Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Από την Ελαία και τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος. Μήνυμα ενότητας και νίκης για το Συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ "ΘΑΡΡΟΣ"

Μήνυμα ενότητας και νίκης, από την Ελαία και τη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος σε κάθε γωνιά του νέου Δήμου Τριφυλίας εστάλη την Πέμπτη το βράδυ στην πρωτοφανή και εντυπωσιακή συγκέντρωση και ανοιχτή συζήτηση της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον γιατρό Δημήτρη Σωτηρόπουλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ.

*ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΌΨΕ.



Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών

Συνεδριάζει την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση είναι:


1. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής και απολογισμού δαπάνης του έργου «Ολοκλήρωση δικτύου ύδρευσης Υψηλής Ζώνης».
2. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής και απολογισμού δαπάνης του έργου «Κατασκευή κολεκτέρ».
3. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. της Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση μονάδας βιολογικού».
4. Τροποποίηση προϋπολογισμού.
5. Έγκριση εξόδων εορτασμού 28ης Οκτωβρίου και Χριστουγέννων 2010– Πρωτοχρονιάς – Θεοφανείων 2011.
6. Απόδοση λογαριασμού εξόδων λειτουργίας θερινού κινηματογράφου.
7. Οικονομική ενίσχυση Μορφωτικού Συλλόγου «ΠΥΡΣΟΣ».
8. Οικονομική ενίσχυση Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Φιλιατρών.
9. Έγκριση αποφάσεων Δημοτικής Επιτροπής Νεκροταφείου.
10. Τμηματική καταβολή τελών συστάσεως οικογενειακού τάφου.
11. Περί αιτήσεως Χρήστου Πετρούλια, περί οικογενειακού τάφου τέως Δημάρχου Ευστ. Θεοδωρακόπουλου.
12. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2008.
13. Έγκριση αποφάσεων 7 & 9/2010 Οργανισμού Άθλησης και Νεολαίας, περί τροποποίησης προϋπολογισμού.
14. Έγκριση απόφασης 7/2010 ΚΑΠΗ, περί τροποποίησης προϋπολογισμού.

Σε Γαργαλιάνους και Φιλιατρά την Κυριακή ο Πέτρος Τατούλης

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ο κ. Τατούλης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Διονύσιο Αεροπαγίτη στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί την πόλη των Φιλιατρών και τις γύρω περιοχές.



Το νέο λογότυπο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας

Από τρία κομμάτια παζλ με χρώματα γαλάζιο, πράσινο και πορτοκαλί ενωμένα με τρεις διαφορετικές παραστάσεις στο εσωτερικό τους αποτελείται το ολοκαίνουργιο λογότυπο - έμβλημα του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας" όπου επικεφαλής της είναι ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Τα τρία κομμάτια του παζλ υποδηλώνουν ........

την ένωση δυνάμεων, με χρώματα υποδηλώνουν την πολυσυλεκτικότητα του συνδυασμού, και οι 3 απεικονίσεις (άνθρωπος - περιβάλλον, Αγροτικά τοπικά προϊόντα και ανάπτυξη σε κάθε τομέα).

Κάντε κλικ στο λογότυπο να το δείτε σε όλες του τις λεπτομέρειες

Απαγόρευση καπνίσματος - Τέλος στην περίοδο χάριτος

Tέλος στην περίοδο χάριτος για το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους, καθώς από σήμερα 1η Οκτωβρίου αρχίζει η πλήρης εφαρμογή του νέου αντικαπνιστικού νόμου και οι παραβάσεις τιμωρούνται με πρόστιμα.

«Μοιάζει με άθλο σε μια χώρα στην οποία καπνίζουν σχεδόν οι μισοί κάτοικοί της, αλλά θα τα καταφέρουμε», είχε πει ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Α. Δημόπουλος, εκτιμώντας πως η μεταβατική περίοδος δεν θα είναι εύκολη.

«Όπου υπάρχει καπνός…επιλέγουμε», ...........

απαντά το Συντονιστικό Επαγγελματιών Καφέ Μπαρ Εστιατορίων, καλώντας τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων σε συγκέντρωση όλων των επαγγελματιών εστίασης και αναψυχής, την Παρασκευή 1η Οκτώβρη στο υπουργείο Υγείας.

«Μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή. Η πτώση στα καταστήματά μας θα είναι κάθετη», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του συντονιστικού, Δημήτρης Αρβανίτης, προβλέποντας μείωση στην κίνηση, κυρίως των μπαρ, ακόμη και κατά 90%.

Σύμφωνα με έρευνα της MRB, που έγινε για λογαριασμό της Ένωσης Επαγγελματιών Καπνοπωλών Περιπτερούχων τέως Διοικήσεως Πρωτευούσης, ένας στους τρεις καπνιστές απαντά ότι αν απαγορευθεί πλήρως το κάπνισμα στα εστιατόρια και τους υπόλοιπους χώρους διασκέδασης, θα βγαίνει λιγότερο. Το 75 % των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι συμφωνούν με το να διατηρηθούν ξεχωριστοί και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για καπνιστές σε καφέ, εστιατόρια κ.λπ.

Εν τω μεταξύ, από την 1η Σεπτεμβρίου, έχουν γίνει συνολικά 114.367 κλήσεις στο «1142», τον αριθμό πληροφόρησης και καταγγελιών για το κάπνισμα, εκ των οποίων οι 1.368 αφορούν καταγγελίες.

Την ίδια ώρα η αξιολόγηση 35 μελετών σχετικά με την αποτελεσματικότητα των πολιτικών για την απαγόρευση του καπνίσματος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μέσω γενικών νομοθετικών διατάξεων για καθαρό αέρα στους δημόσιους χώρους, ο αριθμός των καπνιστών στο σύνολο του πληθυσμού μπορεί να μειωθεί περίπου κατά 10%.

Επίσης, από την αξιολόγηση 26 μελετών σε χώρους εργασίας προέκυψε ότι εκεί όπου απαγορεύεται πλήρως το κάπνισμα, ο αριθμός των καπνιστών μειώθηκε κατά 3,8%, ενώ ο αριθμός των τσιγάρων που κατανάλωναν καθημερινά όσοι εξακολουθούσαν να είναι καπνιστές, μειώθηκε κατά 3,1%.

Σε ό,τι αφορά την πιθανή απαγόρευση του καπνίσματος ακόμη και στα αυτοκίνητα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η επιβολή προστίμων και ότι «εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνονται και συστάσεις όσων καπνίζουν στο αυτοκίνητο τους, όταν σε αυτό επιβαίνουν παιδιά».

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η απαγόρευση του καπνίσματος στοχεύει κυρίως στην πρόληψη και τη μείωση του καπνίσματος κατά 20% τα επόμενα τρία χρόνια.

Τα πρόστιμα

«Ένας καπνιστής, που καπνίζει στο γραφείο του, θα τιμωρείται με πρόστιμο 50 ευρώ, αλλά κάποιος που ανάβει τσιγάρο σε χώρους ευαίσθητους για τη δημόσια υγεία, π.χ. σε ένα νοσοκομείο, θα πληρώνει 100 ευρώ. Τα ανώτατα πρόστιμα αφορούν ομάδες επαγγελματιών, όπως οι οδηγοί, οι οποίοι επιτρέπουν τη χρήση καπνού σε μέσα μεταφοράς, για τα οποία φέρουν την ευθύνη. Αν ο καπνιστής δεν συνεργαστεί με τους ελεγκτές, αρνηθεί να σβήσει το τσιγάρο, τους εξυβρίσει ή δεν δεχθεί να παραλάβει την κλήση, ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμη και με αυτόφωρο», διευκρίνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Α. Δημόπουλος.

«Φυσικά», πρόσθεσε, «εκτός από τον καπνιστή θα τιμωρείται και ο υπεύθυνος του χώρου, ο οποίος μπορεί να είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου, διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος, διοικητής νοσοκομείου κ.α. Μάλιστα, τα πρόστιμα στις περιπτώσεις αυτές θα είναι μεγάλα και θα κυμαίνονται από 500 έως 10.000 ευρώ. Μετά την 4η υποτροπή το κατάστημα θα κλείνει για 10 ημέρες και μετά την 5η οριστικά».

«Η περίοδος προσαρμογής έληξε. Τώρα θα επιβάλλονται πρόστιμα στους παραβάτες. Το 80% των ιδιοκτητών καταστημάτων έχει συμμορφωθεί με τους νέους νόμους. Δεν έχει τασάκια στα τραπέζια, έχει τοποθετήσει το ειδικό απαγορευτικό σήμα κι έχει προμηθευτεί τα βιβλία αναφοράς», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υποδιευθυντής της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης, Βαγγέλης Νταλούκας, την ώρα που κλιμάκια δημοτικών αστυνομικών βγήκαν στους δρόμους για να ελέγξουν την τήρηση του νέου αντικαπνιστικού νόμου..

Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, η δημοτική αστυνομία στη συμπρωτεύουσα δέχθηκε περίπου 200 καταγγελίες πολιτών -μέσω του τηλεφωνικού αριθμού «1142»- για μη εφαρμογή του νόμου σε κέντρα εστίασης και ψυχαγωγίας, τα πανεπιστήμια και τα δικαστήρια, από όπου και ξεκινούν οι πρώτοι επίσημοι έλεγχοι.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτη φάση εξαιρούνται της εφαρμογής του νόμου ως την 31η Μαΐου 2011, τα καζίνο και τα κέντρα διασκέδασης με ζωντανή μουσική άνω των 300 τ.μ..

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΔΕΗ. Από σήμερα 1/10 οι αιτήσεις. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), το νέο –μειωμένο έως 20%- της ΔΕΗ για τις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, αποκλειστικά για την κατανάλωση της κύριας κατοικίας τους.

Η ένταξη στο Κοινωνικό οικιακό Τιμολόγιο γίνεται για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος. Δ
ικαιούχοι είναι οι καταναλωτές που ανήκουν σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες με βάση την εκκαθαρισμένη, κατά το προηγούμενο έτος, φορολογική τους δήλωση.

Αναλυτικά οι κατηγορίες δικαιούχων: ..........

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: Όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα μικρότερο του ατομικού αφορολόγητου ορίου μισθωτών - συνταξιούχων. Το κοινωνικό τιμολόγιο που λαμβάνουν αντιστοιχεί σε έκπτωση 10% επί του σημερινού οικιακού τιμολογίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β: Όσοι είναι γονείς τριών τέκνων και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα τους είναι μικρότερο από το ατομικό αφορολόγητο όριο της κατηγορίας αυτής. Το κοινωνικό τιμολόγιο που λαμβάνουν αντιστοιχεί σε έκπτωση 10% επί του σημερινού οικιακού τιμολογίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ: Όσοι είναι άνεργοι (για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών, την 30η Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους) με οικογενειακό εισόδημα μικρότερο του ατομικού αφορολόγητου ορίου μισθωτών - συνταξιούχων που δεν συμπεριλαμβάνει το εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες του ανέργου. Το κοινωνικό τιμολόγιο που λαμβάνουν αντιστοιχεί σε έκπτωση 20% επί του σημερινού οικιακού τιμολογίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ: Όσοι είναι άτομα με αναπηρία ?67% ή τους βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία ?67%, με οικογενειακό εισόδημα μικρότερο του ατομικού αφορολόγητου ορίου. Το κοινωνικό τιμολόγιο που λαμβάνουν αντιστοιχεί σε έκπτωση 20% επί του σημερινού οικιακού τιμολογίου.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται είτε από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ ( www.dei.gr ), είτε τηλεφωνικά στο 210 9298000.
Από 18/10/2010 η αίτηση μπορεί να υποβληθεί και στα ΚΕΠ

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Για υποβολή στην ιστοσελίδα ή τηλεφωνικά

- Λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος (απαιτείται η δεύτερη σελίδα που αφορά τα δημοτικά τέλη κλπ) με ημερομηνία έκδοσης οπωσδήποτε μεταγενέστερη της 27/9/2010.

- ΑΦΜ του αιτούντος και του/της συζύγου.

- Αριθμός αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Για υποβολή στα ΚΕΠ

Τα παραπάνω και επιπλέον:

- Ταυτότητα δικαιούχου ή, αν υποβληθεί η αίτηση από τρίτο πρόσωπο, ταυτότητα του τρίτου και εξουσιοδότηση ή υπεύθυνη δήλωση ότι εκπροσωπεί τον δικαιούχο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο:

- Στο τηλεφωνικό κέντρο 210 - 97 97 400 του ΥΠΕΚΑ

- Στο τηλεφωνικό κέντρο 210 - 92 98 000 της ΔΕΗ Α.Ε.

- Στα καταστήματα των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας

- Στα ΚΕΠ μετά τις 18/10/2010

- Στην ιστοσελίδα http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=575 του ΥΠΕΚΑ

- Στην ιστοσελίδα www.dei.gr της ΔΕΗ

Προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Κο Πάνο Μπόζο.

Κύριε Μπόζο.

Από αυτό το Blog τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου είχαμε καταθέσει μια πρόταση για την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών στις 3 τουλάχιστον πόλεις της Τριφυλίας Φιλιατρά, Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους.
Μάλιστα σε εκείνη τη πρόταση είχαμε πει να είναι τουλάχιστον διήμερα για να μπορέσει να τα παρακολουθήσει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος.

Αφορμή για την τότε κατάθεση της ...........

πρότασης μας ήταν το τραγικό τροχαίο που είχε ένας 65χρονος απο την Σπηλιά Κυπαρισσίας ο Αναστάσης Παναγούλιας το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου στην θέση Τερψιθέα.

Αν και γνωρίζουμε (από πληροφορίες μας) ότι έχετε ενημερωθεί ο ίδιος διαβάζοντας την ανάρτηση μας για την πρόταση που δημόσια καταθέσαμε, εν τούτοις ενάμιση μήνα μετά, δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα.

Με αφορμή το παραπάνω θα θέλαμε να μας ενημερώσει ο κύριος Μπόζος.
Προτίθεστε κύριε Διοικητά του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας να διοργανώσετε αυτά τα σεμινάρια ώστε ο κόσμος να ξέρει την κρίσιμη στιγμή τι πρέπει να κάνει???
Οι πρώτες βοήθειες μπορούν να σώσουν κάποιο συνάνθρωπο μας απο μια δύσκολη στιγμή. Απο μια απλή λυποθυμία μέχρι και ανακοπή.
θεωρείτε αδικο κόπο να μάθει ο κόσμος κάποια πράγματα για να μπορέσει να σώσει μια ζωή;

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί φορτηγών

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν λίγα λεπτά μετά τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, ύστερα από μία συνεδρίαση των εννέα προέδρων που κράτησε περισσότερες από πέντε ώρες.

Συνεπώς, από την Παρασκευή όλα τα φορτηγά θα αποχωρήσουν από τα μπλόκα και θα αρχίσουν να εκτελούν κανονικά τις μεταφορές.

Στην μαραθώνια συνάντηση στα ..........

κεντρικά γραφεία του κλάδου στην Ομόνοια, δεν έλειψαν οι εντάσεις με τους σκληροπυρηνικούς να εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι και να προτείνουν συνέχιση των κινητοποιήσεων και τους πιο ψύχραιμους να ζητούν την αναστολή τους.

Τελικά επικράτησε η άποψη των τελευταίων και έτσι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Ωστόσο, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα κατήγγειλαν την απόφαση του προεδρείου ως μεθόδευση ενάντια στην επιθυμία της βάσης για συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε νέα συνέλευση των μελών της επιτροπής, στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, οπότε αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις.

Οι τέσσερις παράγοντες της «εκτόνωσης»

Τέσσερα είναι τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν τους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης να αποφασίσουν αναστολή των κινητοποιήσεων.

Τα δύο πρώτα έχουν σχέση με την τροπολογία που προώθησε η κυβέρνηση και η οποία, μεταξύ άλλων, προβλέπει αυστηρές κυρώσεις, διοικητικές και ποινικές, για τους παραβάτες και την εκχώρηση έργου δημόσιας μεταφοράς σε Ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Το τρίτο έχει σχέση με τη σημερινή συνάντηση των μεταφορέων με τον υπουργό Ανάπτυξης, καθώς ήθελαν να «πάρουν κάτι» για να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από τα μπλόκα.

Το τέταρτο στοιχείο είναι το γεγονός ότι ολόκληρη σχεδόν η κοινωνία και κυρίως ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος, είχε στραφεί πλέον εναντίον του κλάδου και η κινητοποίηση είχε αρχίσει να παίρνει φθίνουσα πορεία, ενώ οι συνδικαλιστές δεν μπορούν να ελέγξουν τα μέλη τους, ορισμένα από τα οποία προβαίνουν σε ακραίες ενέργειες με επικίνδυνες επιθέσεις εναντίον συναδέλφων τους που εργάζονται.

Το παρασκήνιο

Της απόφασης προηγήθηκε ένας μαραθώνιος κινήσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το ραντεβού μεταφορέων - Χρυσοχοϊδη, μεσολάβησε ο πρόεδρος των Εμπόρων κ. Κορκίδης.

Ακολούθησε συνεννόηση των κ. Ρέππα και Χρυσοχοϊδη, οι οποίοι συνομίλησαν για αρκετή ώρα και στο περιθώριο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους δημοσιογράφους, στο Μέγαρο Μαξίμου, και συζήτησαν, πέραν του νόμου που έχει ψηφιστεί, τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως η ένταξη των μεταφορέων στον αναπτυξιακό νόμο και στο ΕΣΠΑ, ένα αντικείμενο για το οποίο αρμόδιος είναι ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Στη συνάντηση του υπουργού ανάπτυξης με την αντιπροσωπεία των μεταφορέων, ο κ. Χρυσοχοϊδης τους εξειδίκευσε τα μέτρα κάτω από τα οποία θα ενταχθούν στον αναπτυξιακό νόμο, θέμα πολύ σημαντικό για τους μεταφορείς, καθώς με τον τρόπο αυτό, όπως λένε οι ίδιοι, θα αντισταθμίσουν ένα μέρος από τις απώλειες που θα έχουν με τον μηδενισμό της αξίας της αδείας των οχημάτων τους.

Σημειωτέον, ότι είναι η πρώτη φορά που οι μεταφορείς εντάσσονται σε αναπτυξιακό νόμο.

Μετά τη συνάντηση αυτή ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Τζωρτζάτος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος, έκανε λόγο για άριστο κλίμα και καλές προθέσεις.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι ουσιαστικές συζητήσεις είναι ολιγόλεπτες και άφησε να εννοηθεί ότι διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις για τον αναπτυξιακό νόμο.

ΕΘΝΟΣ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Οκτωβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.