Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τροποποιήσεις στον αντικαπνιστικό νόμο ζητούν οι καταστηματάρχες

Την τροποποίηση ή αναστολή του αντικαπνιστικού νόμου σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών, όπως τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ζήτησαν από τον υφυπουργό Υγείας κ. Τιμοσίδη και το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Δημόπουλο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) κ. Τσάκος και ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που ..........

πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο υφυπουργός τόνισε ότι ο αντκαπνιστικός νόμος είναι «νόμος του κράτους και αφορά τη δημόσια υγεία, το κοινό συμφέρον, τα παιδιά μας».

Όπως ενημέρωσε εξάλλου τους εκπροσώπους των επαγγελματιών παράλληλα με την απαγόρευση του καπνίσματος βρίσκονται σε εξέλιξη προγράμματα ενημέρωσης των πολιτών για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, της χρήσης αλκοόλ και της χρήσης ουσιών, καθώς και δύο Εθνικά Σχέδια Δράσης για την πρόληψη του Καρκίνου και των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων.

Ψηφοφορία - Δημοσκόπηση για τον Δήμαρχο Τριφυλίας

UPDATE : H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ KATEBHKE.

Μια νέα δημοσκόπηση διεξάγει το Φιλιατρά Νews σχετικά με την επιλογή των πολιτών για το ποιον θέλουν για Δήμαρχο Τριφυλίας.
Ζητάμε από αυτούς που θα πάνε στις κάλπες που θα στηθούν στον νεοσύστατο Δήμο Τριφυλίας να μας πουν τι θα ψηφίσουν.

Προκειμένου να καταγραφεί όσο είναι δυνατόν η τάση που αναπτύσσει ο κάθε ένας υποψήφιος παρακαλούμε θερμά τους αναγνώστες μας να ψηφίσουν μόνο όσοι έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στον Δήμο Τριφυλίας όπως αυτός διαμορφώθηκε από το σχέδιο "Καλλικράτης".

Ελπίζουμε οι αναγνώστες που δεν ψηφίζουν ...........

στον Δήμο Τριφυλίας να μην πατήσουν κάποια επιλογή και να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνουμε για να καταγράψουμε την τάση του εκλογικού σώματος της Τριφυλίας προς τους τρεις υποψηφίους.
Βέβαια η ψηφοφορία - δημοσκόπηση που κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιστημονική. Απλώς προσπαθούμε να καταγράψουμε την τάση των Δημοτών της Τριφυλίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Τα ονόματα των υποψηφίων τέθηκαν με αλφαβητική σειρά.

Ανοίγει ο μύλος στον Αγρίλη για τα Σαββατοκύριακα των εκλογών

Ανοικτός θα είναι ο μύλος στον Αγρίλη τα Παρασκευό-Σαββατοκύριακα των εκλογών σύμφωνα με τους υπευθύνους.
Όπως μας ενημέρωσαν για τα δυο Παρασκευο-σαββατοκύριακα των Εκλογών ο μύλος στον Αγρίλη θα σας περιμένει να απολύσετε τον καφέ και το ποτό σας τα coctails σας στο όμορφο και ειδυλλιακό περιβάλλον που μόνο ο μύλος ξέει να προσφέρει.
Συγκεκριμένα ο Μύλος στον Αγρίλη θα .........

είναι ανοικτός Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 5,6 και 7 Νοεμβρίου αλλά και το επόμενο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο 12, 13 και 14 Νοεμβρίου.

Σήμερα τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Σωτηρόπουλου στην Κυπαρισσία











Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του στην Κυπαρισσία θα τελέσει σήμερα στις 20:00 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος.
Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου κοντά στην Εθνική Τράπεζα Κυπαρισσίας.



Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

UPDATE: Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου τελέστηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου.
Παρόντες ήταν υποψήφιοι του συνδυασμού αλλά και πολύς κόσμος που πήγε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
Τα εγκαίνια τέλεσαν οι εφημέριοι των ναών των Φιλιατρών Γεώργιος Καλύβας, Αλέκος Μαντζαφλάρης, Ευάγγελος Σίμος, και Διονύσιος Καλογερόπουλος.

Ο κ. Σωτηρόπουλος καλωσόρισε τους .........

παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και κάλεσε σε ευγενή αγώνα για την νίκη του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας" που προήλθε από συμμετοχή πλατιών αυτοδιοικητικών δυνάμεων της Τριφυλίας.

Αναφέρθηκε στον νέο Δήμο και της δυνατότητες ανάπτυξης που έχει και αναφέρθηκε στις ομορφιές που συμπεριλαμβάνει.
Τόνισε ότι όλοι οι πολίτες δικαιούνται και να απαιτούν να έχουν αυτά που οι άλλοι θεωρούν αυτονόητα. Νερό, καθαριότητα, δρόμους, βιολογικούς καθαρισμούς, σχολεία και εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Ο φόβος του μεγάλου και του άγνωστου όπως λένε αυτοί που δεν ξέρουν, είναι αδικαιολόγητος. Ο μεγάλος δήμος είναι ισχυρός. Θα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες.
Δεν νοείται ανάπτυξη μιας πόλης όταν άλλη δίπλα της είναι στάσιμη ή οπισθοδρομεί.
Όλοι οι πολίτες, τόνισε, πρέπει να έχουν κοινή πορεία. Δικαιούνται καλύτερο μέλλον και θα το κατακτήσουν παρέα τόνισε ο κος Σωτηρόπουλος.
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα. Μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σωτηρόπουλος.
Εμφανίστηκε σίγουρος ότι στις 8 Νοεμβρίου όλοι μαζί θα αλλάξουμε σελίδα και υποσχέθηκε να δώσει όλες του τις δυνάμεις για να κάνουμε τον δήμο μας, τις πόλεις και τα χωριά μας αντάξια της εποχής μας. Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει αντίβαρο στην οικονομική κρίση και όχι το αντίθετο είπε ο κος Σωτηρόπουλος.

Ακούστε την ομιλία του Δημήτρη Σωτηρόπουλου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Φιλιατρά.



Φωτογραφίες απ τα εγκαίνια. Κλίκ για μεγαλύτερες φωτογραφίες.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Οκτωβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.