Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής.

Ζαβλάνι

Καλαμάτα

0-3

Ατρόμητος Λάππα

Σπάρτη

1-1

Αχαϊκή

Εράνη Φιλιατρών

3-0

Πάμισος

Τριταϊκός

1-0

Αστέρας Μαχαιράδου

Εθνικός Σαγέϊκων

2-2

ΑΟ Κροκεών

Αστέρας Αμαλιάδας

0-3

Μεσσηνιακός

Αχιλλέας Καμαρών

1-1

Ολυμπιακός Κεφαλονιάς

Διαγόρας Βραχνέϊκων

0-0

Ρεπό: Κυπαρισσία



Ακολουθεί η βαθμολογία της 3ης Αγωνιστικής




1

Αστέρας Αμαλιάδας

9

2

Αχαϊκή

9

3

Καλαμάτα

6

4

Πάμισος

6

5

Σπάρτη

5

6

Ατρόμητος Λάππα

4

7

Αστέρας Μαχαιράδου

4

8

Αχιλέας Καμαρών

4

9

Μεσσηνιακός

4

10

Τριταϊκός

4

11

ΑΟ Κροκεών

3

12

Κυπαρισσία

3

13

Εράνη Φιλιατρών

3

14

Ολυμπιακός Κεφαλονιάς

1

15

Εθνικός Σαγέϊκων

1

16

Διαγόρας Βραχνέϊκων

1

17

Ζαβλάνι

0



Θερμή υποδοχή του Πέτρου Τατούλη στους Γαργαλιάνους.

Θερμής υποδοχής έτυχε από τους πολίτες των Γαργαλιάνων και της ευρύτερης περιοχής ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος Πέτρος Τατούλης.

Η άφιξη του Κου Τατούλη στους Γαργαλιάνους έγινε περίπου στις 10:30 όπου παρέστη στη δοξολογία για τον Άγιο Διονύσιο τον Αεροπαγίτη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομου.
Αμέσως μετά την δοξολογία έγινε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους δρόμους των Γαργαλιάνων όπου κατέληξε στην πλατεία όπου και εψάλη δοξολογία..
Αμέσως μετά οι υποψήφιοι έκαναν ...........

βόλτα στα καταστήματα και τα καφέ της πλατείας για καλημέρα και μια γνωριμία όπου πολύς κόσμος έσπευσε να τον χαιρετήσει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εκλογές.

Αμέσως μετά ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κος Τατούλης παρευρέθη στα εγκαίνια του Σκοπευτηρίου Γαργαλιάνων όπου και εκεί η υποδοχή ήταν εξαιρετική.
Η μέρα του κου Τατούλη έκλεισε με επίσκεψη στην Μαραθούπολη όπου συναντήθηκε με τους τοπικούς εκπροσώπους και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι της Μαράθου με τον ασφαλή ελλιμενισμό των καϊκιών.

Καραμανλής: «Δεν επιστρέφω...»

Τέλος στα σενάρια περί επανάκαμψής του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιχειρεί να βάλει ο Κώστας Καραμανλής, απαντώντας σε δηλώσεις στελεχών της ΝΔ και του ΛΑΟΣ που ζητούν την επιστροφή του στο προσκήνιο με στόχο την επανένωση της Κεντροδεξιάς.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μέσω κύκλων του, ξεκαθαρίζει ότι «αποχώρησε οικειοθελώς και δεν διανοείται να πράξει ο,τιδήποτε που θα έβλαπτε τη νικηφόρα πορεία του κόμματος υπό τη νέα του ηγεσία».

Την ίδια ώρα, η Ρηγίλλης απάντησε σε ........

πολύ υψηλούς τόνους σε όσους διατυπώνουν σενάρια για συνεργασίες στον χώρο της Κεντροδεξιάς. Η ανακοίνωση του κόμματος φωτογραφίζει το ΛΑΟΣ και στελέχη που πρόσκεινται στην Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντάς τα «οπισθοφυλακή του Γιώργου Παπανδρέου» και «εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ», και καταλογίζοντάς τους ότι προσπαθούν να υπονομεύσουν την ενότητα της ΝΔ, «στήνοντας μία παράσταση που δεν κόβει εισιτήρια».

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας την Παρασκευή στην Καστοριά, απάντησε εμμέσως στα σενάρια περί επιστροφής Καραμανλή, λέγοντας ότι η ΝΔ έκανε την αυτοκριτική της και απαλλάσσεται από τα βαρίδια του παρελθόντος. «Κοιτάμε μπροστά, χαράσσουμε νέους δρόμους για την παράταξη», είπε ο κ. Σαμαράς.

ΤΑ ΝΕΑ

Έρχεται η Φοροκάρτα [ + VIDEO ]

Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα κάνουμε τις συναλλαγές μας απο το 2011. Δεν θα συγκεντρώνουμε αποδείξεις. Θα ενοποιηθεί με την κάρτα του πολίτη

Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα κάνουμε τι αγορές μας απο το 2011. Ολες οι συναλλαγές θα καταγράφονται ηλεκτρονικά σε μία νέα κάρτα με bar code η οποία θα μοιάζει με πιστωτική.

Πως θα λειτουργεί

Μετά τη συναλλαγή η φοροκάρτα θα ........

περνάει από το μηχάνημα των πιστωτικών καρτών. Η τράπεζα θα ενημερώνεται για τη συναλλαγή και θα μεταβιβάζει τα στοιχεία στο ΚΕΠΥΟ, τα οποία θα μπαίνουν αυτομάτως στη φορολογική μας δήλωση. Η κάρτα, θα έχει τον ΑΦΜ του καταναλωτή και σε αυτήν θα εγγράφονται οι αποδείξεις, ώστε να μην απαιτείται η συλλογή τους.

Η χρήση της κάρτας σε πρώτη φάση θα είναι προαιρετική. Οποιος θέλει θα μπορεί να την προμηθευτεί είτε από τις τράπεζες, είτε από το υπουργείο Οικονομικών.

Θα ενοποιηθεί με την κάρτα του πολίτη

Στα τέλη του 2011 η φοροκάρτα θα ενοποιηθεί με την κάρτα του πολίτη. Την κάρτα δηλαδή που θα αντικαταστήσει τις ταυτότητες και η οποία εκτός απο τη φωτογραφία μας και το δακτυλικό μας αποτύπωμα θα έχει τον αριθμό ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, τον αριθμό δημοτολογίου και τον αριθμό διαβατηρίου.

Δείτε το σχετικό Video


Newsit

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Οκτωβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.