαδικές κινητοποιήσεις από την Δευτέρα 13-12-2010.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΕ -
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !


Για το Σύλλογο Εργαζομένων ΑΤΕ (ΣΕΑΤΕ)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κώστας Αμούντζιας

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Μπερεδήμας

ΚΚΕ - Παπαρήγα για απολυμένους Μετρό

Δήλωση για τους απόλυμένους του μετρό έκανε η ΗΓενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
θεώρησε τις απολύσεις άδικες και ζήτησε την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων.

"Απαιτούμε την επαναπρόσληψη των 285 άδικα απολυμένων από το χώρο του Μετρό", δήλωσε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα ύστερα από συνάντησή της, σήμερα, με απολυμένους του Μετρό.
Η κ. Παπαρήγα είπε ότι "ο μόνος λόγος .........

απόλυσης αυτών των νέων και εκπαιδευμένων ανθρώπων ήταν προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία μείωσης του προσωπικού του Μετρό όπως γίνεται από την πλευρά της κυβέρνησης σε όλο τον ευρύτερο και στενότερο δημόσιο τομέα", ενώ αναφερόμενη στον κ. Ρέππα είπε ότι "τα προσχήματα τα οποία χρησιμοποίησε είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια".

ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλιο
Όταν διαβάζω τέτοιες δηλώσεις τα παίρνω άσχημα στο κρανίο με την Αλεξάνδρα.
Αλήθεια Βρε Αλεξάνδρα Παπαρήγα.
Για τους καημένους απολυμένους δημοσιογράφους του 902 Radio και TV δεν έχεις να πεις καμία κουβέντα; Γιατί εκεί κάνεις την πάπια;

Πρωτοκαθεδρία ΠΑΣΟΚ, αλλά με απώλειες

Την πρωτοκαθεδρία έναντι της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί το ΠΑΣΟΚ, παρά την φθορά που υπέστη τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ.

Η μικρή διαφορά των δύο κομμάτων που καταγράφηκε στην περιφερειακή τους επιρροή δεν μεταφράζεται σε μείωση της ψαλίδας στην εθνική τους επιρροή, γεγονός που σημαίνει ότι η ΝΔ δεν εισπράττει την φθορά του κυβερνώντος κόμματος.

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ..........

των πολιτικών κομμάτων το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 39% έναντι 30% της ΝΔ.

Ακολουθεί το ΚΚΕ με 11%, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ με 5,5%, 2% έχουν οι Οικολόγοι 2,5% η Δημοκρατική Αριστερά και 2,5% η Δημοκρατική Συμμαχία.

Έξι στους δέκα πολίτες πιστεύουν ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας ενώ ένα ποσοστό 27% πιστεύει ότι μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας έναντι ενός ποσοστού 7% που θεωρεί ότι καλύτερη θα ήταν μία κυβέρνηση της ΝΔ .

Οκτώ στους δέκα πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την λειτουργία της δημοκρατίας ενώ ίδιο είναι και το ποσοστό όσων δεν είναι ικανοποιημένοι από την ζωή που ζουν σήμερα.

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες από την λειτουργία της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Oχτώ στους δέκα είναι δυσαρεστημένοι από την κυβερνητική λειτουργία και 9 στους δέκα από την λειτουργία της αντιπολίτευσης .
Καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης είναι το ΚΚΕ με ποσοστό 20% και ακολουθούν η ΝΔ με 19 ο ΛΑΟΣ με 18 ο ΣΥΡΙΖΑ με 8 ενώ κανένα από αυτά απαντά το 25% των ερωτηθέντων.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 42% έναντι 20% του Αντώνη Σαμαρά ενώ κανένας από τους δύο απαντά το 34%.

Όλοι πάντως οι πολιτικοί αρχηγοί συγκεντρώνουν περισσότερες αρνητικές από θετικές γνώμες με τον πρωθυπουργό, ωστόσο να έχει τις λιγότερες αρνητικές γνώμες από τους υπόλοιπους.

Κυβερνήσεις συνεργασίας σε ποσοστό 34% προκρίνουν οι πολίτες για την μορφή διακυβέρνησης που επιθυμούν και ακολουθούν οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις με ποσοστό 23% και η οικουμενική κυβέρνηση με 20%.

Επτά στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η κατάσταση της οικονομίας θα χειροτερέψει ενώ οκτώ στους δέκα αισθάνονται κοινωνικά ανασφαλείς έναντι ενός ποσοστού 145 που αισθάνονται ασφαλείς.

Τέλος μόνο πέντε στους δέκα πολίτες ενδιαφέρονται για την πολιτική ενώ μοιρασμένες είναι και οι απόψεις για το αν θα διεξαχθούν ή όχι πρόωρες εκλογές.

ΡΟΖ Σκάνδαλο στην Πάτρα. Έπιασε τον «ένστολο» άνδρα της με τον… κουμπάρο!

Σάλος σε υπηρεσία Σώματος Ασφαλείας, στην Πάτρα, από την ροζ περιπέτεια αξιωματικού, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα με τον... κουμπάρο του από την υποψιασμένη σύζυγό του! Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του δικηγόρου της συζύγου, η οποία προχώρησε άμεσα τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου αλλά ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη!

Πρόκειται για αξιωματικό ανώτερης βαθμίδας, ο οποίος μάλιστα εκτελεί καθήκοντα σε επίπεδο διοίκησης! Όσον αφορά τη δουλειά του είναι ένας από τους πιο ζηλευτούς.
Πάντα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος και ...........

από τους πιο δίκαιους στη συμπεριφορά με τους κατώτερούς του. Επίσης, είχε την εικόνα του σωστού οικογενειάρχη και του ερωτευμένου με τη σύζυγό του, η οποία είναι γνωστή από παλαιότερες επιχειρηματικές δραστηριότητές της στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης...

Παντρεύτηκαν πριν από δώδεκα χρόνια και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Εδώ και καιρό, όμως, η σύζυγός είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι συμβαίνει κάτι περίεργο με τον άνδρα της. Έβλεπε ύποπτη συμπεριφορά με τον κουμπάρο της και αυτό που υπέθετε ήταν πως ο κουμπάρος του τον είχε ξεμυαλίσει για τα... μάτια κάποιας άλλης. Ότι δηλαδή έκαναν παρέα για να γνωρίζουν άλλες γυναίκες. Αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι οι ματιές μεταξύ του συζύγου της και του κουμπάρου της ήταν πολύ πιο... ύποπτες! Έτσι, την προηγούμενη Δευτέρα πήρε την απόφαση να κάνει τη... δική της έρευνα...

Του κατέβαζε το παντελόνι!

Μόλις επέστρεψε από τη δουλειά του ο σύζυγός της, την προηγούμενη Δευτέρα, η σύζυγος τού είπε ότι είχε κανονίσει να πάει σινεμά το βράδυ. Κατά τις οκτώ έφυγε, αλλά αντί για σινεμά μπήκε στο αυτοκίνητό της και το πάρκαρε λίγο πιο κάτω ώστε να έχει οπτική επαφή με την είσοδο της πολυκατοικίας της. Μετά από λίγα λεπτά είδε τον κουμπάρο της να φθάνει και να χτυπά το κουδούνι.

Άφησε να περάσει ένα εικοσάλεπτο και μετά ανέβηκε κι εκείνη στο διαμέρισμα. Μπαίνοντας ήρθε αντιμέτωπη με το θέαμα του συζύγου της μαζί με τον κουμπάρο, τη στιγμή μάλιστα που ο πρώτος... κατέβαζε το παντελόνι του δεύτερου!

H συνέχεια... αναμενόμενη! Η γυναίκα εξέφρασε τον αποτροπιασμό της και σηκώθηκε κι έφυγε! Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια!

date.gr

Η απάντηση στην Επίκαιρη ερώτηση του Ιωάννη Λαμπρόπουλου για το Ελαιόλαδο.

Γιάννης Λαμπρόπουλος, επίκαιρη ερώτηση της 09-12-2010 για το ελαιόλαδο ενάντια στο Καρτέλ αποκαλύπτοντας τις εταιρίες Κολοσσούς που διαμορφώνουν την τιμή του και την έλλειψη πολιτικής για την στήριξη του προϊόντος και του παραγωγού

( Να σημειωθεί ότι έχει καταθέσει ανάλογη ερώτηση το 2003 με Υφ. Εμπορίου τον κ. Χρυσοχοίδη και το 2008 ως κυβερνητικός Βουλευτής για το ίδιο θέμα)

Δείτε την Ερώτηση και την απάντηση





Αχ Κούλα.... Το τραγούδι....

Την Παρασκευή είδαμε το video με την καψούρα του Γιάννη για την Κουλα. Κλίκ δίπλα -> Αχ Κούλα Αχ κούλα κλπ κλπ.

Σήμερα μπορούμε να δούμε την εξέλιξη.
Το Αχ κούλα έγινε τραγούδι....

Δείτε το









Σε λίγα χρόνια σ΄αυτό τον τόπο, με αυτή την πολιτική, δεν θα υπάρχουν Έλληνες.

Η Κυβέρνηση αιφνιδιάζοντας για μια ακόμη φορά, εξήγγειλε νέα επιδρομή κατά των πολυτέκνων, προαναγγέλλοντας τη θέσπιση εκ νέου εισοδηματικών κριτηρίων για τη χορήγηση του επιδόματος και της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα και του επιδόματος τους τρίτου παιδιού.

Η θέσπιση του επιδόματος του τρίτου τέκνου και του επιδόματος και σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας έγινε στα πλαίσια της ασκήσεως δημογραφικής πολιτικής, για να ενθαρρυνθούν οι Έλληνες στην απόκτηση περισσοτέρων παιδιών.

Η ίδια η Κυβέρνηση στην αναθεώρηση του .........

Συντάγματος το 2001 όχι μόνον διατήρησε τη διάταξη του άρθρου 21 παρ. 2, πού προβλέπει ότι: «πολύτεκνες οικογένειες... έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος», αλλά προχώρησε ακόμη περισσότερο και θέσπισε με την παρ. 5 του ίδιου άρθρου ότι: « Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους».

Το μέτρο των εισοδηματικών κριτηρίων για τη χορήγηση του επιδόματος τρίτου παιδιού, του επιδόματος και της σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας, θεσπίσθηκε το 1997 και απέτυχε, αφού ουδεμία εξοικονόμηση δαπάνης υπήρξε, όπως αποδεικνύεται από τα ποσά που χορηγήθηκαν από το έτος 1995 και μετά και όχι μόνον αυτό, αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας (Ολομέλεια) με την 1095 / 2001 απόφασή του και πλήθος άλλων που επακολούθησαν μέχρι και σήμερα, θεώρησε αντισυνταγματική την παραπάνω θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων για τη χορήγηση του επιδόματος και της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, ενώ το ίδιο αποφάνθηκαν και όλα τα Διοικητικά Πρωτοδικεία και Εφετεία της χώρας.

Η επάνοδος σ΄ ένα μέτρο, που έχει χαρακτηρισθεί αντισυνταγματικό, είναι αδιανόητη και απαράδεκτη. Εκτός, εάν η Κυβέρνηση στα πλαίσια της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης νομίζει ότι έχει εξασφαλίσει εκ προοιμίου απόφαση ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας θ΄ αλλάξει τη νομολογία του. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε οφείλει να μας το γνωστοποιήσει ώστε να μην ταλαιπωρούνται εκ νέου και οι πολύτεκνοι με προσφυγές στο ΣτΕ. Θεωρούμε, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβαίνει και συνεπώς η Κυβέρνηση έχει χρέος να εγκαταλείψει τα αποτυχημένα πειράματα.

Καλούμε την Κυβέρνηση να μην αποτολμήσει να προχωρήσει στη λήψη του αντισυνταγματικού και αντιδημογραφικού αυτού μέτρου, από την τυχόν εφαρμογή του οποίου τα μεν δημόσια οικονομικά οφέλη θα είναι πενιχρά, ενώ το πλήγμα στην πολύτεκνη οικογένεια θα είναι κέραιο, τη στιγμή μάλιστα που η Πατρίδα μας κατάντησε χώρα γερόντων και μεταναστών.

Σε λίγα χρόνια σ΄αυτό τον τόπο, με αυτή την πολιτική, δεν θα υπάρχουν Έλληνες.

Καλούμε όλους τους Πολύτεκνους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος στην Αθήνα στις 15/Δεκ/2010 ώρα 11:00 π.μ. μπροστά στο Ζάππειο.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 13/Δεκ/2010 στο Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Δεκεμβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.