Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ψήφισε στις 2 και ο Κώστας Κόλλιας

Του πρώην διαχειριστή μας

Σε παλία και γνωστά του λημέρια βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας.
Και λέμε παλία και γνωστά του λημέρια γιατί το 3ο δημοτικό σχολείο όπου βρίσκεται το εκλογικό τμήμα του κ. Κόλλια είναι το σχολείο που πέρασε τα παιδικά του χρόνια τουμαθητής όπως μας είπε κατά την έξοδο του από το εκλογικό τμήμα.

Ο κ. Κόλλιας έφθασε στο 553 εκλογικό τμήμα Φιλιατρών στις 2 το μεσημέρι συνοδευόμενος από την σύζυγο του Αθηνά και την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο κ. Βιβή Παντελάκη.
Χαμογελαστός και χαλαρός ζήτησε .......

να ενημερωθεί από τους αντιπροσώπους σχετικά με την προσέλευση των υποψηφίων. Πήρε τα ψηφοδέλτια του και κατευθύνθηκε στο παραβάν όπου επέλεξε τους υποψήφιους της αρεσκείας του.

Ο κ. Κόλλιας τελειώνοντας πήγε επίσκεψη στα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα του 3ου Δημοτικού σχολείου όπου ενημερώθηκε συνολικά για την προσέλευση των ψηφοφόρων.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την κάλπη, ο κ. Κόλλιας δήλωσε ότι "από την μέχρι στιγμής περιοδεία μου στα περισσότερα εκλογικά τμήματα του Δήμου Τριφυλίας, βλέπω ότι επικρατεί ένας άνεμος αισιοδοξίας και εκπέμπεται ενα νικηφόρο μήνυμα.Φαίνεται ότι θα υπάρξει κάποια απόχη με βάση αυτά που περισσότερο περιμέναμε.
Εχει σημασία ότι οι εκλογές γίνονται σε ήρεμο και πολιτισμένο επίπεδο και το βράδυ δεν θα χρειαστεί να επαναλάβουμε τον αγώνα μας για την επόμενη εβδομάδα.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, καλή επιτυχία, και καλή αντοχή" κατέληξε ο κ. Κόλλιας.

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Του πρώην διαχειριστή μας

Στις 10:55 προσήλθε στο 561ο εκλογικό κέντρο Φιλιατρών που βρίσκεται στο Λύκειο της πόλης μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος συνοδευόμενος από την σύζυγο του Στέλα Μπάρκα και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμό του και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
Ο κ. Σωτηρόπουλος επισκέφθηκε όλα τα εκλογικά τμήματα του Λυκείου όπου ευχήθηκε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής καλή δύναμη για την συνέχεια και ενημερώθηκε για την πορεία των εκλογών και την προσέλευση των υποψηφίων.

Αμέσως μετά συνόδευσε τη σύζυγο του ..........

κυρία Μπάρκα στο Γυμνάσιο και συγκεκριμένα στο εκλογικό τμήμα 556 όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

Αποχωρώντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Σωτηρόπουλος έκανε δήλωση στον τέως διαχειριστή μας λέγοντας:
"Σήμερα είναι η μέρα των εκλογών. Σήμερα εκφράζεται ο λαός της Τριφυλίας. Πιστεύω ότι του δώσαμε την δυνατότητα να σκεφθεί να συγκρίνει και να κρίνει και σήμερα να εκτελέσει το εκλογικό του καθήκον με νηφαλιότητα και μετά από γνώση των θεμάτων της Τριφυλίας, όσο μπορέσαμε να του το αναπτύξουμε εμείς και να του δώσουμε την δυνατότητα να καταλάβει ποιός μπορεί να λύσει τα προβλήματα της Τριφυλίας μεταξύ των υποψηφίων.
Πιστεύω ότι το καταφέραμε εν πολλοίς και σήμερα ο κόσμος θα ψηφίσει αυτό που νομίζει ότι θέλει να πει."


Ομαλά εξελίσεται η Διαδικασία των εκλογών στα Φιλιατρά και τον Δήμο Τριφυλίας

Ομαλά εξελίσεται απο το πρωί η εκλογική διαδικασία στα εκλογικά μήματα των Φιλιατρών.
Σύμφωνα με τις αναφορές που έχουμε σε κανένα τμήμα δεν αντιμετωπίστηκε πρόβλημα.
Οστόσω περίπου στις 11 αναμένεται να ......

προσέλθει στο λύκειο Φιλιατρών ο κ. Σωτηρόπουλος υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας" για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Νοεμβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.