Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.........

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ.

ΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ....

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS


UPDATE 23:58
Αργούμε λίγο γιατί θέλουμε να διασταυρωθεί η πληροφορία που έχουμε....





Δίνει τον Παναθηναϊκό σε Βγενόπουλο, Πατέρα ο Τζίγκερ

Σε μια κίνηση απόλυτου αιφνιδιασμού ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με ανοικτή του επιστολή ανακοίνωσε πως παραχωρεί δωρεάν το 25% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, κάνοντάς τους αυτομάτως μεγαλομετόχους του «τριφυλλιού».

Επίσης προσθέτει πως παραδίδει άνευ ανταλλάγματος για διάστημα δυο ετών τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, οι οποίες ανήκουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και όχι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην επιστολή ο ισχυρός άνδρας των .........

«πρασίνων» χρησιμοποιεί ενωτική γλώσσα και ύφος με έντονη διάθεση αυτοκριτικής. Αναφέρεται ξεκάθαρα στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού» και κλείνει λέγοντας πως οι κινήσεις του γίνονται με «υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας προς τον σύλλογο».

Άγνωστες μέχρι στιγμές παραμένουν οι προθέσεις της πλευράς Βγενόπουλου - Πατέρα, αλλά και των αδελφών Γιαννακόπουλων, οι οποίοι επίσης κατέχουν μεγάλα ποσοστά των μετοχών της ΠΑΕ. Πάντως, όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές αναμένεται να τοποθετηθούν και οι ίδιοι, αν όχι μέσα στις επόμενες ώρες, τουλάχιστον τα προσεχή 24ωρα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητοί Ανδρέα και Νίκο,

Το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2008 σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής στην ιστορία του Παναθηναϊκού με την συμμετοχή επιφανών και οικονομικά ισχυρών Παναθηναϊκών που στήριξαν την ομάδα. Πρωταρχικοί στόχοι της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας, ήταν η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας καθώς και η ανάπτυξη και ενίσχυση του συλλόγου. Απότοκος της προσπάθειας αυτής, ήταν η κατάκτηση του ντάμπλ που μας έκανε όλους υπερήφανους.

Με την λήξη της περσινής περιόδου και την αποχώρηση του Νίκου από την προεδρία ενισχύθηκε το έλλειμμα επικοινωνίας μεταξύ μας. Η σκληρή, ανοιχτή και δημόσια αντιπαράθεση είχε ως αποτέλεσμα να πληγεί η εικόνα της ομάδας και να προκληθεί αρνητικός αντίκτυπος στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δεν εξετάζω ποιος είχε δίκιο ή άδικο αφού σε κάποιο βαθμό έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Είναι δυσάρεστο πάντως που δεν μπορέσαμε να επιλύσουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας. Μάλιστα, το κλίμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε καλοθελητές να δράσουν ενάντια στο καλό του Παναθηναϊκού. Από πλευράς μου, θεωρώ ότι εξήντλησα τα περιθώρια για να βρεθεί ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής και να λειτουργήσουμε συλλογικά.

Η έλλειψη χρόνου, λόγω της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και η έλλειψη βούλησης να επιλυθούν τα προβλήματα δεν μας επέτρεψε να βρούμε την χρυσή τομή στα ζητήματα που προέκυψαν. Ανεξαρτήτως των μεταξύ μας διαφωνιών, ήταν αναγκαίο να κινηθεί ο Παναθηναϊκός γρήγορα, αποτελεσματικά και ουσιαστικά για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να μην χαθεί η κρίσιμη μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Προτεραιότητα ήταν η ενίσχυση της ομάδας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και η παραχώρηση άλλων που δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σήμερα ένα εξαιρετικό δυναμικό που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει από πλεονεκτική θέση τους εγχώριους τίτλους αλλά και να πραγματοποιήσει μια ευρωπαϊκή πορεία αντάξια της ιστορίας του.

Σήμερα, και ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ήρθε η ώρα να βγάλουμε τις παρωπίδες και να κοιτάξουμε την κατάσταση στα μάτια. Υπάρχει μια «άρρωστη» και διχαστική ατμόσφαιρα μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού που ζήσαμε πρόσφατα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό αγώνα της ομάδας. Εάν επιτρέψουμε να συνεχιστεί η κατάσταση σίγουρα θα επηρεάσει και θα αποσυντονίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τους φιλάθλους με απρόβλεπτες συνέπειες για τον σύλλογο. Ακόμα και στο Διοικητικό Συμβούλιο επικρατεί έλλειψη διάθεσης συνεργασίας και διαλόγου δίνοντας προς τα έξω τα λάθος μηνύματα. Η ομάδα αυτή την στιγμή, δείχνει εύθραυστη εσωτερικά και ευάλωτη στους αντιπάλους μας, οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία να την υπονομεύσουν. Η παθογένεια που βιώνει ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπιστεί με γενναίες αποφάσεις.

Αναλαμβάνω λοιπόν την πρωτοβουλία να καταθέσω την ακόλουθη πρόταση.

Ανδρέα και Νίκο,

Σας μεταβιβάζω δωρεάν την κυριότητα του 25% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από αυτές που κατέχει η οικογένειά μου. Η μοναδική δέσμευση που πρέπει να αναλάβετε είναι να εγγυηθείτε να μην πουληθεί κανένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της σημερινής ομάδας.

Επιπροσθέτως, παραχωρώ άνευ ανταλλάγματος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για διάστημα δύο ετών, τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Αφήνω στη διακριτική σας ευχέρεια, να διανείμετε, εφόσον το επιθυμούν, το ποσοστό αυτό μεταξύ των υπολοίπων μετόχων όπως αυτοί ορίζονται στο μεταξύ μας συμφωνητικό. Με αυτό τον τρόπο, εσείς και οι μέτοχοι που έχουν συμπράξει μαζί σας, θα αποκτήσετε πλέον το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Αναλαμβάνετε ως εκ τούτου, τη συνολική διοίκηση και διαχείριση της ομάδας για να υλοποιήσετε τους κοινούς μας στόχους για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πιστεύω, ότι υπό το νέο μετοχικό σχήμα θα ενισχυθεί η σύνθεση απόψεων και ο υγιής διάλογος προς όφελος του συλλόγου, κάτι που επιθυμούμε όλοι μας.

Τέλος, σας δηλώνω ότι θα στηρίξω τον Νίκο ως Πρόεδρο της ΠΑΕ υπό την νέα μετοχική σύνθεση.

Ο σύλλογος πρέπει να βρίσκεται πάνω από προσωπικούς εγωισμούς και φιλοδοξίες. Θεωρώ υποχρέωση μου να εξασφαλίσω το ευρύτερο καλό του συλλόγου, μακριά από σκοπιμότητες, και αυτό πράττω.

Η δεδομένη χρονική στιγμή είναι κομβική. Οφείλουμε όλοι, ομάδα-διοίκηση-φίλαθλοι, να συνταχτούμε, σε αρραγές μέτωπο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ενότητα του Παναθηναϊκού διασφαλίζεται στην πράξη και όχι στα λόγια. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θεωρώ ότι θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στη διχόνοια και τον αποπροσανατολισμό του κόσμου. Δεν θα υπάρχει πλέον καμιά δικαιολογία με πρόσχημα την κατοχή από μέρους της οικογένειας μου της πλειοψηφίας των μετοχών για έριδες, αντιπαραθέσεις και τροφή σε αυτούς που θέλουν να βλάψουν την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας προς τον σύλλογο έρχεται η απόφαση αυτή της οικογένειάς μου. Στην νέα αυτή σελίδα για την ομάδα, θα μας βρείτε δίπλα σας αρωγούς και συμπαραστάτες.


Η Δηλωση Δράκου για την επιλογή Τατούλη απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση των Υποψηφίων περιφερειαρχών από το ΠΑΣΟΚ και την πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Φιλιατρά News για την υποστήριξη απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο νομάρχης Μεσσηνίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Τo τοπίο για τις εκλογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκαθάρισε οριστικά. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΠαΣοΚ.

Η σημερινή εξέλιξη ήταν προδιαγεγραμμένη και προμελετημένη. Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Απλά, υπήρξε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Πελοποννησιακού Λαού.

Δεν θα μπούμε σε προσωπική αντιπαράθεση. Θα δώσουμε όμως πολιτική μάχη. Όπλα μας, η γνώση και η πείρα μας για την Αυτοδιοίκηση. Το όραμά μας για την Πελοπόννησο της Ανάπτυξης και η πίστη μας στην επιτυχία του. Δύναμή μας, η θέληση να ενώσουμε το λαό της Πελοποννήσου και όχι να τον διαιρέσουμε.

Καλούμε κάθε πολίτη του Μωριά να εμπιστευτεί την πρότασή μας για τον τόπο. Και την επόμενη μέρα, να εργαστεί κοντά μας για να την κάνουμε πράξη. Μαζί, θα κάνουμε τα πάντα δυνατά.


ΣΧΟΛΙΟ
ΓΙΑΤΙ εμείς αυτή την δήλωση την βλέπουμε σαν δήλωση πανικού;;;;


Αναπροσαρμογή σταθμών και τιμών διοδίων

Πελοπόννησος. Οι πρώτες εξελίξεις έρχονται από την Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως. Όπως ανακοινώθηκε στα μέσα του καλοκαιριού, η εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε αυξήσεις που ξεπερνούν το 50% στους δύο σταθμούς διοδίων που λειτουργεί (σύμφωνα, βεβαίως, με τα όσα ορίζει η σύμβαση παραχώρησης). Για παράδειγμα, η τιμή διέλευσης για ένα Ι.Χ. από 1,40 ευρώ θα εκτιναχθεί στα 2,30 ευρώ για το Σπαθοβούνι και στα 2,20 για τη Νεστάνη.

Πιο αισθητές θα είναι οι αυξήσεις για τα βαρέα οχήματα: στα μεγάλα φορτηγά η τιμή αυξάνεται στο Σπαθοβούνι από 5,10 ευρώ στα 8,20 ευρώ και στη Νεστάνη από 4,90 στα 7,80 ευρώ. Η ακριβής ημερομηνία από την οποία θα ισχύσει η αύξηση δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι μέσα στον Σεπτέμβριο.

Στον ίδιο οδικό άξονα, αρκετά νοτιότερα, αναμένεται να λειτουργήσει ένας νέος σταθμός διοδίων μέσα στο έτος. Πρόκειται για τον σταθμό Ασέας, η λειτουργία του οποίου θα ξεκινήσει όταν παραδοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Τρίπολης - Αθήναιου, μήκους 12 χιλιομέτρων. Οταν ολοκληρωθεί, το τμήμα θα ενωθεί...

με ένα υφιστάμενο (σε κυκλοφορία σήμερα) τμήμα 15 χιλιομέτρων που κατασκευάστηκε κυρίως από το Δημόσιο. Ετσι η Εθνική Οδός θα φθάνει πλέον έως το Λεύκτρο, λίγο μετά τη Μεγαλόπολη.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Σεπτεμβρίου 2010

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.