Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Β' Τοπική 1ος Ομιλος. Τα αποτελέσματα της 9ης Αγωνιστικής



Ακολουθεί η Βαθμολογία της 9ης Αγωνιστικής




Το σωματείο 'ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ' έχει -2 βαθμούς.
Το σωματείο 'ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ' έχει -6 βαθμούς.


Aπό την Νίκη Πλάτης

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής



Ακολουθεί η Βαθμολογία της 13ης Αγωνιστικής




Δεν ταυτίζονται με τρομοκρατική δράση τα όπλα

Δεν ταυτίζονται με όπλα τρομοκρατικής οργάνωσης τα όπλα που βρέθηκαν το Σάββατο στις γιάφκες της Νέας Σμύρνης και του Πειραιά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές βαλλιστικές εξετάσεις στα όπλα που βρέθηκαν χθες σε περιοχές της Αθήνας, προέκυψε ότι δεν ταυτίζονται με τρομοκρατική δράση.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν ταύτισή τους με άλλες αξιόποινες πράξεις.

Αλλη μία γιάφκα (μετά της Ν.Σμύρνης, του ........

Πειραιά και του Αγρινίου) εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική στην Καλλιθέα, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχουν όπλα και έντυπο υλικό. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στα άλλα τρία σπίτια.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο έλεγχος υπόπτων με τις συλλήψεις να έχουν φθάσει τις εννέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός που προσήχθη από τη Σητεία της Κρήτης είναι φοιτητής από την Αθήνα και στην κατοχή του δεν βρέθηκαν όπλα παρά μόνον έντυπο υλικό.

Αποπειράθηκε να αποπλανήσει 4χρονο αγόρι

Αναστάτωση στην κοινωνία της Κορινθίας έχει προκαλέσει η είδηση για τη σύλληψη ενός 37χρονου Ινδού για αποπλάνηση ανηλίκου, την Πέμπτη, στα Εξαμίλια.

Ο 37χρονος κατηγορείται ότι την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία του χωριού, κατέβασε το παντελόνι του και προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα ένα αγόρι 4 ετών.

Ένας κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε ..........

τυχαία κοντά στο σημείο τον είδε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον 37χρονο, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση του Ινδού όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την πράξη, ήταν ότι το αγοράκι του θύμιζε το γιο του!

Πηγή: Korinthian news

Σχόλιο
Ακουσον άκουσον δικαιολογία του Ινδού... "το αγοράκι του θύμιζε το γιο του!"
Δηλαδή όταν ήταν στην Ινδία όποτε έβλεπε τον γιο του, κατέβαζε τα βρακιά του και τον φιλούσε στο στόμα, τον .... και δεν ξέρω... τι άλλο έκανε;
Θα μας τρελάνει τελείως ο λαθρομετανάστης;

Ανώτερη η Νίκη Πλάτης κέρδισε δίκαια τον Ηρακλή Κυπαρισσίας με κόντρα Διαιτησία

Μια ακόμα πολύ σημαντική Νίκη πέτυχε εκτός Έδρας η Νίκη πλάτης επικρατώντας του Ηρακλή Κυπαρισσίας με σκορ 0-2.
Το σκορ άνετα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο ακόμα και από 0-4 αν ο διαιτητής του αγώνα κ. Ζαρακοβίτης δεν είχε ακυρώσει τα δυο πρώτα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΓΚΟΛ που σημείωσε η Νίκη Πλάτης υποδεικνύοντας το μεν πρώτο ως οφσάιντ, και το δεύτερο ως χέρι!!!

Η Νίκη Πλάτης ήταν σε όλο τον αγώνα σαφώς πολύ ανώτερη του Ηρακλή, έκανε το παιχνίδι της, έκανε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Χαρακτηριστική είναι η αστοχία που είχε ο Κοτσιράς Παναγιώτης που έχασε περίπου 4 γκολ ακόμα και τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή!!!
Τα δυο τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν οι ........

Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης στο Α' ημίχρονο και Κοτσιράς Παναγιώτης στο Β' ημίχρονο.

Ζημιές από τους ισχυρούς ανέμους στην Ηλεία

Αρκετές ζημιές σε στέγες σπιτιών, καλλιέργειες, θερμοκήπια, αποθήκες και σε στάβλους προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που έπληξαν τις περιοχές Τραγανού και Στρουσίου, στην βορειοδυτική Ηλεία. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων των περιοχών που έπληξαν οι ισχυροί άνεμοι, ήταν ευτύχημα που δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί από τα αντικείμενα που παρέσυραν οι άνεμοι.

Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε ο ..........

νομάρχης Ηλείας, Χαράλαμπος Καφύρας, μαζί με στελέχη της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να γίνει μία πρώτη καταγραφή των ζημιών και να παρασχεθεί βοήθεια σε όσους κατοίκους την είχαν ανάγκη.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Δεκεμβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.






Κερδισμένοι Παναθηναϊκός και Κέρκυρα [ VIDEO ]

Με τρία παιχνίδια άνοιξε σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ, χάρη σε τέρματα των Ζαν Άλεν Μπουμσόνγκ (16’) και Τζιμπρίλ Σισέ (69’) και έμεινε χωρίς την… συντροφιά του Ολυμπιακού στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.

Πλέον οι «πράσινοι» ελπίζουν σε στραβοπάτημα των «ερυθρόλευκων» αύριο στο «Ανθή Καραγιάννη» (σ.σ.: αντιμετωπίζουν την Καβάλα), προκειμένου να συνεχίσουν να αισθάνονται τη… μοναξιά της κορυφής και μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ηρακλής και Εργοτέλης, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Καυτανζόγλειο».

Δείτε τα γκολ του αγώνα Παναθηναϊκός - Πανσεραϊκός